- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #4.841
Sen nasılsın pekı?Benzer tatsız durumlar yineleniyor galiba hayatınızda. Ben de hemen arkadaşlarımla paylaşırım anında yumurtlarım. Günlük tutmak fark edilmeyen nüansları yakalatabiliyor insana. Mesela bu konuda üzüldüğümü yazıyorum o sırada, üzüldüğüm şeyin konudaki farkında olmadığım bir durum olduğunu anlayabiliyorum. Tabii anlayınca üstünde çalışmak gerek ama onun da yolunu bilmek gerek. Şanssız zamanlar yaşamışsınız bdvdeki yorumlardan hatırlıyorum , bundan sonrası daha huzurlu olur umarım
Neden kiBak şu koyu yaptığım söz öbeği var ya, artık onu görmek, duymak, yazmak istemiyorum.
Sevgilim 1400 kere aldattı , sövdü saydı ama özünde iyi biri ben de çok seviyorum kopamıyorum. O yüzden ayrıl demeyin , ne yapabilirim ilişkimizi yoluna koymak içinBak şu koyu yaptığım söz öbeği var ya, artık onu görmek, duymak, yazmak istemiyorum.
hhajjajJjajajaja anlayamadığım için dulum demek kiİşte sen nerden bilecen Evliliği. Anlayamazsın taam mı
Özünde iyi biri olabilirsin ama ben okadar derine inmiyorumBak şu koyu yaptığım söz öbeği var ya, artık onu görmek, duymak, yazmak istemiyorum.
Sadece bir arkadaşım yaptı bunu bana. Haklı olmadığı için üzülmedim ama “vay be tartışınca bu kadar çirkinleşebiliyormuş demek” dedim. Zaten iletişimimizi sonlandırıyorduk o gün. Son bir darbe vurup kendince incitmeye çalıştı. Sen güveninin boşa çıkarıldığını çok yaşamışsındır belki, böyle olmayı öğrenmişsindir. Ben de kazık yiye yiye senin gibi kimseye bir şeyimi anlatamaz hale gelirim.Bazen yanlış olan benim ondan zayıf yerimden vuruyor diye düşünüyorum.
Belki d bilmiyorum insanlara uğraşmak zor geliyor bazen yük gibi. Genel olarak insan sevmiyorum ben aşfkgşgşhAlakası yok. Dost olan zaten bunlarla vurmaya çalışmaz, senin anladıklarını yüzüne vuran,dedikodunu yapan zaten ya seni çekemiyordur ya da kalbi fesattır
Gerçekten anlayamadım ya
Ahhahahahha koptum yaa en sevdgm dizi en sevdgm sahnee hala kullandgm replik bravoİyi izle
Sadece kocişimde kocisim diyorsun yaniBelki d bilmiyorum insanlara uğraşmak zor geliyor bazen yük gibi. Genel olarak insan sevmiyorum ben aşfkgşgşh
Kilo aldım onlarla mutlu olmaya çalışıyorumSen nasılsın pekı?
Limonum nasılsın hoşgeldinGerçekten anlayamadım yaben 13 yaşındayken cep telefonu istiyordum sadece hayallerim bile fakir
Hangi?Bdv'deki aldatma konusu fake cikti yahuu
30 yılda zor bulmuşum kocamı. Tabiki kocam da kocam derim.Sadece kocişimde kocisim diyorsun yani
Numaramı veriyorum yazAhhahahahha koptum yaa en sevdgm dizi en sevdgm sahnee hala kullandgm replik bravosen benim hayali karakterimsin yani ama bulucam seni
Kız bekar değilim ben. Daha resmiyette evli ama ayrıyım30 yılda zor bulmuşum kocamı. Tabiki kocam da kocam derim.
Sen gerçekten bekar mısın
Belki bebek olursa kocam düzelir kadınlarındandır o da.Valla hastalar. Nasil bir sabirla surduruyorlar.
Ben de dun hamile kalacak diye seviniyordu bugun bu konusu yazik demistim yalanmis meğer
Ne mutlu sana. Hem evliğin ne mal olduğunu biliyorsun hem de bekarsın. KıskandımKız bekar değilim ben. Daha resmiyette evli ama ayrıyım
900 lu hatlar mıNumaramı veriyorum yaz
0900 900 90 00
Bebek olayları daha da kötü hale sokuyor. Olan bebeye oluyorBelki bebek olursa kocam düzelir kadınlarındandır o da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?