- 19 Mayıs 2020
- 47.931
- 215.604
- 598
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #4.441
Heee. Bu topic hala aktif şu an. Dur bakayım.Üç tane falan var topiği kuzu. Sevgilimin yaşattıklarından sonra... diye başlıyordu sonuncusu
Yaa bana da atsana onuYa bir kız vardı. Daha yaşı genç, hayatı bitmiş gibi bir hali var. Üst üste sürekli aynı şeyden konu açtı. Ona patlamışözelden atayım. Bizlere de selam çakarak gitmiş
Ondan daha önce gitmişti galiba ya da orada güldü “nasılsa gidiyorum” deyip ötekine yazdıYaa bana da atsana onu
Ben bekar topiginde kahkaha attigi icin gitti saniyordum
Sevgilimin yaşattıklarından sonra yaşamam ayıp mı. Bu topik. Bdv de.Yaa bana da atsana onu
Ben bekar topiginde kahkaha attigi icin gitti saniyordum
Yaaa goruyorsunuz katibim gibi olunSevgilimin yaşattıklarından sonra yaşamam ayıp mı. Bu topik. Bdv de.
Ona da ben yazdım bi gerideki sayfadaYaaa goruyorsunuz katibim gibi olun
Delfi formdan dusuyorsun bebegim
Aafahaha hadi yaaOna da ben yazdım bi gerideki sayfada
Üç tane falan var topiği kuzu. Sevgilimin yaşattıklarından sonra... diye başlıyordu sonuncusu
Aafahaha hadi yaa
Bizim Enişte kaçak kat çıkmış 9+10 ne maşallah
O ben değilim yuhh o kadar da rahat değilim alfkgşsşfdlgkBizim Enişte kaçak kat çıkmış 9+10 ne maşallah
Belediyeden ruhsat aldınız mı?
Zekatını veriyorsunuzdur inşallah
Beni sen yakalamıştın ben yazdığımda şimdi de Lexa seni mi yakaladı
Sinir sahibi olmamak için bir çok konuyu geçiyorum. Arada kaçırıyorum çok şeyi.Yaaa goruyorsunuz katibim gibi olun
Delfi formdan dusuyorsun bebegim
Valla ben o profil fotonda sarıldığın siyah kütleyi odun sanıyordum da 9+10 bilgisinden sonra odun olmadığını anladımO ben değilim yuhh o kadar da rahat değilim alfkgşsşfdlgk
O pp deki ateş parçası çok tatlı.Valla ben o profil fotonda sarıldığın siyah kütleyi odun sanıyordum da 9+10 bilgisinden sonra odun olmadığını anladım
Herkes partnerinin ölçülerini yazıyor. merak ediyorum partnerini mi söylüyor yoksa adama inanmayıp kendilerini ölçüyorlar.bu sorun sana da bayan uzmanBeni sen yakalamıştın ben yazdığımda şimdi de Lexa seni mi yakaladı
Kahkaha attım ya deliValla ben o profil fotonda sarıldığın siyah kütleyi odun sanıyordum da 9+10 bilgisinden sonra odun olmadığını anladım
pp nin sahibesi de öyle tatludur kendisi ama en tatluuu benimO pp deki ateş parçası çok tatlı.
Biliyor çok iyi de şimdi üzerime oynuyorO pp deki ateş parçası çok tatlı.
Kıskanıyorsun dimi. Kıskançlığından kalbin kazan gibi kararmış hıhValla ben o profil fotonda sarıldığın siyah kütleyi odun sanıyordum da 9+10 bilgisinden sonra odun olmadığını anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?