Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

He kimseden ses cıkmadı yoklar galiba
Dus filan almam lazım ama balkonda oturasım var, üf bunların hepsi vitamin eksikliginden... Göya bugun takviye vitamin alacaktım
Vitaminleri al unutma sakn şu dönemde özellikle almak lazım

Ins hasta olmaz lesscıgım. Hıc sorma dısarda durmamaya ozen gosterıyorum sıgara ıcmeye cıktıgımda arkam donuk oturuyorum suratımda ız cıktı cıkacak cunku. Yuzumun sadece ustu bronz aafagagagaga

Ins hasta olmaz lesscıgım. Hıc sorma dısarda durmamaya ozen gosterıyorum sıgara ıcmeye cıktıgımda arkam donuk oturuyorum suratımda ız cıktı cıkacak cunku. Yuzumun sadece ustu bronz aafagagagaga
Neyse ki ustu bronz. Teyzem sapkayi burnuna kadar indirip guneslenmisti. Bir yaz kirli sakali varmis gibi gezdi

Geçmiş olsun. Nefes darlığı falan yok değil mi?

Ben annemlerdeyim şu an, bindiğimiz otobüste bir vaka varmış. 3 gün oldu geleli. Hasta isem 3 günde çıkar mıydı?
Belirtiszde olabilir canım ya covid polikliniginden randevu alıp test yaptrın aynı otobuste oldugunuzu söyleyin.. maskeniz var mıydı

Ben annemlerdeyim şu an, bindiğimiz otobüste bir vaka varmış. 3 gün oldu geleli. Hasta isem 3 günde çıkar mıydı?
Belli olmuyor bazı insanlarda belirti bile olmuyor. Otobüste varsa bence sağlık bakanlığını ara gerekirse test yaptır ve kendini karantinaya al evde dikkat et canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…