- 12 Haziran 2019
- 19.678
- 121.247
- 598
- 37
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #4.861
Hoşbuldum canım ☺ seni takip edip geldimLimonum nasılsın hoşgeldin
Dondurma yalarken 900lğ hat aramak hımm900 lu hatlar mıariyorum hemen
Senin gercekten kocisin yok mu diyürrr30 yılda zor bulmuşum kocamı. Tabiki kocam da kocam derim.
Sen gerçekten bekar mısın
Biliyorum da, keşke onlar da bilseler.Bebek olayları daha da kötü hale sokuyor. Olan bebeye oluyor
Kaç buradan kaç kurtar kendiniHoşbuldum canım ☺ seni takip edip geldim
Eğer evlilik oturmuşsa,iyi gidiyorsa belki ama tam oturmayan evlilikleri parçalıyor çocuk işi benceBelki bebek olursa kocam düzelir kadınlarındandır o da.
Senin kocan yok tamam mi senin kooocan yok diyorSenin gercekten kocisin yok mu diyürrr
Kilo aldım hıc mutlu degılım bende vitamin takviyesi ıcın bile kilo aldırır mı diye sorar hale geldimKilo aldım onlarla mutlu olmaya çalışıyorumonun dışında elalemin evde kaldın baskısına maruz kalıyorum,geçmişte teptiğim bazı fırsatlar için üzgünüm. Nasibimde olana razı olmaya çalışıyorum. Ben de ne arabeskmişim bu ara ya sorry
Yok yaa baska bir konuya bekarim yalniz yasiyorum ohhh falan yazmisBiliyorum da, keşke onlar da bilseler.
Bekarların arasında kala kala olan siz evliliklere olacakSenin kocan yok tamam mi senin kooocan yok diyor
Bakiyorum isim analizine gectinDondurma yalarken 900lğ hat aramak hımmRegen ne demek Almanca mı yağmur mu ne demek .
Beni karıştırman, matematik çözüyorum ateşle yaklaşman
Bana iftira atiyyyyler muge applaaaSenin kocan yok tamam mi senin kooocan yok diyor
Yok yok bana gayet sıcak geldiKaç buradan kaç kurtar kendinişaka şaka gel ilk başta soğuk ama girince alışıyorsun
Senin kocan yokSenin gercekten kocisin yok mu diyürrr
Kıskanma gel senin de olsunNe mutlu sana. Hem evliğin ne mal olduğunu biliyorsun hem de bekarsın. Kıskandım
Benim bir arkadaşım anne babasının boşanmaları arasında doğmuş. Yani ilk evlenmişler büyük oğulları olmuş, boşanmışlar. Tekrar evlenmişler arkadaşım doğar doğmaz ayrılmışlar tekrarBiliyorum da, keşke onlar da bilseler.
Erkek olsam BDV kocam beni aldatıyor konularındaki koca olurum. O kadar yaniYok yok bana gayet sıcak geldi☺ de işte yetişemiyorum heryere. Ben sen değilim anlıyor musun
Valla sonumuz ne olacak bilemiyorumBekarların arasında kala kala olan siz evliliklere olacak
Bende diyorum topic neden ısıldıyor meger worship gelmıs pırlantalıgıyla.Beni karıştırman, matematik çözüyorum ateşle yaklaşman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?