Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Ayy yok o zaman buyuk risk benim ogrenciler falan kesin orda fink atiyorlardir rezil olurum

Para onemlı kesinlikle ama, ilk kıstas degıl.
Saygı huzur sevgı olursa da ask tadından yenmez.
Sadece para, en fazla oyalıyor insanı.
Sonra ona da doyuyorsun. Ama insan huzura aska sevgiye doyar mı doymaz.
İşte bunu anlamıyorlar bence mesleği eğitimi iyi bir işi olduktan sonra zaten her şey yapılır. Kuzenimde dahil sırf zengin erkek olsun gerisi boş adam ya karaktersiz şiddete meyli varsa o zaman o parayla mı karakter alıncak. Tabi ki para önemli ama en değerli şey olarak görmek evlilikte etik gelmiyor

Çakallar gücünü sürüsünden aslanlar ise yalnızlıkları dan alırmış

Biz yalnızken güçlüyüz
Gücünü ailesinden alıp bizi ailesinin kaosuna sokan çakallara inat.
Öfff delikanlılık damarım kabardı
Aslanlarda sürü halinde yaşamıyor mu kız başka yerde söyleme dalga geçmesinler

Ben bosanmaya karar verdıgımde sana rahat batıyor dedıler, rahatlıktan kasıtları maddı olarak herseyın harıka olması.
İnsanlara bu yeterli.

Herseyın var paran var, Bosanmak ne demek?
Ne munasebet, bekarken aclıktan ölmüyordum.
Cadır da yasamiyordum.
Dovmuyor sovmuyor, ne demek Bosanmak..
Dovup sovemez zaten, herkese kaldıramazsın elını bileğinden kırarlar.

Bilmiyorum ya, ınsan mutsuz oldugu yerde bir dk bile durmamalı.
Dunyaya bırkere geldik. Ne kadar yasayacagım belli degıl, belki yarın olecegım

Neden mutsuz gideyim bu dunyadan, mutlu olmayı sececek bir beyne ve akla sahipken?

Çok biliyorlar dört duvar içinde insanların yaşadıklarını

Haklılar otur kır dizini kocanın dibinde... Bu yeni nesil doyumsuz doyumsuz...zengin horozdan iyisi mi var bu devirde sen arpanın kilosu kaç para biliyon mu? Heyy yavrum heyy

Haklılar otur kır dizini kocanın dibinde... Bu yeni nesil doyumsuz doyumsuz...zengin horozdan iyisi mi var bu devirde sen arpanın kilosu kaç para biliyon mu? Heyy yavrum heyy
Tohumuna para vermedim kilosu kac para bilmiyorum asfahanaja

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…