Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Spoiler verme belki izleyenler vardr ama o an bana Joe masum geldi yada seviyom ben o cocugu esim izlerken sinir oluyordu adama ben hep hakli sebepleri vardr modunda böyle izliyodum Joe yu
Çok garip bir dizi ya Yaptıklarının cezasını çekmesini istiyorum. Ama öbür yandan da yakalanma olasılığı olan sahnelerde geriliyorum yakalanmasını istemiyorum

Gossip Girl’le olan benzerlikleri çok iyi. Dan Humphrey’nin Serena’yı öldürüp adını değiştirdiğine inanırsan dizi daha eğlenceli oluyor

Adam kitapçıda çalışıyor, kız müşteri olarak giriyor. İlk bölümde kızı rafların arasında takip ederek baya analizini çıkarıyordu
Gossip girl çıkan adamdan ne beklenir ki zaten

Ana karakter ve onun arkadaşı öldüğü an bitti benim için. 2.sezona baktım zar zor sarmayınca bıraktım
2.sezonun ilk 3-4 bölümü biraz durağan ama sonradan baya iyi devam edebilirsiniz bence...
Ayrıca benim teorime göre 3.sezonda Annesine kafayı takıcak 2.sezonun finalinin son sahnesi bende bu teoriyi oluşturdu bakalım görecez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…