- 31 Aralık 2017
- 6.463
- 22.153
- 348
- 28
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #4.561
Valla Erosuma noldu bilmiyorum kafasını mi celdiler nerelere gittiRegen senin bu hain eros nerde?
Kendi aşık oldu gitti şaşkoloz herhaldeValla Erosuma noldu bilmiyorum kafasını mi celdiler nerelere gittikayıplara karıştı istanbuldakiler bi el atın bulun erosumu
Kendi aşık oldu gitti şaşkoloz herhalde
Hahahaba güldürdün beni yaa nasıl anladın ki
6.hissi çok iyiymiş @Calciferr’in her şeyi biliyormuş,diyorlar
Evlensinler istiyorum. Bu mutlu hayatı tek yaşamak istemiyorum. Herkes evlensin mutlu olsun istiyorum anlıyor musun beniKız ne istiyosun sen bakayım teklerden
Töbe bismillah bu ne dedim. Neyse ki omzunmuşKedim sırtıma yattı kalkamıyoruum
Omzumun kolumun etliliğinden başka bir şeyler sanılabilir diye ne olduğunu belli etmek için uğraştım oysaTöbe bismillah bu ne dedim. Neyse ki omzunmuş
Belli baya ince işçilik var bu fotoğraftaOmzumun kolumun etliliğinden başka bir şeyler sanılabilir diye ne olduğunu belli etmek için uğraştım oysa
Yanak saç falan göstereydim anlardınız omuz olduğunu şıp diyeBelli baya ince işçilik var bu fotoğrafta
Asfagahja inandımEvlensinler istiyorum. Bu mutlu hayatı tek yaşamak istemiyorum. Herkes evlensin mutlu olsun istiyorum anlıyor musun beni
Regen eros benden yana degıl cıcegım
Evıme dondum regencım artık sadece iş var takılı maske varAynen cok güzel bir gün olsun canımbugun gezme tozma var mı
Hıc dikkat etmedim o ozellıge ama sayfayı alta aldıgı da da aktif kalabilirSitenin bu huyunu yeni öğrendim. Ben yazalı 13 dk olmuştu. Senin 26 dk önce aktifti yazıyordu. Yazdığım anda çevrim içi görünüyordun. Çıktıktan sonra bir 10-15 dk aktif görünüyoruz demek ki
Offf döndün mü rutinineEvıme dondum regencım artık sadece iş var takılı maske var
Hani bulamıyoruz işte senin gibi mutlu evlilik yapacağımız birini, tek tük iyileri de bulmuşsunuz adam yok ortadaEvlensinler istiyorum. Bu mutlu hayatı tek yaşamak istemiyorum. Herkes evlensin mutlu olsun istiyorum anlıyor musun beni
HahahhaaEvlensinler istiyorum. Bu mutlu hayatı tek yaşamak istemiyorum. Herkes evlensin mutlu olsun istiyorum anlıyor musun beni
Aslında özünde iyi olan bir koca bulabilirsiniz inşallah. Gözünüzün içine bakıp şiirler okuyan romantik sürekli sizi hediyelere boğan birini bulursunuz inşallah sevgili kız kardeşlerim. Çünkü evlilik böyle bir şey. Akşamları şiir okuma geceleri yaparız biz eşimle. TV açmadan gözlerimizin içine bakıp aşk dolu cümleler kurarız asşlfjilgkjilgjfgflkHani bulamıyoruz işte senin gibi mutlu evlilik yapacağımız birini, tek tük iyileri de bulmuşsunuz adam yok ortada
Hahahhaaevlensinler onlarda görsünle kac bucak oldugunu diyosun
Sen de kocişine süslü sunumlar yapıyor musunAslında özünde iyi olan bir koca bulabilirsiniz inşallah. Gözünüzün içine bakıp şiirler okuyan romantik sürekli sizi hediyelere boğan birini bulursunuz inşallah sevgili kız kardeşlerim. Çünkü evlilik böyle bir şey. Akşamları şiir okuma geceleri yaparız biz eşimle. TV açmadan gözlerimizin içine bakıp aşk dolu cümleler kurarız asşlfjilgkjilgjfgflk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?