- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #4.541
Teşekkür canımOo afiyet olsun şekerimiyi çalışmalar
Değilim. Babamlara geldim, kocayı evde bırakıp.Hahaha aynen okula gitmiyorum agustos sonu gitmeye başlarımsen iste misin
Adliyede mi yoksa?Memurum
Herkes çift, ben çok şükür tekim diyenlerdenim
EvetAdliyede mi yoksa?
Oo iyi tatildesin sendeDeğilim. Babamlara geldim, kocayı evde bırakıp.
Mutlu olduysanız ne güzelohh ben bir bekara beğenmedim attım
Holgeldiniz bu arada ❤Mutlu olduysanız ne güzel
Hahahaba güldürdün beni yaa nasıl anladın kiAdliyede mi yoksa?
6.hissi çok iyiymiş @Calciferr’in her şeyi biliyormuş,diyorlarHahahaba güldürdün beni yaa nasıl anladın ki
Kacmıstı ama sen bunu yazdıgında gıtmısım demek kı, sımdı gırınce gordumWayfair konularını okudukça uyuyamadım.benneyanginlargordum senin de mi uykun kaçtı?
Kacmıstı ama sen bunu yazdıgında gıtmısım demek kı, sımdı gırınce gordum
Iyiyim kuzum tweetra bakmak istemiyorum buradayım dünden beri cok etkilendim guzel seyler okumaya calısiyorum. Sen nasılsın dinlendin mi gecti mi deniz yorgunlugunTunaydın cıcegım ♥♥
Nasılsın
Gectı canımIyiyim kuzum tweetra bakmak istemiyorum buradayım dünden beri cok etkilendim guzel seyler okumaya calısiyorum. Sen nasılsın dinlendin mi gecti mi deniz yorgunlugun
Sitenin bu huyunu yeni öğrendim. Ben yazalı 13 dk olmuştu. Senin 26 dk önce aktifti yazıyorduKacmıstı ama sen bunu yazdıgında gıtmısım demek kı, sımdı gırınce gordum
Aynen cok güzel bir gün olsun canımGectı canım♥ gec uyudum ama uykusuz hissetmiyorum kendimi. Guzel bigun olsun ınsallah
Kız ne istiyosun sen bakayım teklerdenohh ben bir bekara beğenmedim attım
Regen senin bu hain eros nerde?Aynen cok güzel bir gün olsun canımbugun gezme tozma var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?