- 27 Aralık 2016
- 1.155
- 5.266
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #2.061
Bana da bookermoon yolda bi yunan heykeli buldu onunla olur muyuz diye yazacagim
Daha cedi yı tanımayanlar var. Elinden kaptırırsın sonra
Çok tatlı bir abimiz.O kemikli yüz, o boy o sevimlilik
Ebru Sahinle berabermis diye haberler gorduydumDaha cedi yı tanımayanlar var. Elinden kaptırırsın sonra
Bana paspasla adam öldürttünüz Paspasla!! HahsjahahahahahaBenim parolam sevgidir..
Bu yıl bizi boğdu boğdu duvara attı boğdu boğdu duvara attı. Çığlıklar yardım çığlıkları smdmdmBana paspasla adam öldürttünüz Paspasla!! Hahsjahahahahaha
Ölümlü dünya filmini izlemediyseniz izleyin
Yalanlamış o haberiEbru Sahinle berabermis diye haberler gorduydumKapmislar bile.
Yok yaa o kadını parlatmak için yapıyorlar. cedi bakar mı o Reyyan ağlağınaEbru Sahinle berabermis diye haberler gorduydumKapmislar bile.
Doğum yerin neresiAy görmedim napam 94 yani bir de bazen insanlar yaşını yanlış hesaplıyor mecbur sormak zorundayım kuzu
Ay Cedi cıdden cok tatlıO kemikli yüz, o boy o sevimlilik
Ikiside baskınsa oyle olmuştur koçla evlilikte bence karsı taraf biraz daha alttan alıcak bence ...tabi oyle pasif karakterde sevmezler koçlarBöyle bir tanıdığım var erkek. Eşinin ömrünü çürüttü resmen
Para dışındakiler 100 puan. Teşekkür ederimBoğayla iyi anlaşırız aslında ama belki biraz paraya düskün olmaları bizi rahatsz eder bide biraz ağır oluyorlar sanrm tez canlı değiller... tabi sizin nasıl uyumunuz evlilikte başka seylerde ön plana çıkıyor
Doğum yerin neresi aşkBu eylülde 26 olucam dedim yaEdebiyatçısın diye kendini bu kadar matematikten soyutlama yav elektrik hesapla işte tüm bilgileri kılçıksız verirsem olmaz ki ahahajaj
Yalanlamış o haberi
Hadi yaa yetisemiyorum ki magazin olaylarina zatenYok yaa o kadını parlatmak için yapıyorlar. cedi bakar mı o Reyyan ağlağına
Ben bir ara cihangir Ceyhan a takmıstım agshahahahahaO kemikli yüz, o boy o sevimlilik
Aradığım yorum...Yok yaa o kadını parlatmak için yapıyorlar. cedi bakar mı o Reyyan ağlağına
İstanbulDoğum yerin neresi
Rica ederimPara dışındakiler 100 puan. Teşekkür ederim
Hemmeen bakayım o kimmişBen bir ara cihangir Ceyhan a takmıstım agshahahahaha
İyi gecelerİyi geceler sarj %3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?