- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.150
- 698
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #4.421
Anne Bebek sayfalarında bile var neler neler. Hepsi hamile ve kadınların hepsi gerildi ve ne tuhaftır ki o sayfaya banı kalkınca geri döndü .Malesef ve anlam veremiyorum. Dupdururken birbirini sevmeyen insanlar cikiyor. Sorsan sebebı yoktur, sevmiyorlar.
Icınden sevme ozaman.
Reel hayatımda bir cok kaosu geride bıraktım huzur ıstedıgım ıcın hayatımı kokten degıstırdım nerdeyse sessiz sedasız yasamaya calısıyorum.
Sanalda hıc cekemem kavgayı.
Kalıtelı sekılde tartısacaksak varım, kavga edemem ama.
Eglen gul gıt yanı.
Katipyarisinın dedıgı gıbı geyik konularında bile kavga var.
Ne cesaret ama. Hakaret suçtur. Suç.“Her türlü banlanıyoruz bari içimizde kalmasın hakaret edip gidelim” diyolardır
Yeni akım bu sanırım ama çok ucuz hareketler değil mi yaa“Her türlü banlanıyoruz bari içimizde kalmasın hakaret edip gidelim” diyolardır
Hazıra dağ saymaz müge ablaYok ben hazıra konmayı seviyorumsöyleeee
Nasıl bakacak ki ona?Yok ben hazıra konmayı seviyorumsöyleeee
En son banlanış şeklimden ötürü üzerime alınıyorum ama haahahhagaga şuan kaynana gibi çemkiriyorum sana ona göreYeni akım bu sanırım ama çok ucuz hareketler değil mi yaa
Ya bir kız vardı. Daha yaşı genç, hayatı bitmiş gibi bir hali var. Üst üste sürekli aynı şeyden konu açtı. Ona patlamışYok ben hazıra konmayı seviyorumsöyleeee
Özelden yolla bebişYa bir kız vardı. Daha yaşı genç, hayatı bitmiş gibi bir hali var. Üst üste sürekli aynı şeyden konu açtı. Ona patlamışözelden atayım. Bizlere de selam çakarak gitmiş
Derlerkine zengine hayırlı olsun derler fakire de nerden çaldın derler.Hazıra dağ saymaz müge abla
Banlanan kişinin son mesajlarını aratıyorsun. İhlal içeren mesajı bunalana kadar her birini okuyorsun. Bdv’de yapmayı en sevdiğim aktivitelerdendir kendisiNasıl bakacak ki ona?
Ban ciddi konuşacağım seninki artık patlama noktasıydı. Herkesin yapmak istediği ama yapamadığını yaptın. Benim dediğim çok ayrı. Normal yazışırken cevap veremeyince hakaret etmeye başlıyorlar ya işte lafım o tayfayaEn son banlanış şeklimden ötürü üzerime alınıyorum ama haahahhagaga şuan kaynana gibi çemkiriyorum sana ona göre
Beni gınayan benim göyneğimi giysinDerlerkine zengine hayırlı olsun derler fakire de nerden çaldın derler.
Gidicekleri belliydi
OperatörümüzBanlanan kişinin son mesajlarını aratıyorsun. İhlal içeren mesajı bunalana kadar her birini okuyorsun. Bdv’de yapmayı en sevdiğim aktivitelerdendir kendisi
Kolumu ne carsafla sarması yaaa hastanede sardılar muge apla ....Derlerkine zengine hayırlı olsun derler fakire de nerden çaldın derler.
Hangi topic o? Belki okumuşumdur?Ya bir kız vardı. Daha yaşı genç, hayatı bitmiş gibi bir hali var. Üst üste sürekli aynı şeyden konu açtı. Ona patlamışözelden atayım. Bizlere de selam çakarak gitmiş
Kendimi pazarlamak gibi olmasın boyumdan büyük işlevim vardır başınız sıkışırsa bir etiket uzağınızdayım.. alo worship..Operatörümüzbenneyanginlargordum bize M MrsDelfino gibi bir hizmet sunuyor. Böyle mükemmel bir hizmet varken banlanan şahısların neden banlandığını merak mı ediyorsunuz? Artık bir tık uzağınızda bulunan @MrsDelfinoya soruyorsunuz kendisi size hemen olay yeri inceleme raporuyla birlikte ulaştırıyor.
1 ₺ farkla üzerine olay yerine gidip kanınızı yerde koymayacakolympikos de alabilirsiniz.
Üç tane falan var topiği kuzu. Sevgilimin yaşattıklarından sonra... diye başlıyordu sonuncusuHangi topic o? Belki okumuşumdur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?