Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Roberts’in filminde de Roberts ünlü biri filmde, rastgele giriyor sahafa kaçarken idi sanırım magazincilerden. Sonra tanışıyor vs işte gerisi aşk. Ha tabi başka ilişkisi de varmış o ara
O zaman sahaflarda baslayan asklar biraz tehlikeli olabiliyor yakmayalım kızı benneyanginlargordum

Love’ın Joe’dan daha psikopat olması, evrenin “herkese uygun birisi vardır” deme şekli sanırım
Spoiler verme belki izleyenler vardr ama o an bana Joe masum geldi yada seviyom ben o cocugu esim izlerken sinir oluyordu adama ben hep hakli sebepleri vardr modunda böyle izliyodum Joe yu

Spoiler verme belki izleyenler vardr ama o an bana Joe masum geldi yada seviyom ben o cocugu esim izlerken sinir oluyordu adama ben hep hakli sebepleri vardr modunda böyle izliyodum Joe yu

Kızın ilk bakışlarından belli daha psikopat olduğu Neler yaptığını merak ediyorsanız izleyin Spo olmadı

Roberts’in filminde de Roberts ünlü biri filmde, rastgele giriyor sahafa kaçarken idi sanırım magazincilerden. Sonra tanışıyor vs işte gerisi aşk. Ha tabi başka ilişkisi de varmış o ara
Ben de bu filmi izledim diyordum. Başka bir filme benzetmişim. Dan in Real Life. Onda da kitapçıda tanışıp aşık olma ve kadının başka bir ilişkisi olması durumu vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…