Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Ayy inandım ya ben üzgün emojide koydum nasıl anlasldı fake oldugu
Baska bir konuya yaptigi yorumda tamamen farkli bir sey yazmis orda fark ettim.
Dun hamilelikle ilgili konu acmisti. Bat ne demek diye sordum.
Nickleri unutmuyorum diger konuda gorunce dikkatimi cekti

Baska bir konuya yaptigi yorumda tamamen farkli bir sey yazmis orda fark ettim.
Dun hamilelikle ilgili konu acmisti. Bat ne demek diye sordum.
Nickleri unutmuyorum diger konuda gorunce dikkatimi cekti
Dedektf gibisin bravo ama ruh hastasımı bunlar yaa okuyup cidden uzuluyorum yazdkalrına.. kız usta yalancı demek ki baya sürdürüyor yorumları

Ahh sen koronadan korkuyosun endise etme beyaz tenliysen dün guneş seni çarpmıstr hemen kötüyü düşünme sakın
Annenın komsusu korona olmus ve torunuda.
Komsu hastane yatıyor cunku koahı var ve 65 yasında. Torun evde tedavi görüyormuş.
Bu torun kuzenimle arkadas. Gecen gun dısarıda oynamışlar.bende kuzenimle balkonda oturdum.
Duyunca asırı korktum.
Kafamdan atamıyorum Bı turlu.
Ates olcer aldım bugun habıre atesime bakıyorum.

Dedektf gibisin bravo ama ruh hastasımı bunlar yaa okuyup cidden uzuluyorum yazdkalrına.. kız usta yalancı demek ki baya sürdürüyor yorumları
Valla hastalar. Nasil bir sabirla surduruyorlar.
Ben de dun hamile kalacak diye seviniyordu bugun bu konusu yazik demistim yalanmis meğer

Allah korusun yangimcim.
Kotu dusunme.

Ayy ciddi misin panik yapma ama sakin ol kontrol et atesini ara ara bulasmamstr insallah

Kuzum sakin ol. Hicbirimizin olmayacagi garanti değil. Insallah ikinize de bulasmamistir. Kotu dusunme.
İnsallah cıcegım. Obsesıf bir insanım normalde de takıntılarım var. Simdı bunu duydum ya, bı sure boyle kafama takıcam.

İnsallah cıcegım. Obsesıf bir insanım normalde de takıntılarım var. Simdı bunu duydum ya, bı sure boyle kafama takıcam.
Hepimiz takiyoruz. Hep korkuyla yasiyoruz acaba yakalandim mi yakalanacak miyim diye. Sevdiklerime bir sey olur mu diye. Allah korusun herkesi. Bir an once gitsin basimizdan insallah. Moralini bozma ki bagisikligin dusmesin. Yoktur insallah bir sey.

Hepimiz takiyoruz. Hep korkuyla yasiyoruz acaba yakalandim mi yakalanacak miyim diye. Sevdiklerime bir sey olur mu diye. Allah korusun herkesi. Bir an once gitsin basimizdan insallah. Moralini bozma ki bagisikligin dusmesin. Yoktur insallah bir sey.
Amin bitanem Allah hepimizi korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…