- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
yakışıklı yakışıksız her erkek tüm kadınlarımıza kurban olsunKurban olsun sana on yakısıklı patron
Hangi sohbetti merak ettim bakayım bi..Yok kıvıcım, dun gece sohbette olanları etiketledim sadece.
Gelsın o da ♥
Evet arabasiyla bana carparsa (ben atlarim zaten onune) oldu bu işIsıklar da cıcek satan kızda olabilirsin
En son bulaşık yıkadım diye bağıracaktın sokağa doğru, ne ara araba önüne atlama senaryosuna geldikEvet arabasiyla bana carparsa (ben atlarim zaten onune) oldu bu iş
Yaaa elektra yogili uyeye çok sinir oldu
Konu neydiYaaa elektra yogili uyeye çok sinir olduDun baya takip ettim dayanamadim kactim ben artik konudan Omur torpusu gibi bir seydi kadin
Kuzum bizim sokak komple fakir napim burdan bulursam bulasik yikamaya devam ederimEn son bulaşık yıkadım diye bağıracaktın sokağa doğru, ne ara araba önüne atlama senaryosuna geldik
Senin çok güzel ve cool bir kadın olduğuna eminim zira güzel kızlar her zaman yalnızdır erkekler çekiniyor kesin hayatında biri vardır diye
Kocam ailesiyle gorusuyor kafayi yicem temali bir seydiKonu neydi
Bu sene pandemının yeni başladığı doneme geldi dogum gunum. İzolasyona ozen gosterdıgım ıcın ne dısarı ciktım ne eve kabul ettim kimseyi.
Hıc hediye alamadım, cıcek ve pasta dısında...
Bu sene eksik hissediyorum agagagagagagagsgsys
Enıste cimri degıl, sevdim
Ya cok tesekkur ederımSenin çok güzel ve cool bir kadın olduğuna eminim zira güzel kızlar her zaman yalnızdır erkekler çekiniyor kesin hayatında biri vardır diye
Bunalttı baya anlamıyor dedim ki madem rahatsızsın görüşme kv ile ki zaten görüşmüyorsun ayrı eve çıkın sende çalışırsın eşi ekmek parası için anladığım kadarıyla hayvan otlatıyor bir yararın dokunur. Eşinin ailesinin adetlerinde yokmuş çalışmak bende sinir oldum işine gelen adetleri benimsiyorsun herhalde diyeKonu neydi
Kabarsın, bır bey kolay bulunmuyor asdgahasafjksjfsl yani bende başlarda cimri bulurdum ama öyle değilmiş. ki bir de ben almayı düşünüp araştırarken alması daha hoş oldu :) yani gerçekten işimi çok ciddi gördü.. ay bugün biraz kızmıştım ama şimdi böyle yazınca aşkım kabardı
skflsdkgşsdkgş
Hatırladım konuyu, Kaynananın da zararı yoktu kendisine adamın gitmesinden rahatsızdı dı mıBunalttı baya anlamıyor dedim ki madem rahatsızsın görüşme kv ile ki zaten görüşmüyorsun ayrı eve çıkın sende çalışırsın eşi ekmek parası için anladığım kadarıyla hayvan otlatıyor bir yararın dokunur. Eşinin ailesinin adetlerinde yokmuş çalışmak bende sinir oldum işine gelen adetleri benimsiyorsun herhalde diye
Baktım ona online degıldıLexacommander Nerelerdesin?
Kabarsın, bır bey kolay bulunmuyor asdgaha
Teşekkür ederim o senin güzelliğinin yansımasıdırYa cok tesekkur ederım ♥ kalplerimiz dusuncelerımız karsılıklı. Senınle ilgili aynı seyleri dusunuyorum cool ve guzellıkle ilgili.
Tek mısın cift mısın bilmiyorum♥
Bunalttı baya anlamıyor dedim ki madem rahatsızsın görüşme kv ile ki zaten görüşmüyorsun ayrı eve çıkın sende çalışırsın eşi ekmek parası için anladığım kadarıyla hayvan otlatıyor bir yararın dokunur. Eşinin ailesinin adetlerinde yokmuş çalışmak bende sinir oldum işine gelen adetleri benimsiyorsun herhalde diye
Taktigi uygulamak icin once "bi daha boylesilerin" gelmesi lazimahh onla tanışana kadar 2 sene karşıma çıkan her adam 2 ayda toz olup eski sevgililerine dönerdi.
6 aya da evlenirlerdi
elimi değdirdiğim gerdeğe başkasıyla girerdi sfkldjglsdg
sonra bi gün "eeehhhh ama allahım bi daha böylesi gelicekse rica edicem gönderme, yeter" dedim
sanırım baya derinden söylemişim, 1 hafta sonra tanıştık
sfjksdgld
bir taktik olarak uygulayabilirsiniz kızlar
ahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?