- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #4.701
Aklına getirmemeye çalış, düşündükçe yoksa da varmış gibi hasta hissedersin kendini. İnşallah yoktur. Bir de benim duyduğum ateşle birlikte boğaz ağrısı da oluyormuş içini ferah tutİnsallah cıcegım. Obsesıf bir insanım normalde de takıntılarım var. Simdı bunu duydum ya, bı sure boyle kafama takıcam.
Icini ferah tut kuzum, bisey olmaz. Beslenmene dikkat et yine de.Annenın komsusu korona olmus ve torunuda.
Komsu hastane yatıyor cunku koahı var ve 65 yasında. Torun evde tedavi görüyormuş.
Bu torun kuzenimle arkadas. Gecen gun dısarıda oynamışlar.bende kuzenimle balkonda oturdum.
Duyunca asırı korktum.
Kafamdan atamıyorum Bı turlu.
Ates olcer aldım bugun habıre atesime bakıyorum.
Ne yiyim meyve agırlıklı mıIcini ferah tut kuzum, bisey olmaz. Beslenmene dikkat et yine de.
D vitamini eksiğin var mıdır? D ve b12 vitamini bir de çinko çok önemliymiş. D vitamini zaten güneşe çıkarak alınıyor vücuda ama diğer ikisinin ağırlıkta olduğu gıdalar tüketebilir ya da takviye alabilirsinNe yiyim meyve agırlıklı mı
B12m cok eksik yaD vitamini eksiğin var mıdır? D ve b12 vitamini bir de çinko çok önemliymiş. D vitamini zaten güneşe çıkarak alınıyor vücuda ama diğer ikisinin ağırlıkta olduğu gıdalar tüketebilir ya da takviye alabilirsin
Meyve sebze ağırlıklı beslen. C vitamini al, takviye vitamin olarak alabilirsinNe yiyim meyve agırlıklı mı
Cok tesekkur ederımMeyve sebze ağırlıklı beslen. C vitamini al, takviye vitamin olarak alabilirsin
Hemen al o zama takviye eczane ya da aile hekimine danışıp. Çok çok önemli. Eksikliği alzheimer ve demansın erken yaşta çıkmasına sebep oluyor. Annem senden 10 yaş büyüktü teşhis ilk konduğunda. Gerekirse iğne yaptırB12m cok eksik ya
Benim buyuzden doktora cıkmam Lazım oyleyse, kafama gore alamam bunları sanırımHemen al o zama takviye eczane ya da aile hekimine danışıp. Çok çok önemli. Eksikliği alzheimer ve demansın erken yaşta çıkmasına sebep oluyor. Annem senden 10 yaş büyüktü teşhis ilk konduğunda. Gerekirse iğne yaptırben de ilaç kullanıyorum b12, d ve omega 3. Aksatma sakın b12’yi
Hisseder mıyım gercekten grıp gıbı anlamıyorsun diyolar korkuyorumbenneyanginlargordum her zaman ateş ile başlamıyor bu hastalık. Zaten hastaılsan hissedersin çünkü çok farklı bir hastalık. Vitamin takviyesi yap bol bol
Eksikliğin varsa gıdayla kapatamazsın. Bana her öğün büyük balık yesen anca kapanır eksiğin dediler. Hiç de sevmem. Krill oil öneririm, sana uygunsa, daha fazla b12 varmış.Cok tesekkur ederım ♥b12 ıcın napılır ona da bakayım
Hamileyken b12 ignesi vurmuslardi bana. Igne olarak alabilirsinCok tesekkur ederımb12 ıcın napılır ona da bakayım
Anlıyorsun grip gibi değil vücudunda bir terslik olduğunu fark ediyorsun. Anlamıyorsan zaten hafif geçiriyorsun demektir.Hisseder mıyım gercekten grıp gıbı anlamıyorsun diyolar korkuyorum
Gecen sene ıgne vurulmustum, hatta kendımı ıyı hissediyordum yorgunlugum gıtmıstı.Hamileyken b12 ignesi vurmuslardi bana. Igne olarak alabilirsin
Benim de kan degerlerime bi baktirmam gerek. D vit eksikti en son, baya depresif bir moddaydim. Bu ara yine heyheylerim ustumde. Birseyler eksik sanirim.Gecen sene ıgne vurulmustum, hatta kendımı ıyı hissediyordum yorgunlugum gıtmıstı.
Bekar ruhlu evliler kabul ediliyorben evliyim sayılmıyor değil mikonuda yorumum olsun bari yangın hanfendi
Olan bitenden olabilir, baksana normal bir zamandan gecmiyoruz.Benim de kan degerlerime bi baktirmam gerek. D vit eksikti en son, baya depresif bir moddaydim. Bu ara yine heyheylerim ustumde. Birseyler eksik sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?