- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.749
- 348
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #4.781
Valla ben artık el ense oynuyorum adamla ne kocişkosuuuu amaaan amannnKendim kendimi hayattan soguttugum anlar
36.6 bir şey değil ki canım havalar sıcak normal. Benim bile 36.3 çıkıyor ölçtüğümdeAslında bende ates veya ates belirtisi yok. duyduklarımdan sonra taktım ben .
Kendı kafamda kurmaya basladım. 36.6 atesim hıc degısmedı.
Korkunca kafamda kurdum
Napayim yaaa ciftler basti burayiÇağırma yaa gelmesin. O gelincok güçlü oluyorsunuz
Eltilerin savasini izledin mi?Erkek arkadaşıma 3-4 yıl önce bir gün evlenirsem ve kociş kelimesini kullanırsam ağzıma kürekle vur demiştim
Kardeşin unutursa ben vurmaya hazırımErkek arkadaşıma 3-4 yıl önce bir gün evlenirsem ve kociş kelimesini kullanırsam ağzıma kürekle vur demiştim
Bu topikteki ciftleri de tek yapma mottosuyla yola ciktik biz zaten caktirmiyoruzValla ben artık el ense oynuyorum adamla ne kocişkosuuuu amaaan amannn
Once canini kurtar sonra gorsele bakariz sen merak etme, soz ben motive edeceğim seniHahahahahaha benı de guldurdun sımdı
Zayıflamaya calısıyorum ya napayım bekar kadınım ben agahahahahahaha gorsel onemli
Onlar millete metre dağıtanlarNapayim yaaa ciftler basti burayi
Hele su sevgilisi olanlar var ya en tehlikeliler serengeti aslanlari gibi sinsice bekliyorlar hic karismiyorlar
Asfahajak ustune alinan alinsin ben karismiyorumOnlar millete metre dağıtanlar
Belki bir gün 82 Musul 83 KerkükBu topikteki ciftleri de tek yapma mottosuyla yola ciktik biz zaten caktirmiyoruz
Evettt evetttt gomun beyleri tam gaz
En çokta boyle demem diyenler diyoBir de olsa neler dersin o zaman
Biri meme mi dedi
Mindfulness bu ara çok revaçta yangın hanımcım bir bakabilirsiniz belki. Bir de psikolog Beyhan Budak videolarını izleyenler genel olarak memnun, videoları izleyebilirsinizOlan bitenden olabilir, baksana normal bir zamandan gecmiyoruz.
Korkuyla yasıyorsun ufacık bir kendını salmak neye maal oluyor. Ne dıye gorustum ki kuzenimle balkonda bile otursam oturdum iste. Check UP yaptırmıstım gecen sene. Bu sene de yaptırcam. Herseye baksınlar.
Psikolojim ıcın naparım onu bilmiyorum, o da pek iyi sayılmaz.
Ahahaja gordum uyariyi alinca meme falan uctu
Bak bak bakEn çokta boyle demem diyenler diyokociskosunun tatliskosu
Öyle bir şey mi varmışEltilerin savasini izledin mi?
Coook tesekkur ederım, izlerim tabii.Mindfulness bu ara çok revaçta yangın hanımcım bir bakabilirsiniz belki. Bir de psikolog Beyhan Budak videolarını izleyenler genel olarak memnun, videoları izleyebilirsiniz
Diyen desin, orda burda paylasmasinlar daEn çokta boyle demem diyenler diyokociskosunun tatliskosu
Oo çöpsüz üzüm tertemiz,Kadir gecesinde mi doğdunÖyle bir şey mi varmışTek çocukla görüşüyorum ben kafam rahat. Ne elti ne görümce ne kayın olacak Kendim de tek çocuğum, mis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?