- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #2.081
Yok kocla anlasamaz yengeçtamamdr simdi anladım yengeçle olmazsın su ve ateş sana aslan yay kova onlar lazım
Benim tek bildiğim Cihangir, Amerika, dünya, türkiye devlet başkanı Cihangir Kennedy dir.Ben bir ara cihangir Ceyhan a takmıstım agshahahahaha
Pasif değil paspas oldu kız resmen. Ezdirdikçe ezdirdi kendini.Ikiside baskınsa oyle olmuştur koçla evlilikte bence karsı taraf biraz daha alttan alıcak bence ...tabi oyle pasif karakterde sevmezler koçlar
Sıfır bir dizinde oynuyordu, adanalıHemmeen bakayım o kimmiş
%3 diye dizi var ilk sezonu fena değilİyi geceler sarj %3
Pek umruna almaz, bence umruna almaya bile üşeniyorRica ederimaa parayı sevmiyor mu ilk defa denk geldim o zaman
Ben Cumhurbaşkanı başbakan genel kurmay başkanınızım.Ankara ayağını denk alBenim tek bildiğim Cihangir, Amerika, dünya, türkiye devlet başkanı Cihangir Kennedy dir.
Tabiii benim yorumum isine gelmedhahajakkaAradığım yorum...
Alakasız ve seviyesiz yorum yapanlar konumdan çıkarsa sevinirim smdm
Eeee bu kisim ideal kocaPek umruna almaz, bence umruna almaya bile üşeniyor
Kredi kartının suyunu çıkarırım ama onun sesi çıkmaz sağolsun.
Yamuk yapan varsa söyle linçleyelimbugün küçük bir kariyer travması yaşadım, sonra işte bir süre hülya koçyiğit yataklara kapanıp ağladım, benimkinin başını şişirdim, yemek yedim derken anca :)
mevzu nedir ama özet geçin :)
Bız, erkekler, cınsel seks, burclarımız, kim kimle uyumludur vsbugün küçük bir kariyer travması yaşadım, sonra işte bir süre hülya koçyiğit yataklara kapanıp ağladım, benimkinin başını şişirdim, yemek yedim derken anca :)
mevzu nedir ama özet geçin :)
Sıfır bir dizinde oynuyordu, adanalı
45 yaşındaki kadına da Maya demezsin yavvv..Bu yıl bizi boğdu boğdu duvara attı boğdu boğdu duvara attı. Çığlıklar yardım çığlıkları smdmdm
Aynen ya boylu poslu adam adam olacakKemikli yüz seviyorsun demekki. Böyle erkek erkek görüntü
Bız, erkekler, cınsel seks, burclarımız, kim kimle uyumludur vs
Yamuk yapan varsa söyle linçleyelim
Pringlesı unuttun :))Bız, erkekler, cınsel seks, burclarımız, kim kimle uyumludur vs
Eeee bu kisim ideal koca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?