Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Masallah ne guzel bakıyorsun kendine.
Bana ver sıgara kahve ıceyım salak salak kendimi uzeyım.
Of.

Aynen. Benim d vit seviyem 18e düşmüştü, mutsuzluktan ölüyordum. Bi ara takviye aldim ama bu ara biraktim. Yine eksildi sanirim. Emzirdigim icin boyke galiba

O da var tabi, dusun dusun derinlere daliyoruz, isin icinden cikamiyoruz. Ona gelene kadar farkinda olmadan baska bir yerden de kapabiliriz canim, kendini suclama. Havada, plastikte, metalde her yerde yasiyormus lanet olasica

Konu sahibi dua et yalnız olduğuna elin herifini çekmek zorunda değilsin istediğini giyip istediğini yapabiliyorsun şükret
Hosgeldin selen bekar kadınlar tum yakısıklılar kapılmış dıye konu actıgı ıcın actım topıgı. Eglenelim dıye.
Evlenmeyi dusunmuyor ve istemiyorum, boyle ıyıyım

Hosgeldin selen bekar kadınlar tum yakısıklılar kapılmış dıye konu actıgı ıcın actım topıgı. Eglenelim dıye.
Evlenmeyi dusunmuyor ve istemiyorum, boyle ıyıyım

Ay evlenme zaten evlenirsen çocuk için evlen bir daha dünyaya gelirsem evlenmiycem gezcem tozcam aşık olucam ama evlenmiycem

Masallah ne guzel bakıyorsun kendine.
Bana ver sıgara kahve ıceyım salak salak kendimi uzeyım.
Of.
Bir de omega 3 onu yazmayı unutmuşum. Kuzum sen de al kullanmaya başla, sigarayı bırakmasan bile azalt. Dünyaya bir kere geliyoruz, mutlu olmana bak
Aynen. Benim d vit seviyem 18e düşmüştü, mutsuzluktan ölüyordum. Bi ara takviye aldim ama bu ara biraktim. Yine eksildi sanirim. Emzirdigim icin boyke galiba
Evet beni de etkiliyor sanırım ki. İçince daha iyi oluyorum. Emziriyorsan senin Alman kesin şart zaten takviye

Evet evet özellikle b12 eksikliği çok uyuşma karıncalanma yapıyor. Ben boşlamıştım biraz. Hemen başlamıştı kolda uyuşma. Boynum için gitmişken hem mide ilaçlarımı hem vitaminlerimi yazdırdım

Ay evlenme zaten evlenirsen çocuk için evlen bir daha dünyaya gelirsem evlenmiycem gezcem tozcam aşık olucam ama evlenmiycem
Cocugum da olmadı benim, oyle bır beklentim de kalmadığı ıcın evlilik fikri bana uzak.
Yoksa anne olmak ıcın elimi cabuk tutardım 36 yasındayım.

Kimi kocasıyla kimi hastalıkla kımı aile kimi evlatla kımı evlatsızlıkla kimi zenginlik kimi fakirlikle sınanır.

Sende evlı mutlu cocuklu yazıyor, mutlu degıl mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…