Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Gözyaşlarım pıt pıttt aktı şuan niye öyle dedin yavv
Değişik geliyorlar bana genel olarak. Ya da gıcık olduğum bir başak var ondan sanırım. Adamı görünce bile suratımın şekli değişiyor. Bir gün yüzüne kusup rahatlayacağım

Ben dik baslıyım dogru ama tatlı dille yapmayacağım sey yok.
Saygı takıntım var, saygısızlıga asla gelemiyorum tek affedemediğim bu hatta.
Ozur dılerım ama ozur dileyecek seyler yapmamak ıcın ozel caba harcarım ince dusunurum esasında.
Yani eger seni seviyorsam yapmayacağım sey yok, aslında sevgı var merkezımde

Böyle bir tanıdığım var erkek. Eşinin ömrünü çürüttü resmen

Benim parolam sevgidir..

Peki yengeç ben ve Boğa kocam ile ilgili ne söylemek istersin

Zaten konu saçma bir de ben bilirimci ben doğruyumcu havaları öldürüyor beni.
Konuya mantıklı yorum ne yapalım? Diplomatı bulduk da fırfırlısı kaldı
Ayyy sorma begenmek zorundaymisiz gibi begenmeyenlere giydirmeye calisiyor arkadan bide akilli. Hayali bir sey uretmis kafasinda merak adi altinda ilgi cekmeye çalisiyor.

Ayyy sorma begenmek zorundaymisiz gibi begenmeyenlere giydirmeye calisiyor arkadan bide akilli. Hayali bir sey uretmis kafasinda merak adi altinda ilgi cekmeye çalisiyor.
Ben de açıcam yarın cedi osman ile evlensem nasıl olur diye. Dert işte. Dertlendim

Doğum yılını söyle hemen öğreneyim kuzu ben öğrendim diyince burcu öğrendin sandım
Bu eylülde 26 olucam dedim ya Edebiyatçısın diye kendini bu kadar matematikten soyutlama yav elektrik hesapla işte tüm bilgileri kılçıksız verirsem olmaz ki ahahajaj

Bu eylülde 26 olucam dedim ya Edebiyatçısın diye kendini bu kadar matematikten soyutlama yav elektrik hesapla işte tüm bilgileri kılçıksız verirsem olmaz ki ahahajaj
Ay görmedim napam 94 yani bir de bazen insanlar yaşını yanlış hesaplıyor mecbur sormak zorundayım kuzu

Peki yengeç ben ve Boğa kocam ile ilgili ne söylemek istersin
Boğayla iyi anlaşırız aslında ama belki biraz paraya düskün olmaları bizi rahatsz eder bide biraz ağır oluyorlar sanrm tez canlı değiller... tabi sizin nasıl uyumunuz evlilikte başka seylerde ön plana çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…