- 18 Ekim 2014
- 7.983
- 37.046
- 748
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #4.641
Asgshssj yok valla ben instadakilerden de uzak duruyorum. Tinderdan koşarak uzaklaşırım :)Su an buyuk konustuguna göre izleyelim ve gorelim
Ben oyle bır gecer zaman ki de soner varya onun gibi alfa bırını istiyorum agsgsgagagaga
Ben oyle bır gecer zaman ki de soner varya onun gibi alfa bırını istiyorum agsgsgagagaga
Hahahahah ben murat oldukten sonrakı kismi istiyorum cıcegımSen bdv lik konu arıyorsun galiba o kardeşime kiyamamci
Evet tabiii aklına ilk gelen romantik bir sahneydi her halükarda
Oldu bitti sevmediydim onu :)He evet olgun halı
Hahahahah ben murat oldukten sonrakı kismi istiyorum cıcegım
Çok garip bir dizi yaSpoiler verme belki izleyenler vardrama o an bana Joe masum geldi yada seviyom ben o cocugu esim izlerken sinir oluyordu adama ben hep hakli sebepleri vardr modunda böyle izliyodum Joe yu
Evet seninkide guzeldi amaEvet tabiii aklına ilk gelen romantik bir sahneydi her halükardaBide benimkine gelene bak
Ben umutluyum her an olabilir :)Evet seninkide guzeldi amaolsa ne güzel olur
Kuş öldü beybi gibi olmuş bu aslikjfisdlkfjEros öldüCledyana kuzu kuzu tum hayallerim suya dustu ahahshahah
Ahhaha sonra bacağını kırdgyla kalmasın adam tutmuyomus düserken falanBen umutluyum her an olabilir :)
En olmadı gidip merdiveni sallıycam
Kafasını kırarım nasıl tutmazmışAhhaha sonra bacağını kırdgyla kalmasın adam tutmuyomus düserken falanbizim türk erkeklernden beklenecek ökuzluk hareketi
Gossip girl çıkan adamdan ne beklenir ki zatenAdam kitapçıda çalışıyor, kız müşteri olarak giriyor. İlk bölümde kızı rafların arasında takip ederek baya analizini çıkarıyordu
Eros bile sana karşı :)Kuş öldü beybi gibi olmuş bu aslikjfisdlkfj
Bi yerde kuş öldü beybı zaten egrı oturup dogru konusalım simdıKuş öldü beybi gibi olmuş bu aslikjfisdlkfj
bu cümleden ne anlamlar çıkardım bir bilsenBi yerde kuş öldü beybı zaten egrı oturup dogru konusalım simdı
2.sezonun ilk 3-4 bölümü biraz durağan ama sonradan baya iyi devam edebilirsiniz bence...Ana karakter ve onun arkadaşı öldüğü an bitti benim için. 2.sezona baktım zar zor sarmayınca bıraktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?