- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #4.661
10 dk ne konuştunuz bee. Çay saatım bitti resmen
Şimdi baktım 2.sezon 4.bölüm başında bırakmışım2.sezonun ilk 3-4 bölümü biraz durağan ama sonradan baya iyi devam edebilirsiniz bence...
Ayrıca benim teorime göre 3.sezonda Annesine kafayı takıcak 2.sezonun finalinin son sahnesi bende bu teoriyi oluşturdu bakalım görecez
Devam et bence 1-2 bölüm sonra işler karışıyor.Şimdi baktım 2.sezon 4.bölüm başında bırakmışım
Tamam o zaman bakacağımDevam et bence 1-2 bölüm sonra işler karışıyor.
Günün sözü olsun dostlar. Ben baya begendım...............
Benden sana bir akıl, aklın varsa tek takıl.Günün sözü olsun dostlar. Ben baya begendım...............
Benim bulunduğum masa tam bu soze uygun oldugu ıcın hosuma gıttı.....Benden sana bir akıl, aklın varsa tek takıl.
Max. bu söz çıkar benden
Degil canimKızlar 36.8 ates yuksek mı?
Yetişkin için yüksek sayılmıyor canım bildiğim kadarıyla.Kızlar 36.8 ates yuksek mı?
Hosgeldin LesscimDegil canim
Hosbuldum❤ kendime kizginim, bazilarinin yuzunden gereksiz sinirlendigim icinHosgeldin Lesscim♥ nasılsın?
Kac olursa cok diyebilirim?
Ban ıcın mı diyorsun, reel bir kızgınlık miHosbuldum❤ kendime kizginim, bazilarinin yuzunden gereksiz sinirlendigim icin38den sonra yuksek diye biliyorum canim
Mesaj atamiyorum sanaBan ıcın mı diyorsun, reel bir kızgınlık mi
Bisey mı oldu
Degil canm ama ovulasyon gününde olablrsn o zaman böyle yükseliyorKızlar 36.8 ates yuksek mı?
Bide aklima geldi sen denizden geldin güneste yandın ondanda normal deniz dönüşü bu ateşDegil canm ama ovulasyon gününde olablrsn o zaman böyle yükseliyor
Hangisi oBdv'deki aldatma konusu fake cikti yahuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?