- 31 Aralık 2017
- 6.463
- 22.153
- 348
- 28
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #2.301
Ya haberlerde “geçerliliği kaldırıldı” deyip duruyorlar. Sanki önceden alanları da etkileyecekmiş gibi yazıyorlarKız biz son sene alıp staj yaptık ya kalksa ne yazar ben bağlamıyor
Kazanılmış hakta geriye dönük yaptırım yapamazlar hukuken olmazYa haberlerde “geçerliliği kaldırıldı” deyip duruyorlar. Sanki önceden alanları da etkileyecekmiş gibi yazıyorlarhep tıklanmak için
Dün dil okumak isteyen bir kızcağızı yönlendiriyordum formasyon alırsın diyeKazanılmış hakta geriye dönük yaptırım yapamazlar hukuken olmaz
TünaydınHangi fabrika bebeğim? Ne üretiyorsunuz?
Söyle de Amerigaaayı boykot ederken dolar yakan teyzeler gibi biz de o fabrikanın ürünlerini boykot edelim
Edit: Günaydın bu arada güzel hatunlar
Ahahhaha bana gelmedi...Hamile Kalmak İçin... diye bildirim kimlere geldi?
Ben de garipsediğim için sordumAhahhaha bana gelmedi...
Site bile biliyorrrr kimlere göndermesi gerektiğini
:-(
Hangi fabrika bebeğim? Ne üretiyorsunuz?
Söyle de Amerigaaayı boykot ederken dolar yakan teyzeler gibi biz de o fabrikanın ürünlerini boykot edelim
Edit: Günaydın bu arada güzel hatunlar
Şimdi geldiBen de garipsediğim için sordumbana da yanlış gönderdiler bence, 2-3 yöntem kullanıyorum aksine hamile kalmayayım diye
Gitti artık olmaz o iş yaşDün dil okumak isteyen bir kızcağızı yönlendiriyordum formasyon alırsın diye
Bana da yanlış kişiye gelmiş pehhh ben kim çocuk kimHamile Kalmak İçin... diye bildirim kimlere geldi?
Acil-Doktor-İlaç= Parol...boykot edemezsiniz çünkü ilaç ahahah
allah vermeye acillik olsan doktor mecbur verecek
isim-marka veremiyorum tabi :)
Acil-Doktor-İlaç= Parol...
Aksini iddia eden Sağlık bakanlığına torpille girmiştir.
Yav sizin başınız bağlı en azındanBana da yanlış kişiye gelmiş pehhh ben kim çocuk kim
Acil-Doktor-İlaç= Parol...
Aksini iddia eden Sağlık bakanlığına torpille girmiştir.
Yav sizin başınız bağlı en azından
Bana niye yolluyorsun allahsız kk, kimle yapcam çocuğu ahajja
Harita ne diyor ki....kız haritama göre hamile kalmaya çok uygun bir 2 yılın içindeyim
aahahah bana ciddi uyarı
Harita ne diyor ki....
Sevgili Astro önümüzdeki 2 yıl içerisinde kuluçka dönemine girmiş bulunmaktasın...En kısa zamanda yumurtlamalısın falan mı diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?