- 27 Aralık 2016
- 1.155
- 5.266
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #2.121
Ne oldu kuzum?Arkadaşlar ben yatıcam ama yatmadan evvel bi kaç kelam etmek istiyorum.
Sabahleyin bana bulaşan sürekli bana çatan Muzkad isimli kalbi nasır bağlamış kalp kazanı kararmış şahsın akıbetinin ne olduğunu bilenler bilmeyenlere anlatsın ve ibreti alem olsun...
Arkamdan konuşursanız başınıza gelecekler hakkında ufak bir bilgilendirme olsun istedim. Herkes ayağını denk alsın.. O kadar...
Zhajsjshsjsjsjsjsjshs ben kaçar size iyi geceler. Öpüyorum hepinizi...
Allah rahatlık versin iyi gecelerArkadaşlar ben yatıcam ama yatmadan evvel bi kaç kelam etmek istiyorum.
Sabahleyin bana bulaşan sürekli bana çatan Muzkad isimli kalbi nasır bağlamış kalp kazanı kararmış şahsın akıbetinin ne olduğunu bilenler bilmeyenlere anlatsın ve ibreti alem olsun...
Arkamdan konuşursanız başınıza gelecekler hakkında ufak bir bilgilendirme olsun istedim. Herkes ayağını denk alsın.. O kadar...
Zhajsjshsjsjsjsjsjshs ben kaçar size iyi geceler. Öpüyorum hepinizi...
Türkiye standardının üstüsün amaBen de 168ım standart ne uzun ne kısa dumduz
Ulen hangimiz aşk pesinde değilmisiz kiDüşünüyorum zaten yazmayı oraya ama adım çıkmış bikere. Aşk peşindesin, boşanmaya bahane arıyorsun diye tokatlıyorlar, birde cinselliğe yazarsam ufff
Valla tanımıyorumÇok ünlü ama
En cok senın cınsel seks yasamanı istiyorum
Yok be standartım.Türkiye standardının üstüsün amakeşke okadar olaydım
Valla tanımıyorumama tabıkıde bu degıl benım dedıgım
Cihangir başkanımıza laf etmeBu kim ayolevlerden ırak. 3 kuluf 1 Elham okudum
Ben en son gordugumde cemal sureyya soy adından y yı atmamıstıO sayfa kapandı sanırım hayatımda. Birdaha hiç cinsel seks yüzü göremiycem
Eski aşkımı anlattığım bir konum vardı, onlara göre o rakçı ya dönmek için huzursuzluk çıkarıyorum evliliğimdeUlen hangimiz aşk pesinde değilmisiz ki
HahahaPek umruna almaz, bence umruna almaya bile üşeniyor
Kredi kartının suyunu çıkarırım ama onun sesi çıkmaz sağolsun.
Kim diyor bunu elalem mıEski aşkımı anlattığım bir konum vardı, onlara göre o rakçı ya dönmek için huzursuzluk çıkarıyorum evliliğimde
Saka yaptı sanırım cunku araları gayet iyiydi. Ben saka olarak algıladım
Abowww o sen miydin. Hani yabancı eski aşkı olan. GrupşardıEski aşkımı anlattığım bir konum vardı, onlara göre o rakçı ya dönmek için huzursuzluk çıkarıyorum evliliğimde
Ben en son gordugumde cemal sureyya soy adından y yı atmamıstı
Aaaa o konuya bakmıştım demek sendin oEski aşkımı anlattığım bir konum vardı, onlara göre o rakçı ya dönmek için huzursuzluk çıkarıyorum evliliğimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?