- 18 Ekim 2014
- 7.983
- 37.048
- 748
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #4.881
Hepiniz bir tur diyin bunu hadiSenin kocan yok
Senin kocan yokkk ki
Sen beni çıldırtmak mı istiyorsun
Benim kocam var. Birbirimize aşk ile baktığımız bir adamla birlikteyim. Yani inanır mısın 5 yıldır gram değişmedi fafjgkdsqsKıskanma gel senin de olsun
Kazık kadar insanlar yapamadıkları her şeyi küçücük bir cana yaptırmaya çalışıyorlar. İllet oluyorum.Benim bir arkadaşım anne babasının boşanmaları arasında doğmuş. Yani ilk evlenmişler büyük oğulları olmuş, boşanmışlar. Tekrar evlenmişler arkadaşım doğar doğmaz ayrılmışlar tekrarO “evliliği kurtarmak için yapılan ama işe yaramayan bebek” olma hissini yaşamış ömür boyu
Ateş seni çağırıyorBeni karıştırman, matematik çözüyorum ateşle yaklaşman
Çift olanlar girebiliyo mu?yalnız mısın, tum yakısıklılar baskaları tarafından kapılmış, herkes cift sen tek mısın!?
Gel ozaman dök içini
Ne desem bilemedim şimdiErkek olsam BDV kocam beni aldatıyor konularındaki koca olurum. O kadar yani
Ahahhah 5 yıldr mi evlisin benimde öyle bu delilik oradan geliyor öyleyseBenim kocam var. Birbirimize aşk ile baktığımız bir adamla birlikteyim. Yani inanır mısın 5 yıldır gram değişmedi fafjgkdsqs
Biz de karı koca inatçıyız ama birbirimize değil. Ne inadı yapıyor?İnat bir eşle uğraşıyorum sadece bu canımı sıkıyor buaralar
O zaman git de kocişinin yanına bu geceki şiir Faslınızı yapın ne işin forumda bekarların içindeBenim kocam var. Birbirimize aşk ile baktığımız bir adamla birlikteyim. Yani inanır mısın 5 yıldır gram değişmedi fafjgkdsqs
Ben gidiyor buralar sana emanet komandoHi guysss
Çok kalabalıklar tek başıma zorBen gidiyor buralar sana emanet komando
Kaldır şu aynayı karşından be kadınBende diyorum topic neden ısıldıyor meger worship gelmıs pırlantalıgıyla.
Kesinlikle hüğAteş seni çağırıyor
Isigi goren geliyor yaaÇok kalabalıklar tek başıma zor
Kilo aldım hıc mutlu degılım bende vitamin takviyesi ıcın bile kilo aldırır mı diye sorar hale geldim
İnsanlar konusur cunku ıslerı bu.
Bos bos konusurlar.
Bekara hadi evlen derler (sanki elındeymıs gıbı)
Evlıye hadi cocuk yapın derler (sevisince hemen oluyormus gıbı)
Bk gormus gibi tıksınerek baktırırlar suratlarına ve hıc rahatsız olmazlar bundan.
Cunku herkes kendını ve ne dedıgını ne yaptıgını o an biliyor.. Yanlıslıkla ya da istemeden kurmuyorlar o cumlelerı.
Boşanana da evlen diyor bu guruh tasalanma, bekara alerjılerı var.
Oysa omurlerı mendebur saclarını bır kere sevgiyle oksamamıs okuz kocalarıyla gecmıstır ama sana illa evlen derler.
Evlenınce dogur derler.
Oyuzden onları duyma hatta boz.
Saygısızlık olur dıyıp gulme gecme, acıklama yapma. Boz onları.
Hadlerini bilsinler, bilmeyene bildir.
O karsına cıkan insanlar nasıbın olsaydı iki dunya bir araya gelse sızı ayıramazdı
Yanı olmamasının sorumlusu sen degılsın
Kısmet degılmıs.
Olaya boyle bak.
Zaten hayırlı olmayacaksa huzur bulmayacaksan saygı gormeyecek, sevilmeyeceksen ama yuvan olacaksa ustune bir de beben... Lutfen olmasın ya. Valla oyle olacaksa olmasın.
Hayatin tadını cıkarmaya bak. Hayat kısa ve cok guzel.
Tabiki de ne ıyı ettın geldin, hosgeldinÇift olanlar girebiliyo mu?
Hayır tek de değiller koçişkolarıyla geliyorlar bir deIsigi goren geliyor yaaGittikce artiyorlar.
D vitaminim ve b12ım eksik.Bende hiç cevap veremem , Gülümser geçerim. Ama bu ara sıktı bu konu. Ortamda hemen sen de evlen artık durumuna bağlıyor konu. Ya konu ne ara bana geldi anlamıyorum ki. Bana evlen evlen diyenlerin bir kısmı iyiniyetten diyor fark ediyorum. Bir kısmı eğlenmek için diyor , onlara uyuz oluyorum. Onlara cevap vereceğim bundan böyle bir süredir kendimi dolduruyorum cevap vermek için teşekkür ederim cevap için ne kadar naifsiniz efendim vitamin eksikliği de kilo yapıyormuş özellikle d vitamini eksikliği kilo vermeye engel imiş
Ben imamım gülememMutluluk arayanlar işte formülü açıklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?