Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Belirtiszde olabilir canım ya covid polikliniginden randevu alıp test yaptrın aynı otobuste oldugunuzu söyleyin.. maskeniz var mıydı
Belli olmuyor bazı insanlarda belirti bile olmuyor. Otobüste varsa bence sağlık bakanlığını ara gerekirse test yaptır ve kendini karantinaya al evde dikkat et canım
Beni ikamet ettiğim yerin bağlı olduğu ilçe sağlık müdürlüğünden aradılar, şu an olduğum yerdeki hastaneden de geldiler. Şikayetim var mı diye sordular. İki sayfalık bir şey imzalattılar. Yapmam gerekenler yazıyordu. Aile hekimim aradı. Sordum ona test yaptırmalı mıyım diye. Şikayetin yoksa yapmazlar dedi.

Bekar olsan virüs mirüs vız gelirdi derdim de malum evlisin, bağışıklık sistemin perttir şimdi o yüzden dikkat et kendine bebeğim

Maske varsa korur diye umuyorum ama bi tandgmda ates bile yoktu poztf cıktı testi esinden bulasmistı esinde belirtiler vardı bu belirti yoksa diyip niye test yapmiyorlar anlam veremiyorum 14 gün falan dikkat edin insallah bulasmamstr

Maske varsa korur diye umuyorum ama bi tandgmda ates bile yoktu poztf cıktı testi esinden bulasmistı esinde belirtiler vardı bu belirti yoksa diyip niye test yapmiyorlar anlam veremiyorum 14 gün falan dikkat edin insallah bulasmamstr
Ben de anlamadım, ciddi birşey bu. Neden yapmasınlar. Saçmaladı galiba. Yarın gideyim yaptırayım.

Ben de anlamadım, ciddi birşey bu. Neden yapmasınlar. Saçmaladı galiba. Yarın gideyim yaptırayım.
Cocuklarım vr endise ediyorum de yapsnlar test evde yaslıda var bu durumdan dolayı çok kötüyüm dersn yapsnlar sonucta aynı ortamda seyahat etmissnz

Cocuklarım vr endise ediyorum de yapsnlar test evde yaslıda var bu durumdan dolayı çok kötüyüm dersn yapsnlar sonucta aynı ortamda seyahat etmissnz
Kamu memurunu yanıltmak ve yalan beyandan seni şikayet edeyim de gör bakalım.. Şimdi elime düştün.

Nasıl ne alaka
Nikah memuruna imzayı atarken - 20 yıl yazılmıyor mu yaşamdan. Aha dayıya sorr C Calcifer
Aaa olurmu nikah memuru sana seçenekler sunuyor sen de onlardan birini seciyosun senin gözünü korkutmuşlar . Seçenekler şöyle ;

A) 5 yıl
B) 10 yıl
C) 15 yıl
D) 20 yıl
başka detaylarda var C Calcifer sana özel olarak anlatcak onları

Iyi yapıyosunuz canım insallah bulaşmamıstr
Arabada klima çalışıyordu. Yabancı iki kişi yanyana oturmuyor. Bir şişe dezenfektan alıp koltuğuma sıktım. Maskeyi çıkarmadık. Daha bulaştıysa helal olsun derim virüse.

Arabada klima çalışıyordu. Yabancı iki kişi yanyana oturmuyor. Bir şişe dezenfektan alıp koltuğuma sıktım. Maskeyi çıkarmadık. Daha bulaştıysa helal olsun derim virüse.
Maske bu poztf diye bahsettgm kisiden arkadaşmı korumustu önlemleri almssnz sizede bulasmamstr insallah

Ya beni daha çok şaşırtan olay normalde cin gibi olduğunu düşündüğüm bazı üyelerin bile olaya bu denli düz bakıp beni eleştirmesi...
"Maddi durumu çok iyi olan ailene" Gariban ablan kira vericek ona sesin çıkmıcak hatta gidip belki o verilen kiradan harçlık alacaksın buraya kadar herşey mükemmel, yolunda ama kendin kira vermeye gelince yok canım Anne-Baba çocuktan kira ister mi bla blaaa
Evlenmiş, çalışan insanlar halen başkalarına el açıyorsa üstelik ihtiyaçtan değil Bencillikten ve açgözlülükten ötürü yapıyorsa ben buna karşı sakin kalamıyorum. Neyse banlanırsam yine denize giderim banlıyken denize gitmek iyi geliyor. Antalyanın suyunu sıkayım biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…