Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Sen de uzak dur arama, sorma kuzu.
Yaa sinir olurum soyle baska insanlarla tanisinca hep gorustugu insani unutanlara. Acaba yalniz kaldigi icin mi benimle mecburen gorusuyordu diye dusunurum.
Bu geldi zaten aklıma benımde aklıma Cledyanacıgım
Ama boyle mı olmalı ne kadar yanlıs. Kocaman insanlarız. Sesinin kesilmesinden anlamalıydım. Dedım heralde cocukla isle evle ugrasırken havalarda sıcak enerjisi bitiyor kadının.
Hıcte oyle degılmıs.
Aramayacagım yanlıs yapar mıyım?

Bazı insanlar böyle yeni ortama girince diğer arkadaşlarını çevresini umursamaz yavaşça iletişimi keserler
Galiba bizimde boyle oldu.
Yakıştıramıyorum hıc ama ortada da boyle bır gercek var. Kac gundur gormezden geliyorum ama aklima da takılıyor

Bozulacagı bir sey yasamadık zaten farklı sehırlerdeyız ve ben arkasından konusacagı biri degılım, hani bisey mı duydu dıyelım.
Komsularla takıldığını da bana kendısı soylemedı, annesı aradı benı nasıl oldun diye sormak icin laf arasında o soyledi.
O zaman taslar oturdu benım. Benı aramayı kestiği zamanlardı iste konusuyoduk ama ben arıyordum.
Sonra fark ettim. En son da iste o konusma gectı aramızda donmedı bana. Bende aramadım.
Kaldık oyle.

Koskoca kadın ayıp etmiş.

Galiba bizimde boyle oldu.
Yakıştıramıyorum hıc ama ortada da boyle bır gercek var. Kac gundur gormezden geliyorum ama aklima da takılıyor
Daha ıyı görmüş oldun kuzum gerçek dostlarını tanımış oluyorsun böylece mutlu ol hayatından böyle insanların çıktığı için

Amaaan sakın yüz verme. Ben böyle yüz vere vere tepeme çıkardım. Şimdi hepten kestim görüşmeyi.
Boşver gitsin. Çok istiyorsa kapına gelsin.
Geri döncem diyerek günlerce dönmemek çok ayıp.

Hic oralı olma bence böyle ergen gibi başka bir arkadaş grubu bulunca seni unutuyorsa zaten senin arkadaşlığını haketmiyor demektir... böyle insalara hep sinir olmuşumdur benimde başıma geldi insan kendini kullanılmış hissediyor yeni birileri gelince artık ihtiyacı olmuyor sana... ben hayatmdan çıkardım öyle olanları... çıkartmazsan ara ara bu durumu yaşatmaya devam edecektir sana

Amaaan sakın yüz verme. Ben böyle yüz vere vere tepeme çıkarım. Şimdi hepten kestim görüşmeyi.
Boşver gitsin. Çok istiyorsa kapına gelsin.
Geri döncem diyerek günlerce dönmemek çok ayıp.
Valla ben bolmemek ıcın sohbetini kibarlık ettım istesem konusurdum mecbur konusacaktı. Arayacağım eve gecıncne dedı iki gun oldu. Sosyal medyada da hep aktıf, hani vakti de var.
Ha hep beni aramak Zorunda mı asla.
Ama bana yarın hangisini giysem dıyıp her gece darlayan kıyafetini bile soran insandın.
Ne oldu yani?.
Yasına yakısmıyor, Arkadaslıgımıza da
Aramayı dusunmuyorum

Valla dogru dıyosun belli aralıklarla yaptıgı birseydi aslında. Dıgerlerı boyle net degıldı Kucuk caplı seylerdı.
Haliyle sımdı de bunu yapabildi , kendısı bilir diyorum ozaman. En azından abartmadıgımı ogrendım suan. Icım rahat.
Cok tesekkur ederım

Cok tesekkur ederım ♥ acaba kıskandım da bk mu atıyorum abartıyor muyum diyordum ama abartmamısım demek.

Hepinize ıyı geceler diliyorum, ınsallah guzel bır gune uyanırsınız♥
Iyi geceler umarım güzel bir güne başlarız

Kimin olsa aklina gelir. Yani bir yarim saat ayirmak çok zor değil. Arama bence de hic de yanlis değil. Koskoca kadin lise talebesi gibi davranmak neden.

kadının öküzü böyle oluyor işte.
ben de olsam böyle anlar ve bozulurdum. ama o seni kaybeder, kaderien küssün.

Sorma, birde adamın ilişkisi var. Beni buradakiler tanımıyor ama o tanıyor çat diye yazdı. İrezil etti bu KK beni.
Kim olduklarını biliyorsan yönetime şikayet etseydin. Çünkü bu özel hak ihlali. Size ne kardeşim başınız göğe mi erdi şimdi

Kendine daha yakın mesafede birini bulunca onunla takılmayı tercih etmiş . Yani gerçekten arkadaş olmamış sana. Vakit geçirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…