Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Bir de günlük tutmak içsel rahatlama sağlıyor, bir de ek olarak sırlar güvende oluyor. İnsanların bilmesindense defter biliyor. Faydalı
Şöyle söyleyim puding hanımcım, olan biten seyleri takıyorum ve genelde birileri sahit oluyor ya da kendim bizzat anlatıyorum.
Ben mutsuzluğun anlatıla anlatıla eskiyip biteceğine inanırım.
Yani İcimde sır dıye saklamak yerine mutlaka paylasır birilerine sorarım,anlatırım. Gerekirse akıl alırım.
Ben artık olaylardan sıkıldım.
Kendimden ya da kafamın ıcınden degıl.
Olaylara da engel olamıyorum malesef cunku ben cikarmıyorum.

Ne güzel anlatabiliyorsun. Ben anlattığım zaman kendimi zayıflamış hissediyorum. Sanki açık vermişim en savunmasız anımda oradan vurulacakmış gibi hissediyorum

Ne güzel anlatabiliyorsun. Ben anlattığım zaman kendimi zayıflamış hissediyorum. Sanki açık vermişim fren savunmasız anımda oradan vurulacakmış gibi hissediyorum
Benden sana arkadas dost tavsiyesi nasil alırsan , anlatma.
Dedıgın gıbı vurulursun.
Bazen acık acık bazen ustu kapalı.
Kendine bunu yapma.
O an rahatlayacaksın dıye sonraki gunler kendını uzmeye degmez
Zaten mutsuzlukların caresı anlatmak degıl. O an rahatlıyorsun.
Ee care degılse gerek var mı? Bence yok.

Dogrusu sensin, ben degılım.

Ne güzel anlatabiliyorsun. Ben anlattığım zaman kendimi zayıflamış hissediyorum. Sanki açık vermişim fren savunmasız anımda oradan vurulacakmış gibi hissediyorum
Ben de çok anlatırım. Erkek arkadaşım uyarır hatta herkese çok anlatma diye. Az arkadaşım vardır. Ama hep dürüstümdür. Sır saklayacak olsam çok ağır hissederim kendimi. Kafamın bir tarafını kurcalar birilerinden bir şeyler saklamak.

Benzer tatsız durumlar yineleniyor galiba hayatınızda. Ben de hemen arkadaşlarımla paylaşırım anında yumurtlarım. Günlük tutmak fark edilmeyen nüansları yakalatabiliyor insana. Mesela bu konuda üzüldüğümü yazıyorum o sırada, üzüldüğüm şeyin konudaki farkında olmadığım bir durum olduğunu anlayabiliyorum. Tabii anlayınca üstünde çalışmak gerek ama onun da yolunu bilmek gerek. Şanssız zamanlar yaşamışsınız bdvdeki yorumlardan hatırlıyorum , bundan sonrası daha huzurlu olur umarım

Bak şu koyu yaptığım söz öbeği var ya, artık onu görmek, duymak, yazmak istemiyorum.

Bazen yanlış olan benim ondan zayıf yerimden vuruyor diye düşünüyorum.

Hahahahah heyecanla okuyordum sonunda noldu kız askaksksk yazmısın tahmin ettgim sey mi böyle şehvet dolu bir evliliginiz olsun kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…