- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.151
- 698
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #4.481
Daha neler var da söyleyemem. Olmuş bir hata işte tamir etmek lazım akflgleşjlşhkjaBeyin bedava
Son gün kahverengi lekelenme oluyor, ilk gün belki olurAdetin son gününe denk getir
Beni alakadar etmez 1.noter tasdikli ölçüm sonuçlarını gösterene dek 9+10 sana zimmetli kalıcak
Gınıyorum seni. Azıcık dürüstlükHymenoplasti olsun
Ahhahah
Biz profillerimizde onun geyiğini bile yaptıkAhhahahmerve ye söz hakki dogdu simdi banli olmasa sorardık 9+10 mu
Sana çok mu şaşırdın gayet normal demişti bir de, değil mi
Kime dürüstlük? Mahmuta mı?Gınıyorum seni. Azıcık dürüstlük
Ben onu başka bir şey sandım konuya Fransızmışım en başında ondan 1 dedim. Sonradan anladım ki ölçüymüşBüyük düşün, büyük olsun
Hahahaha bende dedim yokluktan 1 bile yeter diyoBen onu başka bir şey sandım konuya Fransızmışım en başında ondan 1 dedim. Sonradan anladım ki ölçüymüş
Benim çok kötü gitmişti bir de yaSorma sorma ben sırf o çarşafı gösteremeyeceğim için evlenmiyorum zaten
Olmamasını mu tercih ediyorsun. Herkesin tercihlerine saygım vardır. Kimi adam sever, kimi madamBen onu başka bir şey sandım konuya Fransızmışım en başında ondan 1 dedim. Sonradan anladım ki ölçüymüş
Ya şey gibi olmuş bu küçükken bisiklete binerken oldu gibi. Gerçi bir nevi bisiklet seninki deBenim çok kötü gitmişti bir de yaErkek arkadaşım bilmiyor, anlatsam inanmazdı
Eski erkek arkadaşım ayaktayken kucağına atlamıştım. Gayet giyiniktikBacaklarımı beline doladım bu beni tam tutamadı. Düşürmemek için kalçalarımı aşağıdan ayırarak tuttu Keskin bir acı, eve bir gittim az bir kanamış Bu şekilde gitti İyi ki önemseyen bir insan değildim yani böyle şeyleri yoksa çok kötü olurdu
Burada bir üyenin bir tanıdığına da bale yaparken aynısı olmuşYa şey gibi olmuş bu küçükken bisiklete binerken oldu gibi. Gerçi bir nevi bisiklet seninki de
Tam bdv'lik konuydu keşke böyle beleşe gitmeseydi...Benim çok kötü gitmişti bir de yaErkek arkadaşım bilmiyor, anlatsam inanmazdı
Eski erkek arkadaşım ayaktayken kucağına atlamıştım. Gayet giyiniktikBacaklarımı beline doladım bu beni tam tutamadı. Düşürmemek için kalçalarımı aşağıdan ayırarak tuttu Keskin bir acı, eve bir gittim az bir kanamış Bu şekilde gitti İyi ki önemseyen bir insan değildim yani böyle şeyleri, yoksa çok kötü olurdu
Hahahaha bende dedim yokluktan 1 bile yeter diyoşuan koptumm yaa sen neye 1 dedinki
Ahhahajaja nasıl gülüyorum şuanOlmamasını mu tercih ediyorsun. Herkesin tercihlerine saygım vardır. Kimi adam sever, kimi madam
Bdv’de yoruma yazmıştımTam bdv'lik konuydu keşke böyle beleşe gitmeseydi...
HöhAhhahajaja nasıl gülüyorum şuanben gün içinde beraber olma sayısı anladım onu
Sen bile şaşırdıysan 9 10 öldürürHöh9? 10?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?