Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

İnsallah cıcegım. Obsesıf bir insanım normalde de takıntılarım var. Simdı bunu duydum ya, bı sure boyle kafama takıcam.
Aklına getirmemeye çalış, düşündükçe yoksa da varmış gibi hasta hissedersin kendini. İnşallah yoktur. Bir de benim duyduğum ateşle birlikte boğaz ağrısı da oluyormuş içini ferah tut

Icini ferah tut kuzum, bisey olmaz. Beslenmene dikkat et yine de.

Ne yiyim meyve agırlıklı mı
D vitamini eksiğin var mıdır? D ve b12 vitamini bir de çinko çok önemliymiş. D vitamini zaten güneşe çıkarak alınıyor vücuda ama diğer ikisinin ağırlıkta olduğu gıdalar tüketebilir ya da takviye alabilirsin

B12m cok eksik ya

B12m cok eksik ya
Hemen al o zama takviye eczane ya da aile hekimine danışıp. Çok çok önemli. Eksikliği alzheimer ve demansın erken yaşta çıkmasına sebep oluyor. Annem senden 10 yaş büyüktü teşhis ilk konduğunda. Gerekirse iğne yaptır ben de ilaç kullanıyorum b12, d ve omega 3. Aksatma sakın b12’yi

Benim buyuzden doktora cıkmam Lazım oyleyse, kafama gore alamam bunları sanırım
Cok tesekkurler

Gecen sene ıgne vurulmustum, hatta kendımı ıyı hissediyordum yorgunlugum gıtmıstı.
Benim de kan degerlerime bi baktirmam gerek. D vit eksikti en son, baya depresif bir moddaydim. Bu ara yine heyheylerim ustumde. Birseyler eksik sanirim.

Ben her gün takviye alıyorum.1000lik C v d vitamini,magnezyum,çinko,kalsiyum bir arada bir tablet, bir de çoklu vitaminlerin olduğu ayrı bir tablet. Sabahları kalktığımda ellerimde uyuşma olurdu,yorgun uyanırdım. Takviyeleri aldıkça geçiyor daha iyi hissediyorum kendimi. D vitamini eksikliği de yorgunluk, mutsuzluk yaparmış ve güneşlenmek bile yeterli gelmeyebiliyormuş

Benim de kan degerlerime bi baktirmam gerek. D vit eksikti en son, baya depresif bir moddaydim. Bu ara yine heyheylerim ustumde. Birseyler eksik sanirim.
Olan bitenden olabilir, baksana normal bir zamandan gecmiyoruz.
Korkuyla yasıyorsun ufacık bir kendını salmak neye maal oluyor. Ne dıye gorustum ki kuzenimle balkonda bile otursam oturdum iste. Check UP yaptırmıstım gecen sene. Bu sene de yaptırcam. Herseye baksınlar.
Psikolojim ıcın naparım onu bilmiyorum, o da pek iyi sayılmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…