Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Kilo aldım hıc mutlu degılım bende vitamin takviyesi ıcın bile kilo aldırır mı diye sorar hale geldim
İnsanlar konusur cunku ıslerı bu.
Bos bos konusurlar.
Bekara hadi evlen derler (sanki elındeymıs gıbı)
Evlıye hadi cocuk yapın derler (sevisince hemen oluyormus gıbı)
Bk gormus gibi tıksınerek baktırırlar suratlarına ve hıc rahatsız olmazlar bundan.
Cunku herkes kendını ve ne dedıgını ne yaptıgını o an biliyor.. Yanlıslıkla ya da istemeden kurmuyorlar o cumlelerı.
Boşanana da evlen diyor bu guruh tasalanma, bekara alerjılerı var.
Oysa omurlerı mendebur saclarını bır kere sevgiyle oksamamıs okuz kocalarıyla gecmıstır ama sana illa evlen derler.
Evlenınce dogur derler.
Oyuzden onları duyma hatta boz.
Saygısızlık olur dıyıp gulme gecme, acıklama yapma. Boz onları.
Hadlerini bilsinler, bilmeyene bildir.

O karsına cıkan insanlar nasıbın olsaydı iki dunya bir araya gelse sızı ayıramazdı
Yanı olmamasının sorumlusu sen degılsın
Kısmet degılmıs.
Olaya boyle bak.
Zaten hayırlı olmayacaksa huzur bulmayacaksan saygı gormeyecek, sevilmeyeceksen ama yuvan olacaksa ustune bir de beben... Lutfen olmasın ya. Valla oyle olacaksa olmasın.

Hayatin tadını cıkarmaya bak. Hayat kısa ve cok guzel.

Biliyorum da, keşke onlar da bilseler.
Benim bir arkadaşım anne babasının boşanmaları arasında doğmuş. Yani ilk evlenmişler büyük oğulları olmuş, boşanmışlar. Tekrar evlenmişler arkadaşım doğar doğmaz ayrılmışlar tekrar O “evliliği kurtarmak için yapılan ama işe yaramayan bebek” olma hissini yaşamış ömür boyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…