Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Herkes partnerinin ölçülerini yazıyor. merak ediyorum partnerini mi söylüyor yoksa adama inanmayıp kendilerini ölçüyorlar.bu sorun sana da bayan uzman
Neden ki? 10 cm den az çıksa kocaları mı boşayacaklar.?

Herkes partnerinin ölçülerini yazıyor. merak ediyorum partnerini mi söylüyor yoksa adama inanmayıp kendilerini ölçüyorlar.bu sorun sana da bayan uzman
Hahaha bayan uzman deyince sanki çok görmüşüm gibi iki tanecik canlı gördüm ben

Şimdiki cetvelle yan yana fotoğrafını atmıştı ilk görüştüğümüz zamanlarda önceki de kendisi söylemişti. O kadar küçüktü ki dediğinden başka bir şey olamazdı zaten. İnandım direkt söylediğinde yani

Fotoğrafını gördüğümü de vücudumda hissetmiştim fotoğraftan tahmini buldum ölçmedim de sormadım da O fotoğrafı gördüğümden sonra iki kere daha görüştük ama aramızda bir şey olmadı

Cehennemde zebaniler seni cetvelle güzel bir dövsünde aklın başına gelsin
"İvlindiğindi kiyninin kınlı çırşıfı gırımızsı kıpının önüne kıyıcıklır sini"

İvettt
9+10 u kıskanmıcak bir baba yiğit varsa çıksın ortaya ahhahaha
3-5 kere daha söylersem karış hesabıyla bu gece ölçebiliten var
M MrsDelfino avuçlayıp parmak hesabıyla ölçmüş. üstada dm’den ulaşanlar bile var. tam bir bigdick keşifçisimsjdj

İvettt
9+10 u kıskanmıcak bir baba yiğit varsa çıksın ortaya ahhahaha
3-5 kere daha söylersem karış hesabıyla bu gece ölçebiliten var
Adamın peşinde mezura ile gezerim sabaha kadar. Sonra beni manyak sansın

Sorma sorma ben sırf o çarşafı gösteremeyeceğim için evlenmiyorum zaten
Öyle söyleme kız beni ifşa ediceksin şimdi herkesin ampüller yanıcak bi anda... Heee demek bu lexa bu yüzden evliliğe bu denli karşıııı şimdiii anladımmmm tüm mesele çarşafmışş dicekler

M MrsDelfino avuçlayıp parmak hesabıyla ölçmüş. üstada dm’den ulaşanlar bile var. tam bir bigdick keşifçisimsjdj
Off off sorma o çok iyiydi ya
Birisi flörtünün fotoğrafını attı “pantolon üzerinden hiç belli olmuyor, küçük müdür?” diye Ne yalan söyleyeyim harbiden kız gibi önü çocuğun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…