Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Bu nasıl hikaye kızım senin zarın gözü toprağa bakıyormuş zaten skdndn

Bdv’de yoruma yazmıştım
Ben de 9-10 yaşlarıydı sanırım. Tahterevalli’den düşmüştüm, eve geldiğimizde iç çamaşırımda annem az bir kan görünce bir panikle acile götürüp baktırdıklarını hatırlıyorum, ben de masum ne olduğunu bilmiyorum neden panik bunlar diyorum ahajjajaja meğersem et zedelenmiş orada

Bu nasıl hikaye kızım senin zarın gözü toprağa bakıyormuş zaten skdndn

Hahahaha bu iyidi worship...
Çin malı zar bizim delfininki
Onda tam gitmemiş bir de. Sonrasında ilk ilişkimde yine kanama olmuştu Zar değil duvar varmış demek ki

Günde 9+10 anlamış ya
Dünyanın en tehlikeli canlılarından biri olan, hatta doğanın terminatörü olarak bilinen aslanlar cinsel yaşamıyla da dudak uçuklatıyor. Bir erkek aslan günde tam 50 kez çiftleşiyor. Ortalama 45 dakikada bir çiftleşen aslanların çiftleşmesi çok kısa sürüyor.

Kısa süren çok yapar derler zaten Nicelik mi nitelik mi

Neyse arkadaşlar ben dizi, film bişeyler izliyim canım çekti... Beni yine +18 meselelere bulaştırdınız günahı C Calcifer ve M MrsDelfino nun boynuna Onlar zaten sırat köprüsünü geçme konusunda ümit vermiyorlar bari bir işe yarayın bizim günahlarıda sırtlanın dimi belki biz geçeriz.

Aslanların baya kısa süruyor izledim bende kocalarınıza aslan gibi demeyin hakaret sayılır vallahi

Bu şarkı senin olsun varoooooooo

Benim telin sarjı bitiyor kizlar herkese iyi geceler Lexacommander yavrum sana iyi seyirler
İyi geceler sincabım bende kaçıcam ufaktan enişteye selam söyle akıllı olsun kızdırmasın seni yoksa buz devrindeki sincabın başına gelenlerden daha beterini ona yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…