Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Sen nasılsın pekı?

Bak şu koyu yaptığım söz öbeği var ya, artık onu görmek, duymak, yazmak istemiyorum.
Sevgilim 1400 kere aldattı , sövdü saydı ama özünde iyi biri ben de çok seviyorum kopamıyorum. O yüzden ayrıl demeyin , ne yapabilirim ilişkimizi yoluna koymak için

Bazen yanlış olan benim ondan zayıf yerimden vuruyor diye düşünüyorum.
Sadece bir arkadaşım yaptı bunu bana. Haklı olmadığı için üzülmedim ama “vay be tartışınca bu kadar çirkinleşebiliyormuş demek” dedim. Zaten iletişimimizi sonlandırıyorduk o gün. Son bir darbe vurup kendince incitmeye çalıştı. Sen güveninin boşa çıkarıldığını çok yaşamışsındır belki, böyle olmayı öğrenmişsindir. Ben de kazık yiye yiye senin gibi kimseye bir şeyimi anlatamaz hale gelirim.

Alakası yok. Dost olan zaten bunlarla vurmaya çalışmaz, senin anladıklarını yüzüne vuran,dedikodunu yapan zaten ya seni çekemiyordur ya da kalbi fesattır
Belki d bilmiyorum insanlara uğraşmak zor geliyor bazen yük gibi. Genel olarak insan sevmiyorum ben aşfkgşgşh

Sen nasılsın pekı?
Kilo aldım onlarla mutlu olmaya çalışıyorum onun dışında elalemin evde kaldın baskısına maruz kalıyorum,geçmişte teptiğim bazı fırsatlar için üzgünüm. Nasibimde olana razı olmaya çalışıyorum. Ben de ne arabeskmişim bu ara ya sorry

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…