- 21 Nisan 2018
- 8.239
- 30.310
- 548
- 36
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #4.801
Gupse ozayin filmi ya. Ben baya eglenmistim. Amaninnnn senin isin daha zor kuzum. Benimki de tek cocuk, anasinin iki gozu, evinin diregi. Kadinin kocasi da yok, varsa yoksa ogluÖyle bir şey mi varmışTek çocukla görüşüyorum ben kafam rahat. Ne elti ne görümce ne kayın olacak Kendim de tek çocuğum, mis
Ayyy kociskomla beni cekistiriyorlarDiyen desin, orda burda paylasmasinlar dabazi tipler var, gelir sana dert yanar, aksam watsappta canim kocisim, iyikim, bilmem neyim
Metre miOnlar millete metre dağıtanlar
Bak bu söyledgmi unutma ve ilk kullandgnda regen aklina gelsinBak bak bak
Benim bir tanıdık var öyle. Doğmamış bebeği ile Instagram'da pozlar veriyorlar. Kocişkosu ile ilk günkü gibi aşıklar. O öyle paylaşımda benimki de gözüme patates gibi görünüyorDiyen desin, orda burda paylasmasinlar dabazi tipler var, gelir sana dert yanar, aksam watsappta canim kocisim, iyikim, bilmem neyim
Bir de günlük tutmak içsel rahatlama sağlıyor, bir de ek olarak sırlar güvende oluyor. İnsanların bilmesindense defter biliyor. FaydalıCoook tesekkur ederım, izlerim tabii. ♥♥
Mezura daha işlevselMetre miCetvel dediydik biz ama enişteye anca metre yetiyorsa
Ahhahhaa metre miOnlar millete metre dağıtanlar
Kociskom kelimesi mi kociskom mu bak kociskom dimiBak bu söyledgmi unutma ve ilk kullandgnda regen aklina gelsin
Benimkiler gençlerGupse ozayin filmi ya. Ben baya eglenmistim. Amaninnnn senin isin daha zor kuzum. Benimki de tek cocuk, anasinin iki gozu, evinin diregi. Kadinin kocasi da yok, varsa yoksa oglu
Regen yoksa sen 89 doğumlu musunEn çokta boyle demem diyenler diyokociskosunun tatliskosu
PatatesBenim bir tanıdık var öyle. Doğmamış bebeği ile Instagram'da pozlar veriyorlar. Kocişkosu ile ilk günkü gibi aşıklar. O öyle paylaşımda benimki de gözüme patates gibi görünüyor
Degisme ihtimali yüksek, sen tedbirini alBenimkiler gençlerYani yıllardır ailesinden ayrı yaşıyor. Gram ana kuzuluğu gözlemlemedim bugüne kadar ama evlenince değişebilir bu durum
Hahaha gözlerim kanadi arka arkaya ne yzdn öyleKociskom kelimesi mi kociskom mu bak kociskom dimi
Sende nicklerden yola çıkarak meslekleri,yaşları hep biliyorsun bakıyorumRegen yoksa sen 89 doğumlu musun
HahahahRegen yoksa sen 89 doğumlu musun
Ne alakası var 6. Hissim kuvvetli benim aşdkfkdşsşSende nicklerden yola çıkarak meslekleri,yaşları hep biliyorsun bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?