- 18 Ekim 2014
- 7.983
- 37.048
- 748
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #4.821
Aafagahaj bdvden esinlendimHahaha gözlerim kanadi arka arkaya ne yzdn öyle
Şöyle söyleyim puding hanımcım, olan biten seyleri takıyorum ve genelde birileri sahit oluyor ya da kendim bizzat anlatıyorum.Bir de günlük tutmak içsel rahatlama sağlıyor, bir de ek olarak sırlar güvende oluyor. İnsanların bilmesindense defter biliyor. Faydalı
Ben de yürüyen şatoda Cin'im. BÖHahahahevet ahhahaha katipyarisi de adliyede memur
Hemen gidip okuyayim
De bakalım o zaman biz bekarları ne bekliyorNe alakası var 6. Hissim kuvvetli benim aşdkfkdşsş
Kim metreyle ölçüyor ya boynuna mı dolayacak atkı gibi uuuwOnlar millete metre dağıtanlar
Ne güzel anlatabiliyorsun. Ben anlattığım zaman kendimi zayıflamış hissediyorum. Sanki açık vermişim en savunmasız anımda oradan vurulacakmış gibi hissediyorumŞöyle söyleyim puding hanımcım, olan biten seyleri takıyorum ve genelde birileri sahit oluyor ya da kendim bizzat anlatıyorum.
Ben mutsuzluğun anlatıla anlatıla eskiyip biteceğine inanırım.
Yani İcimde sır dıye saklamak yerine mutlaka paylasır birilerine sorarım,anlatırım. Gerekirse akıl alırım.
Ben artık olaylardan sıkıldım.
Kendimden ya da kafamın ıcınden degıl.
Olaylara da engel olamıyorum malesef cunku ben cikarmıyorum.
De bakalım o zaman biz bekarları ne bekliyor
Benden sana arkadas dost tavsiyesi nasil alırsan , anlatma.Ne güzel anlatabiliyorsun. Ben anlattığım zaman kendimi zayıflamış hissediyorum. Sanki açık vermişim fren savunmasız anımda oradan vurulacakmış gibi hissediyorum
HahahahaBen de yürüyen şatoda Cin'im. BÖ
Ben de çok anlatırım. Erkek arkadaşım uyarır hatta herkese çok anlatma diye. Az arkadaşım vardır. Ama hep dürüstümdür. Sır saklayacak olsam çok ağır hissederim kendimi. Kafamın bir tarafını kurcalar birilerinden bir şeyler saklamak.Ne güzel anlatabiliyorsun. Ben anlattığım zaman kendimi zayıflamış hissediyorum. Sanki açık vermişim fren savunmasız anımda oradan vurulacakmış gibi hissediyorum
Puhahahahhaha bu neydi gız
Benzer tatsız durumlar yineleniyor galiba hayatınızda. Ben de hemen arkadaşlarımla paylaşırım anında yumurtlarım. Günlük tutmak fark edilmeyen nüansları yakalatabiliyor insana. Mesela bu konuda üzüldüğümü yazıyorum o sırada, üzüldüğüm şeyin konudaki farkında olmadığım bir durum olduğunu anlayabiliyorum. Tabii anlayınca üstünde çalışmak gerek ama onun da yolunu bilmek gerek. Şanssız zamanlar yaşamışsınız bdvdeki yorumlardan hatırlıyorum , bundan sonrası daha huzurlu olur umarımŞöyle söyleyim puding hanımcım, olan biten seyleri takıyorum ve genelde birileri sahit oluyor ya da kendim bizzat anlatıyorum.
Ben mutsuzluğun anlatıla anlatıla eskiyip biteceğine inanırım.
Yani İcimde sır dıye saklamak yerine mutlaka paylasır birilerine sorarım,anlatırım. Gerekirse akıl alırım.
Ben artık olaylardan sıkıldım.
Kendimden ya da kafamın ıcınden degıl.
Olaylara da engel olamıyorum malesef cunku ben cikarmıyorum.
Bak şu koyu yaptığım söz öbeği var ya, artık onu görmek, duymak, yazmak istemiyorum.Aslında özünde iyi olan bir koca bulabilirsiniz inşallah. Gözünüzün içine bakıp şiirler okuyan romantik sürekli sizi hediyelere boğan birini bulursunuz inşallah sevgili kız kardeşlerim. Çünkü evlilik böyle bir şey. Akşamları şiir okuma geceleri yaparız biz eşimle. TV açmadan gözlerimizin içine bakıp aşk dolu cümleler kurarız asşlfjilgkjilgjfgflk
Bazen yanlış olan benim ondan zayıf yerimden vuruyor diye düşünüyorum.Benden sana arkadas dost tavsiyesi nasil alırsan , anlatma.
Dedıgın gıbı vurulursun.
Bazen acık acık bazen ustu kapalı.
Kendine bunu yapma.
O an rahatlayacaksın dıye sonraki gunler kendını uzmeye degmez
Zaten mutsuzlukların caresı anlatmak degıl. O an rahatlıyorsun.
Ee care degılse gerek var mı? Bence yok.
Dogrusu sensin, ben degılım.
İyi izleHahahahanicklerden çıkarım yaptgn icin bu nicki seçtin kendine dimi ama seni bulucam
İşte sen nerden bilecen Evliliği. Anlayamazsın taam mıPuhahahahhaha bu neydi gızÇocuğun anlayamazsınız dediği yerde iyice koptum
Hahahahah heyecanla okuyordum sonunda noldu kız askaksksk yazmısın tahmin ettgim sey miAslında özünde iyi olan bir koca bulabilirsiniz inşallah. Gözünüzün içine bakıp şiirler okuyan romantik sürekli sizi hediyelere boğan birini bulursunuz inşallah sevgili kız kardeşlerim. Çünkü evlilik böyle bir şey. Akşamları şiir okuma geceleri yaparız biz eşimle. TV açmadan gözlerimizin içine bakıp aşk dolu cümleler kurarız asşlfjilgkjilgjfgflk
Alakası yok. Dost olan zaten bunlarla vurmaya çalışmaz, senin anladıklarını yüzüne vuran,dedikodunu yapan zaten ya seni çekemiyordur ya da kalbi fesattırBazen yanlış olan benim ondan zayıf yerimden vuruyor diye düşünüyorum.
İnsanı zayıf yerinden vuran yanlıstır, guvenıp zayıf yerini gosteren degıl.Bazen yanlış olan benim ondan zayıf yerimden vuruyor diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?