- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #4.721
Masallah ne guzel bakıyorsun kendine.Ben her gün takviye alıyorum.1000lik C v d vitamini,magnezyum,çinko,kalsiyum bir arada bir tablet, bir de çoklu vitaminlerin olduğu ayrı bir tablet. Sabahları kalktığımda ellerimde uyuşma olurdu,yorgun uyanırdım. Takviyeleri aldıkça geçiyor daha iyi hissediyorum kendimi. D vitamini eksikliği de yorgunluk, mutsuzluk yaparmış ve güneşlenmek bile yeterli gelmeyebiliyormuş
Aynen. Benim d vit seviyem 18e düşmüştü, mutsuzluktan ölüyordum. Bi ara takviye aldim ama bu ara biraktim. Yine eksildi sanirim. Emzirdigim icin boyke galibaBen her gün takviye alıyorum.1000lik C v d vitamini,magnezyum,çinko,kalsiyum bir arada bir tablet, bir de çoklu vitaminlerin olduğu ayrı bir tablet. Sabahları kalktığımda ellerimde uyuşma olurdu,yorgun uyanırdım. Takviyeleri aldıkça geçiyor daha iyi hissediyorum kendimi. D vitamini eksikliği de yorgunluk, mutsuzluk yaparmış ve güneşlenmek bile yeterli gelmeyebiliyormuş
Evlendim evleneli bekarım o zaman gel içelim gardaşBekar ruhlu evliler kabul ediliyorben de evliyim
O da var tabi, dusun dusun derinlere daliyoruz, isin icinden cikamiyoruz. Ona gelene kadar farkinda olmadan baska bir yerden de kapabiliriz canim, kendini suclama. Havada, plastikte, metalde her yerde yasiyormus lanet olasicaOlan bitenden olabilir, baksana normal bir zamandan gecmiyoruz.
Korkuyla yasıyorsun ufacık bir kendını salmak neye maal oluyor. Ne dıye gorustum ki kuzenimle balkonda bile otursam oturdum iste. Check UP yaptırmıstım gecen sene. Bu sene de yaptırcam. Herseye baksınlar.
Psikolojim ıcın naparım onu bilmiyorum, o da pek iyi sayılmaz.
Hahahahahaha uc bekarla yola cıktık, sımdı tum evlilerle el ele yuruyyoruz agshshshshshshshshshshs
Icelim guzelleselim. su emzirme bitsin, ilk isim zibarana kadar icmekEvlendim evleneli bekarım o zaman gel içelim gardaş
Hosgeldin selenKonu sahibi dua et yalnız olduğuna elin herifini çekmek zorunda değilsin istediğini giyip istediğini yapabiliyorsun şükret
Evli mutlu çocuklusun işte sendeKonu sahibi dua et yalnız olduğuna elin herifini çekmek zorunda değilsin istediğini giyip istediğini yapabiliyorsun şükret
Bu nedir arkadas yaaaHahahahahaha uc bekarla yola cıktık, sımdı tum evlilerle el ele yuruyyoruz agshshshshshshshshshshs
Hosgeldin selenbekar kadınlar tum yakısıklılar kapılmış dıye konu actıgı ıcın actım topıgı. Eglenelim dıye.
Evlenmeyi dusunmuyor ve istemiyorum, boyle ıyıyım
Haci yemiyoruz yaa ugrasma artik asfagahahajEvli mutlu çocuklusun işte sende
Bir de omega 3 onu yazmayı unutmuşum. Kuzum sen de al kullanmaya başla, sigarayı bırakmasan bile azalt. Dünyaya bir kere geliyoruz, mutlu olmana bakMasallah ne guzel bakıyorsun kendine.
Bana ver sıgara kahve ıceyım salak salak kendimi uzeyım.
Of.
Evet beni de etkiliyor sanırım ki. İçince daha iyi oluyorum. Emziriyorsan senin Alman kesin şart zaten takviyeAynen. Benim d vit seviyem 18e düşmüştü, mutsuzluktan ölüyordum. Bi ara takviye aldim ama bu ara biraktim. Yine eksildi sanirim. Emzirdigim icin boyke galiba
Orası öyle ama hayatımda yaptığım en güzel şey kızım bekarlık sultanlıkEvli mutlu çocuklusun işte sende
KocişBu nedir arkadas yaaa
Ben bile kendimi evli hissediyorum artik
Kocisimle oturduk çay iciyoruz simdi
Evet evet özellikle b12 eksikliği çok uyuşma karıncalanma yapıyor. Ben boşlamıştım biraz. Hemen başlamıştı kolda uyuşma. Boynum için gitmişken hem mide ilaçlarımı hem vitaminlerimi yazdırdımBen her gün takviye alıyorum.1000lik C v d vitamini,magnezyum,çinko,kalsiyum bir arada bir tablet, bir de çoklu vitaminlerin olduğu ayrı bir tablet. Sabahları kalktığımda ellerimde uyuşma olurdu,yorgun uyanırdım. Takviyeleri aldıkça geçiyor daha iyi hissediyorum kendimi. D vitamini eksikliği de yorgunluk, mutsuzluk yaparmış ve güneşlenmek bile yeterli gelmeyebiliyormuş
Cocugum da olmadı benim, oyle bır beklentim de kalmadığı ıcın evlilik fikri bana uzak.Ay evlenme zaten evlenirsen çocuk için evlen bir daha dünyaya gelirsem evlenmiycem gezcem tozcam aşık olucam ama evlenmiycem
Kocısım diyen ablam olsa sogurum.Kociş
Dediğim gün beni diri diri gömsünler toprağa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?