Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Öyle bir şey mi varmış Tek çocukla görüşüyorum ben kafam rahat. Ne elti ne görümce ne kayın olacak Kendim de tek çocuğum, mis
Gupse ozayin filmi ya. Ben baya eglenmistim. Amaninnnn senin isin daha zor kuzum. Benimki de tek cocuk, anasinin iki gozu, evinin diregi. Kadinin kocasi da yok, varsa yoksa oglu

Diyen desin, orda burda paylasmasinlar da bazi tipler var, gelir sana dert yanar, aksam watsappta canim kocisim, iyikim, bilmem neyim
Ayyy kociskomla beni cekistiriyorlar Size cevap vermek isterdim ama hanimlar bileziklerimi singirdatarak makinaya bulasik dizmem gerekiyor
Sesleri duyarsiniz artik

Diyen desin, orda burda paylasmasinlar da bazi tipler var, gelir sana dert yanar, aksam watsappta canim kocisim, iyikim, bilmem neyim
Benim bir tanıdık var öyle. Doğmamış bebeği ile Instagram'da pozlar veriyorlar. Kocişkosu ile ilk günkü gibi aşıklar. O öyle paylaşımda benimki de gözüme patates gibi görünüyor

Gupse ozayin filmi ya. Ben baya eglenmistim. Amaninnnn senin isin daha zor kuzum. Benimki de tek cocuk, anasinin iki gozu, evinin diregi. Kadinin kocasi da yok, varsa yoksa oglu
Benimkiler gençler Yani yıllardır ailesinden ayrı yaşıyor. Gram ana kuzuluğu gözlemlemedim bugüne kadar ama evlenince değişebilir bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…