- 21 Nisan 2018
- 8.238
- 30.310
- 548
- 36
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #4.741
Kocisim dediysen olmussun sen, hayirli olsunBu nedir arkadas yaaa
Ben bile kendimi evli hissediyorum artik
Kocisimle oturduk çay iciyoruz simdi
Kociskom da çok tontiskoooo aman da amanKociş
Dediğim gün beni diri diri gömsünler toprağa
Ben 1-2 gün içmeyeyim, hemen hissediyorum eksikliğiEvet evet özellikle b12 eksikliği çok uyuşma karıncalanma yapıyor. Ben boşlamıştım biraz. Hemen başlamıştı kolda uyuşma. Boynum için gitmişken hem mide ilaçlarımı hem vitaminlerimi yazdırdım
İnat bir eşle uğraşıyorum sadece bu canımı sıkıyor buaralarCocugum da olmadı benim, oyle bır beklentim de kalmadığı ıcın evlilik fikri bana uzak.
Yoksa anne olmak ıcın elimi cabuk tutardım 36 yasındayım.
Kimi kocasıyla kimi hastalıkla kımı aile kimi evlatla kımı evlatsızlıkla kimi zenginlik kimi fakirlikle sınanır.
Sende evlı mutlu cocuklu yazıyor, mutlu degıl mısın?
Bu saydıkların sadece vitamin mı eczaneye gitsem recetesız verir mıBir de omega 3 onu yazmayı unutmuşum. Kuzum sen de al kullanmaya başla, sigarayı bırakmasan bile azalt. Dünyaya bir kere geliyoruz, mutlu olmana bak
Evet beni de etkiliyor sanırım ki. İçince daha iyi oluyorum. Emziriyorsan senin Alman kesin şart zaten takviye
Ayyy durun yaa kocisim falan yok topigin en bekarlarindanimKocisim dediysen olmussun sen, hayirli olsun
Hangı konularda inatçı?İnat bir eşle uğraşıyorum sadece bu canımı sıkıyor buaralar
Aaa sen bekar mıydın. Üzülme canım sen de birini bulacaksın o zaman çok mutlu olacaksın. Sana ters konuşanlara Kalbin kazan gibi kararmış diyebileceksin.Bu nedir arkadas yaaa
Ben bile kendimi evli hissediyorum artik
Kocisimle oturduk çay iciyoruz simdi
Offff benim de buyuk oglum cok inat, bazen alip duvara carpasim geliyor yeminle. O derece inatİnat bir eşle uğraşıyorum sadece bu canımı sıkıyor buaralar
Genel ve beni bu çok sıkıyorHangı konularda inatçı?
Genel ınatcı mı, su konu mu dersin?
Bir de olsa neler dersin o zamanAyyy durun yaa kocisim falan yok topigin en bekarlarindanim
Kocisim diyen hatunlara iğnelemeydi o aagahahja
Calci gibi gorumcen olur dediler bana amannn kaç kaç dedimAaa sen bekar mıydın. Üzülme canım sen de birini bulacaksın o zaman çok mutlu olacaksın. Sana ters konuşanlara Kalbin kazan gibi kararmış diyebileceksin.
Yazık çok üzüldüm sana şimdi
Koçişkonu muBen 1-2 gün içmeyeyim, hemen hissediyorum eksikliği
İki eğleniyorduk ya
Zor oyleyse.Genel ve beni bu çok sıkıyor
Olmayan kociskomu da ovemiyorum ki surda ne diyimBir de olsa neler dersin o zaman
Olunca ovulmuyor zaten, dovesi geliyor insanin daha cokOlmayan kociskomu da ovemiyorum ki surda ne diyim
Memelere nasil bagladiniz yaaa hahahİki eğleniyorduk yamemelere bağlamıştık en son hatta bi arkadaş inek koymuş oraya, sonra gördüm ban gelecek ban gelecek ankaradan ban gelecek
Kocişkom ister de ben yapmaz mıyım bilezikli yüzük köftesiKociskom da çok tontiskoooo aman da aman
Gelinin evine 3 yılda 4 kere gittim. Face ve binumum sitelerde ekli değildi. O süre zarfında tlf belki 1 2 kere konuşmuşuzdurCalci gibi gorumcen olur dediler bana amannn kaç kaç dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?