- 31 Aralık 2017
- 6.463
- 22.153
- 348
- 28
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #4.521
İyi uykularBen yatıyorum sizin yüzünüzden geç bile kaldım. Sabah iş var
Hahahaha allah iyiliğini versin ksldmaşalzzSeni kapıyı tıklatanı buldum
Eki Görüntüle 2661512
9+10 için çevre ve şehircilik bakanlığından izin almak gerekir canım o ne öyle burj khalifa gibi9+10 olsa belki benzetim yerinde olurdu bizimki olsa olsa kapı tıklatmak sayılır
Hugoya söven çocuğu rahmetle anıyoruzSeni kapıyı tıklatanı buldum
Eki Görüntüle 2661512
O söven9+10 için çevre ve şehircilik bakanlığından izin almak gerekir canım o ne öyle burj
Hugoya söven çocuğu rahmetle anıyoruz
Ahahahah teşekkür ederim aynen iletiyorumİyi geceler sincabımbende kaçıcam ufaktan enişteye selam söyle akıllı olsun kızdırmasın seni yoksa buz devrindeki sincabın başına gelenlerden daha beterini ona yaparım
Beni beniNeyse canlar sohbetinize doyum olmaz behlül kaçar. Öpüyorum yanaklarınızdan en çok bekarları öpüyorum çünkü neden olmasın
Wayfair bu konu ile ilgili yorum yapanları paylaşım yapanların hesabını askıya alıyor ya da doğrulanmamış haber diye etiketletiyor. Demek ki çok büyük bir şebeke var. İnstagram ve Twitter da bu işin içinde bence. Unıcef ve DSÖ bile işin içindeykenWayfair konularını okudukça uyuyamadım.benneyanginlargordum senin de mi uykun kaçtı?
Ben de okudukça etkilendim, ya oğluma bir şey olsa ya bir başkasının evladına bir şey olsa diye düşünüp durdumWayfair konularını okudukça uyuyamadım.benneyanginlargordum senin de mi uykun kaçtı?
Günaydın. Tatilde miyiz?Günaydınlar kızlar
Ben de Ağustosta çalışacam.Günaydın kızlar, kahveler benden ayılın,uyumayın,biz çalışıyoruz
Meslek neydi?Ben de Ağustosta çalışacam.
MemurumMeslek neydi?
Hahaha aynen okula gitmiyorum agustos sonu gitmeye başlarımGünaydın. Tatilde miyiz?
Oo afiyet olsun şekerimGünaydın kızlar, kahveler benden ayılın,uyumayın,biz çalışıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?