- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #5.141
Getirmeyi düşünüyorum annemi bakalım canım. Neyse geyik sohbeti yerinde daha fazla depresif yapmayayım siziO kotu olmus cocugu bırakıp nefes alacagın alan yaratabılırdın kendine annen falan yakınında olsaydı
Her zaman gırgır şamata olacak diye bir kural yokGetirmeyi düşünüyorum annemi bakalım canım. Neyse geyik sohbeti yerinde daha fazla depresif yapmayayım sizi
Vitaminleri al unutma sakn şu dönemde özellikle almak lazımHe kimseden ses cıkmadı yoklar galiba
Dus filan almam lazım ama balkonda oturasım var, üfbunların hepsi vitamin eksikliginden... Göya bugun takviye vitamin alacaktım
Hele de ben saat bası atesımı olcerkenVitaminleri al unutma sakn şu dönemde özellikle almak lazım
Her zaman gırgır şamata olacak diye bir kural yok
İyi dedin kralllHer zaman gırgır şamata olacak diye bir kural yok
Atesi olcerken vitamin alcam diye dusun hepHele de ben saat bası atesımı olcerken
Ana gibi ana beeeAtesi olcerken vitamin alcam diye dusun hep
Ins hasta olmaz lesscıgım. Hıc sorma dısarda durmamaya ozen gosterıyorum sıgara ıcmeye cıktıgımda arkam donuk oturuyorum suratımda ız cıktı cıkacak cunku. Yuzumun sadece ustu bronz aafagagagaga10.30dan beri yollardayizen sonunda evime geldim ama ufakligin hafif atesi var. Yolda bunaldi, klima falan carpti sanirim. Calpol verdim, dustu atesi şükür. Su maskeyi surekli takmak zorunda olanlara o kadar üzüldüm ki bugun, ne zor birsey ya
Umarım o arkadaş trol dür, Mahmuttur, ekşi boydur
Neyse ki ustu bronz. Teyzem sapkayi burnuna kadar indirip guneslenmisti. Bir yaz kirli sakali varmis gibi gezdiIns hasta olmaz lesscıgım. Hıc sorma dısarda durmamaya ozen gosterıyorum sıgara ıcmeye cıktıgımda arkam donuk oturuyorum suratımda ız cıktı cıkacak cunku. Yuzumun sadece ustu bronz aafagagagaga
Evlerden ırakNeyse ki ustu bronz. Teyzem sapkayi burnuna kadar indirip guneslenmisti. Bir yaz kirli sakali varmis gibi gezdi
Geçmiş olsun. Nefes darlığı falan yok değil mi?10.30dan beri yollardayizen sonunda evime geldim ama ufakligin hafif atesi var. Yolda bunaldi, klima falan carpti sanirim. Calpol verdim, dustu atesi şükür. Su maskeyi surekli takmak zorunda olanlara o kadar üzüldüm ki bugun, ne zor birsey ya
Sagol canim. Yok, sadece atesi var.Geçmiş olsun. Nefes darlığı falan yok değil mi?
Ben annemlerdeyim şu an, bindiğimiz otobüste bir vaka varmış. 3 gün oldu geleli. Hasta isem 3 günde çıkar mıydı?Sagol canim. Yok, sadece atesi var.
Belirtiszde olabilir canım ya covid polikliniginden randevu alıp test yaptrın aynı otobuste oldugunuzu söyleyin.. maskeniz var mıydıBen annemlerdeyim şu an, bindiğimiz otobüste bir vaka varmış. 3 gün oldu geleli. Hasta isem 3 günde çıkar mıydı?
Belli olmuyor bazı insanlarda belirti bile olmuyor. Otobüste varsa bence sağlık bakanlığını ara gerekirse test yaptır ve kendini karantinaya al evde dikkat et canımBen annemlerdeyim şu an, bindiğimiz otobüste bir vaka varmış. 3 gün oldu geleli. Hasta isem 3 günde çıkar mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?