- 31 Aralık 2017
- 6.463
- 22.153
- 348
- 28
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #4.621
Aynı anda yazmışız sen tanışma detayını anlatırken ben direkt adını yazmışım o aklıma geldi diyeoff ne güzel türk filmi diyorlardı seneryoma nereden çozdün you dizisinden etkilendigimi
2. sezonu işkence gibiydi. Yarım bırakmama huyum var acı çeke çeke bitirdim
Ana karakter ve onun arkadaşı öldüğü an bitti benim için. 2.sezona baktım zar zor sarmayınca bıraktımDaha devamı var bekliyorum sabrszlıklaben basroldeki adamı çok seviyordumda ondan cekti beni
Aynı anda yazmışız sen tanışma detayını anlatırken ben direkt adını yazmışım o aklıma geldi diye
2. Sezonda beterin beteri varmış dedrten olaylar oldu keske birakmasaydnAna karakter ve onun arkadaşı öldüğü an bitti benim için. 2.sezona baktım zar zor sarmayınca bıraktım
O zaman sahaflarda baslayan asklar biraz tehlikeli olabiliyor yakmayalım kızıRoberts’in filminde de Roberts ünlü biri filmde, rastgele giriyor sahafa kaçarken idi sanırım magazincilerden. Sonra tanışıyor vs işte gerisi aşk. Ha tabi başka ilişkisi de varmış o ara
Love’ın Joe’dan daha psikopat olması, evrenin “herkese uygun birisi vardır” deme şekli sanırım2. Sezonda beterin beteri varmış dedrten olaylar oldu keske birakmasaydn
Oyyy evlerden ırakSapık ayol takıntılı
Ben oyle bır gecer zaman ki de soner varya onun gibi alfa bırını istiyorum agsgsgagagaga
Yaaa biz geçen bir üyeyi korkuttuk tinderdan. Kadın bize daha yazmıyorTinder dan falan tanısında bdv ye konu çıksın ya
Spoiler verme belki izleyenler vardrLove’ın Joe’dan daha psikopat olması, evrenin “herkese uygun birisi vardır” deme şekli sanırım
Bdv'de gezdikçe son iyi horozu ben kapmışim gibi bir his oluyor bazen gerçekten
Ağır gitmeye başlamıştı2. Sezonda beterin beteri varmış dedrten olaylar oldu keske birakmasaydn
Hahahajaj. Ama sahafa aşık oluyor sonra
Dur bakayım cok geriye gittin uzerine o kadar dizi izledim ki isimleri hatrlamıomBen oyle bır gecer zaman ki de soner varya onun gibi alfa bırını istiyorum agsgsgagagaga
Spoiler verme belki izleyenler vardrama o an bana Joe masum geldi yada seviyom ben o cocugu esim izlerken sinir oluyordu adama ben hep hakli sebepleri vardr modunda böyle izliyodum Joe yu
Yaaa biz geçen bir üyeyi korkuttuk tinderdan. Kadın bize daha yazmıyor
Biz tinderdan tanışır mıyız sence
Ben de bu filmi izledim diyordum. Başka bir filme benzetmişim. Dan in Real Life. Onda da kitapçıda tanışıp aşık olma ve kadının başka bir ilişkisi olması durumu vardıRoberts’in filminde de Roberts ünlü biri filmde, rastgele giriyor sahafa kaçarken idi sanırım magazincilerden. Sonra tanışıyor vs işte gerisi aşk. Ha tabi başka ilişkisi de varmış o ara
He evet olgun halıYou'ya baktım şimdi gossip girldeki eblek çocukmuş ya bu sayko
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?