Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Niye, bir şey mi oldu? Hayırdır?

iş yerinde titlelar ile ilgili bir gelişme oldu.
gelişme dediğim onlar için gelişme benim için gerileme..
ben 5 sene evvel terfi edip bir ekibin başına gelmiştim. sonra bazı üzücü şeyler yaşandı. annemin vefatı ve hastalığı sürecinde işle ilgilenmediğim söylenerek title'ımı değiştirmeden uyduruk bir bölüm açtılar bana, 2 sene önce.
şimdi ise IK diyor ki altında ekip olmayan ekip yöneticisi olmaz o nedenle uzman yapıyoruz seni.
bu arada geçen 2 sene içinde deli gibi çalıştım, durum düzelsin yine ekibim olsun diye.
ben bana insan bağlanmasını beklerken uzman oldum.
...mk yurtdışında böyle şeyler normal ama türkiye cv gören adam "bu ne yaaa, 9 sene sonunda uzman olmuş" der aramaz bile.

Kolay gelsiin Benim de bir mutfağa girişmem gerekiyor erteleyip duruyorum
Başla başla ben arada çamaşır suyuna yatırıyorum her şeyi sende leğen gıbı bir şey varsa sıcak suya çamaşır suyu koy bardak çatal kaşık vs koy o ara süpür sil yerleri daha kolay olur. Bizim üst katta tadilat vardı her yer batık her yer alçı talaş

Saçma ama ya niye böyle yaptılar acaba bahaneyle mi öyle bir şey yaptılar

Heyyy çalışsakta çalışmasakta mezun olduğun an öğretmensin asfhjkkl
Tabi canım diplomadan önce maaş hesabı veriyorlar bize Boş yatmayalım diye Bu yıl ben de erkek arkadaşıma diyorum “güzel yattınız ha” diye. İkinci dönem o kadar az ders işledi ki, 2 hafta kadar kar tatili olmuştu zaten

Saçma ama ya niye böyle yaptılar acaba bahaneyle mi öyle bir şey yaptılar

daha komiği 600 kişilik fabrikada 2 kişiymişiz bu durumda olan :)
lan bu kadar önemsendiğimi bilmiyodum ahah

sonra çalışan bağlılığımız düşük arkadaşlar, neden böyle ?
neden acaba tatlım ?

Ben şöyle düşündüm 600 kişide iki kişinin böyle olması ya o çalışanın gereksız olduğudur ki senin bilgili ve işinde iyi olduğunu az çok burda ki yorumlarından biliyorum bu yüzden senin bölümünü değiştirdiler senin olduğun ekibin başında daha yüksek maaş alıcaktın bu da onlar için kayıp senide biliyorlar kaybetmek istemideler yoksa öyle bir bölüm açılmazdı. Para ağır onlarda ağır bastı. Eğer sende utangaç işine odaklı biriysen nasılsa çalışır gözüyle fazla maaşdan kurtuldular hem de seni kaybetmediler

Hangi fabrika bebeğim? Ne üretiyorsunuz?
Söyle de Amerigaaayı boykot ederken dolar yakan teyzeler gibi biz de o fabrikanın ürünlerini boykot edelim

Edit: Günaydın bu arada güzel hatunlar

Kim olduklarını biliyorsan yönetime şikayet etseydin. Çünkü bu özel hak ihlali. Size ne kardeşim başınız göğe mi erdi şimdi
Bilmiyorum, zaten bulmaya çalışsamda kocasından falan bulmak gerekir uzun iş.
Bu siteden banlanması da zaten çok bir işime yaramaz diye bıraktım gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…