Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

safjksjfsl yani bende başlarda cimri bulurdum ama öyle değilmiş. ki bir de ben almayı düşünüp araştırarken alması daha hoş oldu :) yani gerçekten işimi çok ciddi gördü.. ay bugün biraz kızmıştım ama şimdi böyle yazınca aşkım kabardı
skflsdkgşsdkgş

Senin çok güzel ve cool bir kadın olduğuna eminim zira güzel kızlar her zaman yalnızdır erkekler çekiniyor kesin hayatında biri vardır diye
Ya cok tesekkur ederım kalplerimiz dusuncelerımız karsılıklı. Senınle ilgili aynı seyleri dusunuyorum cool ve guzellıkle ilgili.
Tek mısın cift mısın bilmiyorum

Bunalttı baya anlamıyor dedim ki madem rahatsızsın görüşme kv ile ki zaten görüşmüyorsun ayrı eve çıkın sende çalışırsın eşi ekmek parası için anladığım kadarıyla hayvan otlatıyor bir yararın dokunur. Eşinin ailesinin adetlerinde yokmuş çalışmak bende sinir oldum işine gelen adetleri benimsiyorsun herhalde diye

Kabarsın, bır bey kolay bulunmuyor asdgaha

Hatırladım konuyu, Kaynananın da zararı yoktu kendisine adamın gitmesinden rahatsızdı dı mı

Kabarsın, bır bey kolay bulunmuyor asdgaha

ahh onla tanışana kadar 2 sene karşıma çıkan her adam 2 ayda toz olup eski sevgililerine dönerdi.
6 aya da evlenirlerdi
elimi değdirdiğim gerdeğe başkasıyla girerdi sfkldjglsdg
sonra bi gün "eeehhhh ama allahım bi daha böylesi gelicekse rica edicem gönderme, yeter" dedim
sanırım baya derinden söylemişim, 1 hafta sonra tanıştık
sfjksdgld
bir taktik olarak uygulayabilirsiniz kızlar
ahahah

ben o konuya tek cümle yazıp uzaklaştım, yoksa kesin banlanırdım :)

Taktigi uygulamak icin once "bi daha boylesilerin" gelmesi lazim Ama bilin bakalim ne oluyor onlar bile gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…