- 17 Şubat 2019
- 377
- 1.040
- 43
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
Hic tekin gelmiyor ki onlarapp'ler ?
gerçi türkiyede de bi tinder var ama..
Nargile içip kızlara aç gözlerle bakmalarıOffff..... Telefonu tek parmakla tutup konusmaları?
Pandemi sonrası düğünlere katılIyyy bilirim o kırolariEvlerden ırak
Kızlarda da var suc. Adam kendi dugununde nargile yakıp ıcıyor salonda, kız yanında takılan bilezikleri sayıyor. Alıcıları olmasa keko keko dolanamazlar pıyasada.Nargile içip kızlara aç gözlerle bakmaları
Dogum gunu de olabilir ben dogum gununde tanısmıstımPandemi sonrası düğünlere katılben öyle denk geldim neyse arkadaşım boşandı ama olsun
Ben o zaman Yokum iste.Ahahah okumadim ne yazdiginizi simcik bakicam ama melo kilcikla isi pisirdi coktan :))) ayrilirsa gelir hincini almaya :)
Hic tekin gelmiyor ki onlar
Bir de videoya çekmezler mi nargile içen damat etrafında oynuyorlar leşşşKızlarda da var suc. Adam kendi dugununde nargile yakıp ıcıyor salonda, kız yanında takılan bilezikleri sayıyor. Alıcıları olmasa keko keko dolanamazlar pıyasada.
Onun kırılsaydı senin niye kırılıyorDogum gunu de olabilir ben dogum gununde tanısmıstımkeske ogun ayagım filan kırılsaydı gıdemeseydım
Aynen, İnstada oyle gordum bende. Tam kıza uzulecektim, baktım bileziklerine bakıyor olan biten umrunda degıl... Ok dedımBir de videoya çekmezler mi nargile içen damat etrafında oynuyorlar leşşş
O kırıkkende gelirdi cunkuOnun kırılsaydı senin niye kırılıyor
Prenses cıdden prensessınÇakallar gücünü sürüsünden aslanlar ise yalnızlıkları dan alırmış
Biz yalnızken güçlüyüz
Gücünü ailesinden alıp bizi ailesinin kaosuna sokan çakallara inat.
Bir de videoya çekmezler mi nargile içen damat etrafında oynuyorlar leşşş
Bazı hemcinslerimiz cidden paraya daha çok tamah edip evleniyorlarAynen, İnstada oyle gordum bende. Tam kıza uzulecektim, baktım bileziklerine bakıyor olan biten umrunda degıl... Ok dedım
Evliyim anacım ben
Sadıç gibi yanına oturayim bari
Para onemlı kesinlikle ama, ilk kıstas degıl.Bazı hemcinslerimiz cidden paraya daha çok tamah edip evleniyorlar
Dedigin Sayfa alem ya. Stres atmak icin birebirufff bi sayfa var instada düğünle ilgili, o çok paylaşıyor bunları
admini de komik falan, baya baya katılarak izliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?