Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Anne Bebek sayfalarında bile var neler neler. Hepsi hamile ve kadınların hepsi gerildi ve ne tuhaftır ki o sayfaya banı kalkınca geri döndü .
Aynı buradaki gibi bizim sayfayı da basta. Biz ölü taklidi yaptık gidene kadar

En son banlanış şeklimden ötürü üzerime alınıyorum ama haahahhagaga şuan kaynana gibi çemkiriyorum sana ona göre
Ban ciddi konuşacağım seninki artık patlama noktasıydı. Herkesin yapmak istediği ama yapamadığını yaptın. Benim dediğim çok ayrı. Normal yazışırken cevap veremeyince hakaret etmeye başlıyorlar ya işte lafım o tayfaya

Banlanan kişinin son mesajlarını aratıyorsun. İhlal içeren mesajı bunalana kadar her birini okuyorsun. Bdv’de yapmayı en sevdiğim aktivitelerdendir kendisi
Operatörümüz benneyanginlargordum bize M MrsDelfino gibi bir hizmet sunuyor. Böyle mükemmel bir hizmet varken banlanan şahısların neden banlandığını merak mı ediyorsunuz? Artık bir tık uzağınızda bulunan @MrsDelfinoya soruyorsunuz kendisi size hemen olay yeri inceleme raporuyla birlikte ulaştırıyor.
1 ₺ farkla üzerine olay yerine gidip kanınızı yerde koymayacak olympikos de alabilirsiniz.

Ya bir kız vardı. Daha yaşı genç, hayatı bitmiş gibi bir hali var. Üst üste sürekli aynı şeyden konu açtı. Ona patlamış özelden atayım. Bizlere de selam çakarak gitmiş
Hangi topic o? Belki okumuşumdur?

Kendimi pazarlamak gibi olmasın boyumdan büyük işlevim vardır başınız sıkışırsa bir etiket uzağınızdayım.. alo worship..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…