- 27 Aralık 2016
- 1.155
- 5.266
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #3.221
Üçlü orgazm cazip gelmedi değil sjdjdjd fantaziye bak ya. Ciddi şikayetçi olasım geldi. Gencecik kızım napim 35+ adamıAyyy deliydi o yaaa.
Tutturdu kocamin peşini birakin diye
Birinin peşine dusecek olsam bu onun hırt mı olurdu
December kötü bişey dememiş ki sadece topik fake demiş niye dönemesin ki. Aslı niye gittiDcember dönemez özelden atayım ben nedenini
Asli da dönmedi daha
Kaçırdınız desek yalan olmaz
35 neyi adamın afhkfjlşikÜçlü orgazm cazip gelmedi değil sjdjdjd fantaziye bak ya. Ciddi şikayetçi olasım geldi. Gencecik kızım napim 35+ adamı
Yok o değil december başka bişey yazmış şok şok şokDecember kötü bişey dememiş ki sadece topik fake demiş niye dönemesin ki. Aslı niye gitti
Yönetime yazdığını görmedin galiba kuzum.December kötü bişey dememiş ki sadece topik fake demiş niye dönemesin ki. Aslı niye gitti
Bence faketi o yaa. Sahis gercek olabilir ama konu sahteydi. Direkt herkese sen misin diye saldirdi.Üçlü orgazm cazip gelmedi değil sjdjdjd fantaziye bak ya. Ciddi şikayetçi olasım geldi. Gencecik kızım napim 35+ adamı
Yaş olarak :35 neyi adamın afhkfjlşik
Hahahha aynrn valla. Sherlock Holmes oldumKK’da en sevdiğim aktivitelerden biri yorumlarını beğendiğim üyelerin neden banlandıklarını bulmaya çalışmakBu hafta bu aktiviteyi bolca yapmamı sağladınız, tişikkirler
Ne yazmış ben göremedim hiç? Linkle bizi delfinoYönetime yazdığını görmedin galiba kuzum.
Ben başta komik ifadesi bıraktım. “Oha kız ne dedin sen” şeklindeydiYönetime yazdığını görmedin galiba kuzum.
İnşallah taşıdır. Bir de adamda o varsa kombooooooo agjlgfslşgkYaş olarak :sjdjjddj 35’ten büyüktür diye tahayyül ediyorum yaşı
Biz baya gostere gostere gittik pek heyecani kalmadi yahuuKK’da en sevdiğim aktivitelerden biri yorumlarını beğendiğim üyelerin neden banlandıklarını bulmaya çalışmakBu hafta bu aktiviteyi bolca yapmamı sağladınız, tişikkirler
Ya fake, ya zır deli.Bence faketi o yaa. Sahis gercek olabilir ama konu sahteydi. Direkt herkese sen misin diye saldirdi.
Yok o değil december başka bişey yazmış şok şok şok
Nasıl yani ya yönetime derken mune kazen e filan mı ?Yönetime yazdığını görmedin galiba kuzum.
Yönetime kanıtlamış gerçek üye olduğunu. Tabi konuların gerçekliğini garantilemiyor.Ya fake, ya zır deli.
Hem güzel hem akıllı ben yicem bu kızıYa o zaman ben şöyle bişi yapıcam. Ayrı ayrı olmasın. Benden haber bekleyin
Bunu burdan alın !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?