- 18 Ekim 2014
- 7.977
- 37.014
- 748
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
Ayy yok o zaman buyuk risk benim ogrenciler falan kesin orda fink atiyorlardir rezil olurum2 arkadaşım tinderdan tanışıp evlendi.
tarihe not düşeyim..
zaten amerikadaki gibi one night standle yürümüyor burda o appler.
çoğu erkek de tanışmak için kullanıyor cidden.
ama bi tanıdık görür eder, o sıkıntı :)
Seviyorum o sayfayı ben abartıdan gozlerım kanıyor bakarken ama keyıf alıyorumufff bi sayfa var instada düğünle ilgili, o çok paylaşıyor bunları
admini de komik falan, baya baya katılarak izliyorum
Bir an kendimi kurtlar vadisinde hissettimÇakallar gücünü sürüsünden aslanlar ise yalnızlıkları dan alırmış
Biz yalnızken güçlüyüz
Gücünü ailesinden alıp bizi ailesinin kaosuna sokan çakallara inat.
İşte bunu anlamıyorlar bence mesleği eğitimi iyi bir işi olduktan sonra zaten her şey yapılır. Kuzenimde dahil sırf zengin erkek olsun gerisi boş adam ya karaktersiz şiddete meyli varsa o zaman o parayla mı karakter alıncak. Tabi ki para önemli ama en değerli şey olarak görmek evlilikte etik gelmiyorPara onemlı kesinlikle ama, ilk kıstas degıl.
Saygı huzur sevgı olursa da ask tadından yenmez.
Sadece para, en fazla oyalıyor insanı.
Sonra ona da doyuyorsun. Ama insan huzura aska sevgiye doyar mı doymaz.
Ayy yok o zaman buyuk risk benim ogrenciler falan kesin orda fink atiyorlardir rezil olurum
Öfff delikanlılık damarım kabardıÇakallar gücünü sürüsünden aslanlar ise yalnızlıkları dan alırmış
Biz yalnızken güçlüyüz
Gücünü ailesinden alıp bizi ailesinin kaosuna sokan çakallara inat.
Gerçekten bunu yapan var mı, ilk kez duydum şaşırdımCafe vs yerlerde çoğu zamanda barzo oluyor direk kız tavlamak için araba anahtarı cüzdan koyarlar
Çokkkkk özellikle telefon markası araba anahtarı olmazsa olmazlarıGerçekten bunu yapan var mı, ilk kez duydum şaşırdım
Ben bosanmaya karar verdıgımde sana rahat batıyor dedıler, rahatlıktan kasıtları maddı olarak herseyın harıka olması.İşte bunu anlamıyorlar bence mesleği eğitimi iyi bir işi olduktan sonra zaten her şey yapılır. Kuzenimde dahil sırf zengin erkek olsun gerisi boş adam ya karaktersiz şiddete meyli varsa o zaman o parayla mı karakter alıncak. Tabi ki para önemli ama en değerli şey olarak görmek evlilikte etik gelmiyor
Çok biliyorlar dört duvar içinde insanların yaşadıklarınıBen bosanmaya karar verdıgımde sana rahat batıyor dedıler, rahatlıktan kasıtları maddı olarak herseyın harıka olması.
İnsanlara bu yeterli.
Herseyın var paran var, Bosanmak ne demek?
Ne munasebet, bekarken aclıktan ölmüyordum.
Cadır da yasamiyordum.
Dovmuyor sovmuyor, ne demek Bosanmak..
Dovup sovemez zaten, herkese kaldıramazsın elını bileğinden kırarlar.
Bilmiyorum ya, ınsan mutsuz oldugu yerde bir dk bile durmamalı.
Dunyaya bırkere geldik. Ne kadar yasayacagım belli degıl, belki yarın olecegım
Neden mutsuz gideyim bu dunyadan, mutlu olmayı sececek bir beyne ve akla sahipken?
Senın degerlı bir kristal olman? Bunları bilmemen ne guzel, ogrenmezsın ınsallahGerçekten bunu yapan var mı, ilk kez duydum şaşırdım
Şaşırdım. Ben nedensiz sanıyordum. Daha doğrusu hiç dikkatimi çekmemişti. Tıpkı bizim çantamızı yanımıza koymamız gibi düşünüyordum.Çokkkkk özellikle telefon markası araba anahtarı olmazsa olmazları
Haklılar otur kır dizini kocanın dibinde... Bu yeni nesil doyumsuz doyumsuz...zengin horozdan iyisi mi var bu devirde sen arpanın kilosu kaç para biliyon mu? Heyy yavrum heyyBen bosanmaya karar verdıgımde sana rahat batıyor dedıler, rahatlıktan kasıtları maddı olarak herseyın harıka olması.
İnsanlara bu yeterli.
Herseyın var paran var, Bosanmak ne demek?
Ne munasebet, bekarken aclıktan ölmüyordum.
Cadır da yasamiyordum.
Dovmuyor sovmuyor, ne demek Bosanmak..
Dovup sovemez zaten, herkese kaldıramazsın elını bileğinden kırarlar.
Bilmiyorum ya, ınsan mutsuz oldugu yerde bir dk bile durmamalı.
Dunyaya bırkere geldik. Ne kadar yasayacagım belli degıl, belki yarın olecegım
Neden mutsuz gideyim bu dunyadan, mutlu olmayı sececek bir beyne ve akla sahipken?
Bizden sıkıldın mı...........Gozum bi diğer geyik topiklerine kaydi kolaçan ettim geldim
Tohumuna para vermedim kilosu kac para bilmiyorum asfahanajaHaklılar otur kır dizini kocanın dibinde... Bu yeni nesil doyumsuz doyumsuz...zengin horozdan iyisi mi var bu devirde sen arpanın kilosu kaç para biliyon mu? Heyy yavrum heyy
Aaa hiç olur mu bdv' yi bile unuttum artik bura daha eğlenceli orda sinirlerim bozuluyorBizden sıkıldın mı...........
İlginç geldi ya. Var mı başka böyle şeyler öğreneceksem de sizden öğreneyim bariSenın degerlı bir kristal olman? Bunları bilmemen ne guzel, ogrenmezsın ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?