- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #4.761
Verirler canım burada öyle Türkiye’de aynıdır. Takviye çünkü. Türkiye’de de fiyatlar nasıl uçmuş öyle her şey de inanamıyorumBu saydıkların sadece vitamin mı eczaneye gitsem recetesız verir mı
Bugun derece aldım 380 TL verdim hala kendime gelemedim ahahahahahahaah
Vitaminlerınde hepsını alırsam nolur acaba halim
Yesin yesin de gobusune gitsinKocişkom ister de ben yapmaz mıyım bilezikli yüzük köftesiaman da aman
Bende Bukadar pahalı beklemiyordum ama mecburen aldım. Kafamda kuracagıma gozumle goreyım dedımVerirler canım burada öyle Türkiye’de aynıdır. Takviye çünkü. Türkiye’de de fiyatlar nasıl uçmuş öyle her şey de inanamıyorum
Bilemedim kazan mevzusu kafami cok karistiriyorGelinin evine 3 yılda 4 kere gittim. Face ve binumum sitelerde ekli değildi. O sğrevArfindevtlf belki 1 2 kere konuşmuşuzdurböyle görümce bulmuşsun bulanıyorsun
Gobusune vurarak mi dovuyoruz aydinlatinOlunca ovulmuyor zaten, dovesi geliyor insanin daha cok
Aayayayay aşkitoşkosunun kocişkoşkosusuuuuuYesin yesin de gobusune gitsin
Ben onun gobusune asik olduydum
Eczaneden vitamin al cogu vitaminin oldugu takviyeler var kullan kuzumB12m cok eksik ya
İyi yapmışsın ama bence de sen dün denizdeydin ya ondan olmuşturBende Bukadar pahalı beklemiyordum ama mecburen aldım. Kafamda kuracagıma gozumle goreyım dedım
Ben laflarimla dövüyorum canim, daha etkili. Agzina agzina .... iste oyle.Gobusune vurarak mi dovuyoruz aydinlatin
Oyle yapıcam sabah gıdeyım eczaneyeEczaneden vitamin al cogu vitaminin oldugu takviyeler var kullan kuzum
Kendim kendimi hayattan soguttugum anlarAayayayay aşkitoşkosunun kocişkoşkosusuuuuu
Aslında bende ates veya ates belirtisi yok. duyduklarımdan sonra taktım ben .İyi yapmışsın ama bence de sen dün denizdeydin ya ondan olmuştur
Hahhh boyle taktikler verin işteBen laflarimla dövüyorum canim, daha etkili. Agzina agzina .... iste oyle.
Oyle yapıcam sabah gıdeyım eczaneyeneyse artık vitaminler versinler.
Kilo filan yapmaz dı mı
Çağırma yaa gelmesin. O gelincok güçlü oluyorsunuzAyyy ciftler cok sayida tek kaldim burda
Yari tekler de hic sesini cikarmiyor
Lexacommander koş gel yaaa
Erkek arkadaşıma 3-4 yıl önce bir gün evlenirsem ve kociş kelimesini kullanırsam ağzıma kürekle vur demiştimKociş
Dediğim gün beni diri diri gömsünler toprağa
Hahahahahaha benı de guldurdun sımdıderdini seveyim senin, kiz canindan onemli mi? Ne güldüm ya
Hahha hamilelikle ilgili yorumudnan boyle hissettgni anlamıstmBu nedir arkadas yaaa
Ben bile kendimi evli hissediyorum artik
Kocisimle oturduk çay iciyoruz simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?