Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Kızlar yaşlar, varsa meslekleriniz nedir? Merak ettim. Biraz daha kaynaşmış oluruz hem diye şeyettiydim
30 Eylül’de 24 doluyor
İngilizce öğretmeniyim. Geçtiğimiz ay mezun oldum. Öğrenciyken özel dil kursunda çalıştım. Bu yıl Kpss’ye girip atanmaya çalışacağım

169 boyundayım, 86 kiloyum şu an. Kpss’den sonra tekrar bir kilo verme çalışmalarına gireceğim şu an sınav stresiyle çok geliyor beslenmeye dikkat etmek falan.

Ben terazi, horozum kova Bizi de yorumlayıııın

How I Met Your Mother açıyorum ya, baştan sona çok izledim. Yemek yerken falan açıyorum öyle. Ya da arkada ses olsun diye oyun oynarken falan açıyorum bazen.
onu sezonunda izlemiştim. Ben de Modern Family izliyorum. Kısa fazla yormayan bir dizi. Ortamı ayarlayıp DARK'ın son sezonuna bakacağım.

Teşekkür ederim
Söz konusu hayvanlar olunca işte insan susamıyor bir yerde. Onların sesi biz olmalıyız ama daha çok sesini kesmek için, yaşam alanlarını kısıtlamak için uğraşıyoruz. Dün buradayım diye o konuya gitmemişti. İYi ki de gitmemişim. Sonradan okuduklarım hiç hoşuma gitmedi

Aaa hangi konu? Ben görmedim. O yuzden mi banlanmis.

Ahahaha KS’ye geçmiştir banlandıysa

Günaydın, benim de öyleydi daha geçende bu saatlerde yatıp 17’ye kadar uyuyordum. İş yok, evde boş boş takılınca düzen müzen kalmıyor. Bir haftayı geçmedi benim de erken yatıp erken kalkmalarım.

Ben de duzene koyacağim tüm gün ölüyor böyle

Evet o konu yüzünden. Konu kilitlendi zaten
Ben de okudum şimdi. Tam çıldırmalık konuymuş görseydim yazardım ben de. Benim kara kızım çok romantiktir. Her gece birlikte uyuruz, her sabah da uykulu gözlerle göğsüme gelir yarım saat dudaklarımı yalar patileriyle yüzümü okşaya okşaya. O konu sahibi halimizi görse düşüp bayılır demek ki

Ayyy ne güzel bir sürü öğretmenimiz var topikte
Hadi kolay gelsin o zaman sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…