- 19 Mayıs 2020
- 47.934
- 215.652
- 598
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #4.461
Neden ki? 10 cm den az çıksa kocaları mı boşayacaklar.?Herkes partnerinin ölçülerini yazıyor. merak ediyorum partnerini mi söylüyor yoksa adama inanmayıp kendilerini ölçüyorlar.bu sorun sana da bayan uzman
9+10 un içindeki 1 rakamına bile razıyız hayat işteKıskanıyorsun dimi. Kıskançlığından kalbin kazan gibi kararmış hıh
İvetttKıskanıyorsun dimi. Kıskançlığından kalbin kazan gibi kararmış hıh
Hahaha bayan uzman deyince sanki çok görmüşüm gibiHerkes partnerinin ölçülerini yazıyor. merak ediyorum partnerini mi söylüyor yoksa adama inanmayıp kendilerini ölçüyorlar.bu sorun sana da bayan uzman
10 cm’den az çıksa baştan evlenmemNeden ki? 10 cm den az çıksa kocaları mı boşayacaklar.?
Benim bir flörtümde öyle olmuştu. Adama baksan boylu,iri ama işte10 cm’den az çıksa baştan evlenmem
Erken teşhis hayat kurtarır.10 cm’den az çıksa baştan evlenmem
Cehennemde zebaniler seni cetvelle güzel bir dövsünde aklın başına gelsinHahaha bayan uzman deyince sanki çok görmüşüm gibiiki tanecik canlı gördüm ben
Şimdiki cetvelle yan yana fotoğrafını atmışı ilk görüştüğümüz zamanlardaönceki de kendisi söylemişti. O kadar küçüktü ki dediğinden başka bir şey olamazdı zaten. İnandım direkt söylediğinde yani
Fotoğrafını gördüğümü de vücudumda hissetmiştimfotoğraftan tahmini buldum ölçmedim de sormadım da O fotoğrafı gördüğümden sonra iki kere daha görüştük ama aramızda bir şey olmadı
Bilmiyorum ki. Eldekine razı olsalar keşke akdjfklslfNeden ki? 10 cm den az çıksa kocaları mı boşayacaklar.?
Büyük düşün, büyük olsun9+10 un içindeki 1 rakamına bile razıyız hayat işte
M MrsDelfino avuçlayıp parmak hesabıyla ölçmüş. üstada dm’den ulaşanlar bile var. tam bir bigdick keşifçisimsjdjİvettt
9+10 u kıskanmıcak bir baba yiğit varsa çıksın ortaya ahhahaha
3-5 kere daha söylersem karış hesabıyla bu gece ölçebiliten var
Adamın peşinde mezura ile gezerim sabaha kadar. Sonra beni manyak sansınİvettt
9+10 u kıskanmıcak bir baba yiğit varsa çıksın ortaya ahhahaha
3-5 kere daha söylersem karış hesabıyla bu gece ölçebiliten var
Sorma sorma ben sırf o çarşafı gösteremeyeceğim için evlenmiyorum zatenCehennemde zebaniler seni cetvelle güzel bir dövsünde aklın başına gelsin
"İvlindiğindi kiyninin kınlı çırşıfı gırımızsı kıpının önüne kıyıcıklır sini"
Hahahah eldekine razıyiz sesimiz çıkıyomu bakBilmiyorum ki. Eldekine razı olsalar keşke akdjfklslf
Öyle söyleme kız beni ifşa ediceksin şimdi herkesin ampüller yanıcak bi anda... Heee demek bu lexa bu yüzden evliliğe bu denli karşıııı şimdiii anladımmmm tüm mesele çarşafmışş diceklerSorma sorma ben sırf o çarşafı gösteremeyeceğim için evlenmiyorum zaten
Adetin son gününe denk getirSorma sorma ben sırf o çarşafı gösteremeyeceğim için evlenmiyorum zaten
Beyin bedavaAdetin son gününe denk getir
HayırHahahah eldekine razıyiz sesimiz çıkıyomu bak
Off off sormaM MrsDelfino avuçlayıp parmak hesabıyla ölçmüş. üstada dm’den ulaşanlar bile var. tam bir bigdick keşifçisimsjdj
Hymenoplasti olsunAdetin son gününe denk getir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?