- 13 Eylül 2015
- 6.991
- 32.279
- 548
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
Evet annesi yemek götürmüş kaç dakika yanında kaldı diye 300 kere adamı aramış ben şok oldum zaten konuyu okudukçaHatırladım konuyu, Kaynananın da zararı yoktu kendisine adamın gitmesinden rahatsızdı dı mı
Teşekkür ederim o senin güzelliğinin yansımasıdırçiftim
Ben böyle saçmalayanlara cevap vermedikçe sinir basıyorben o konuya tek cümle yazıp uzaklaştım, yoksa kesin banlanırdım :)
Taktigi uygulamak icin once "bi daha boylesilerin" gelmesi lazimAma bilin bakalim ne oluyor onlar bile gelmiyor
Bilin bakalım ne eksik ahahahahahahaTaktigi uygulamak icin once "bi daha boylesilerin" gelmesi lazimAma bilin bakalim ne oluyor onlar bile gelmiyor
Teşekkür ederimHep mutlu ol, daim olsun ciftligin♥
Ben böyle saçmalayanlara cevap vermedikçe sinir basıyor
Ben de tek yorum yapıp uzaklaştımahaha bende de karıncalanma başlıyor genenlde
Kendi halimde takiliyorum tanimadiklarimi falan kabul etmiyorum kisosyal medyada bol bol takıl, gelirler :)
Ben de bir iki yazdim baktim sinirleniyorum ufaktan ban yolu gozukuyor sustumBen de tek yorum yapıp uzaklaştım
En iyisini yapıyorsun ama baktın tipi iyi takip sayısı az vs bir deme olmazsa engelleKendi halimde takiliyorum tanimadiklarimi falan kabul etmiyorum kiVar olanlar da ogrenciler arkadaslar falan
Seni gorus diye zorlamiyor.Ben de bir iki yazdim baktim sinirleniyorum ufaktan ban yolu gozukuyor sustum
Böylelerine nasıl mülayim adamlar denk geliyor şaşırıyorumBen de bir iki yazdim baktim sinirleniyorum ufaktan ban yolu gozukuyor sustum
Bak bu iyi fikir denenebilirEn iyisini yapıyorsun ama baktın tipi iyi takip sayısı az vs bir deme olmazsa engelle
Öküz eşini bulamazmis der annemBöylelerine nasıl mülayim adamlar denk geliyor şaşırıyorum
Cafe vs yerlerde çoğu zamanda barzo oluyor direk kız tavlamak için araba anahtarı cüzdan koyarlarBak bu iyi fikir denenebilir
Kendi halimde takiliyorum tanimadiklarimi falan kabul etmiyorum kiVar olanlar da ogrenciler arkadaslar falan
Aaaaa yok ama anasiyla oturup yemek yiyormus terbiyesiz adam olacak sey miSeni gorus diye zorlamiyor.
Senı ezdırmıyor.
İsinde gucunde.
Bırak gitsin?
Offff..... Telefonu tek parmakla tutup konusmaları?Cafe vs yerlerde çoğu zamanda barzo oluyor direk kız tavlamak için araba anahtarı cüzdan koyarlar
Iyyy bilirim o kırolariCafe vs yerlerde çoğu zamanda barzo oluyor direk kız tavlamak için araba anahtarı cüzdan koyarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?