- 6 Mayıs 2020
- 2.836
- 14.716
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #4.501
Evlenince sizi formatlıyorlar mı yavAhhahajaja nasıl gülüyorum şuanben gün içinde beraber olma sayısı anladım onu
Bu nasıl hikaye kızım senin zarın gözü toprağa bakıyormuş zaten skdndnBenim çok kötü gitmişti bir de yaErkek arkadaşım bilmiyor, anlatsam inanmazdı
Eski erkek arkadaşım ayaktayken kucağına atlamıştım. Gayet giyiniktikBacaklarımı beline doladım bu beni tam tutamadı. Düşürmemek için kalçalarımı aşağıdan ayırarak tuttu Keskin bir acı, eve bir gittim az bir kanamış Bu şekilde gitti İyi ki önemseyen bir insan değildim yani böyle şeyleri, yoksa çok kötü olurdu
Vallahi yatıcam cevabını bekliyodumAhhahajaja nasıl gülüyorum şuanben gün içinde beraber olma sayısı anladım onu
Ben de 9-10 yaşlarıydı sanırım. Tahterevalli’den düşmüştüm, eve geldiğimizde iç çamaşırımda annem az bir kan görünce bir panikle acile götürüp baktırdıklarını hatırlıyorum, ben de masum ne olduğunu bilmiyorum neden panik bunlar diyorum ahajjajaja meğersem et zedelenmiş oradaBdv’de yoruma yazmıştım
Hahahaha bu iyidi worship...Bu nasıl hikaye kızım senin zarın gözü toprağa bakıyormuş zaten skdndn
Günde 9+10 anlamış yaSen bile şaşırdıysan 9 10 öldürür
Bu nasıl hikaye kızım senin zarın gözü toprağa bakıyormuş zaten skdndn
Hahahaha bu iyidi worship...
Çin malı zar bizim delfininki
Onda tam gitmemiş bir de. Sonrasında ilk ilişkimde yine kanama olmuştuBen de 9-10 yaşlarıydı sanırım. Tahterevalli’den düşmüştüm, eve geldiğimizde iç çamaşırımda annem az bir kan görünce bir panikle acile götürüp baktırdıklarını hatırlıyorum, ben de masum ne olduğunu bilmiyorum neden panik bunlar diyorum ahajjajaja meğersem et zedelenmiş orada
Dünyanın en tehlikeli canlılarından biri olan, hatta doğanın terminatörü olarak bilinen aslanlar cinsel yaşamıyla da dudak uçuklatıyor. Bir erkek aslan günde tam 50 kez çiftleşiyor. Ortalama 45 dakikada bir çiftleşen aslanların çiftleşmesi çok kısa sürüyor.Günde 9+10 anlamış ya
Kısa süren çok yapar derler zatenDünyanın en tehlikeli canlılarından biri olan, hatta doğanın terminatörü olarak bilinen aslanlar cinsel yaşamıyla da dudak uçuklatıyor. Bir erkek aslan günde tam 50 kez çiftleşiyor. Ortalama 45 dakikada bir çiftleşen aslanların çiftleşmesi çok kısa sürüyor.
Aslanların baya kısa süruyor izledim bendeDünyanın en tehlikeli canlılarından biri olan, hatta doğanın terminatörü olarak bilinen aslanlar cinsel yaşamıyla da dudak uçuklatıyor. Bir erkek aslan günde tam 50 kez çiftleşiyor. Ortalama 45 dakikada bir çiftleşen aslanların çiftleşmesi çok kısa sürüyor.
Bu şarkı senin olsun varooooooooNeyse arkadaşlar ben dizi, film bişeyler izliyim canım çekti... Beni yine +18 meselelere bulaştırdınız günahı C Calcifer ve M MrsDelfino nun boynunaOnlar zaten sırat köprüsünü geçme konusunda ümit vermiyorlar bari bir işe yarayın bizim günahlarıda sırtlanın dimi belki biz geçeriz.
Bende vardı duvar bence. Çocuk düşürüyorum sandım korkunç bir durumdu sjdjdOnda tam gitmemiş bir de. Sonrasında ilk ilişkimde yine kanama olmuştuZar değil duvar varmış demek ki
Sizinkiler Viyana kapısı gibi zorlamışlar maşallahBende vardı duvar bence. Çocuk düşürüyorum sandım korkunç bir durumdu sjdjd
Kobrayı dolarım boynuna? 9+10?Bu şarkı senin olsun varoooooooo
9+10 olsa belki benzetim yerinde olurdu bizimki olsa olsa kapı tıklatmak sayılırSizinkiler Viyana kapısı gibi zorlamışlar maşallah
İyi geceler sincabım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?