- 19 Mayıs 2020
- 48.090
- 216.465
- 598
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #5.161
Belirtiszde olabilir canım ya covid polikliniginden randevu alıp test yaptrın aynı otobuste oldugunuzu söyleyin.. maskeniz var mıydı
Beni ikamet ettiğim yerin bağlı olduğu ilçe sağlık müdürlüğünden aradılar, şu an olduğum yerdeki hastaneden de geldiler. Şikayetim var mı diye sordular. İki sayfalık bir şey imzalattılar. Yapmam gerekenler yazıyordu. Aile hekimim aradı. Sordum ona test yaptırmalı mıyım diye. Şikayetin yoksa yapmazlar dedi.Belli olmuyor bazı insanlarda belirti bile olmuyor. Otobüste varsa bence sağlık bakanlığını ara gerekirse test yaptır ve kendini karantinaya al evde dikkat et canım
Allah korusun ınsallah.Ben annemlerdeyim şu an, bindiğimiz otobüste bir vaka varmış. 3 gün oldu geleli. Hasta isem 3 günde çıkar mıydı?
Sağolasın. Yok orada değilim.Allah korusun ınsallah.
Kırklarelıde kı otosbustemıydın haberlerde gordum?
Bekar olsan virüs mirüs vız gelirdi derdim de malum evlisin, bağışıklık sistemin perttir şimdi o yüzden dikkat et kendine bebeğimBeni ikamet ettiğim yerin bağlı olduğu ilçe sağlık müdürlüğünden aradılar, şu an olduğum yerdeki hastaneden de geldiler. Şikayetim var mı diye sordular. İki sayfalık bir şey imzalattılar. Yapmam gerekenler yazıyordu. Aile hekimim aradı. Sordum ona test yaptırmalı mıyım diye. Şikayetin yoksa yapmazlar dedi.
Maske varsa korur diye umuyorum ama bi tandgmda ates bile yoktu poztf cıktı testi esinden bulasmistı esinde belirtiler vardı bu belirti yoksa diyip niye test yapmiyorlar anlam veremiyorum 14 gün falan dikkat edin insallah bulasmamstrBeni ikamet ettiğim yerin bağlı olduğu ilçe sağlık müdürlüğünden aradılar, şu an olduğum yerdeki hastaneden de geldiler. Şikayetim var mı diye sordular. İki sayfalık bir şey imzalattılar. Yapmam gerekenler yazıyordu. Aile hekimim aradı. Sordum ona test yaptırmalı mıyım diye. Şikayetin yoksa yapmazlar dedi.
Ben de anlamadım, ciddi birşey bu. Neden yapmasınlar. Saçmaladı galiba. Yarın gideyim yaptırayım.Maske varsa korur diye umuyorum ama bi tandgmda ates bile yoktu poztf cıktı testi esinden bulasmistı esinde belirtiler vardı bu belirti yoksa diyip niye test yapmiyorlar anlam veremiyorum 14 gün falan dikkat edin insallah bulasmamstr
Ahahahahhahsaahaha ne alakaBekar olsan virüs mirüs vız gelirdi derdim de malum evlisin, bağışıklık sistemin perttir şimdi o yüzden dikkat et kendine bebeğim
Cocuklarım vr endise ediyorum de yapsnlar test evde yaslıda var bu durumdan dolayı çok kötüyüm dersn yapsnlar sonucta aynı ortamda seyahat etmissnzBen de anlamadım, ciddi birşey bu. Neden yapmasınlar. Saçmaladı galiba. Yarın gideyim yaptırayım.
Kamu memurunu yanıltmak ve yalan beyandan seni şikayet edeyim de gör bakalım.. Şimdi elime düştün.Cocuklarım vr endise ediyorum de yapsnlar test evde yaslıda var bu durumdan dolayı çok kötüyüm dersn yapsnlar sonucta aynı ortamda seyahat etmissnz
Aaa olurmu nikah memuru sana seçenekler sunuyor sen de onlardan birini seciyosun senin gözünü korkutmuşlar
Neresi yalanki annesigil yaşlıdr çocukta var dediKamu memurunu yanıltmak ve yalan beyandan seni şikayet edeyim de gör bakalım.. Şimdi elime düştün.
Evet, babama yanaşmıyoruz şu an.Neresi yalanki annesigil yaşlıdr çocukta var dedi
Iyi yapıyosunuz canım insallah bulaşmamıstrEvet, babama yanaşmıyoruz şu an.
Arabada klima çalışıyordu. Yabancı iki kişi yanyana oturmuyor. Bir şişe dezenfektan alıp koltuğuma sıktım. Maskeyi çıkarmadık. Daha bulaştıysa helal olsun derim virüse.Iyi yapıyosunuz canım insallah bulaşmamıstr
Maske bu poztf diye bahsettgm kisiden arkadaşmı korumustu önlemleri almssnz sizede bulasmamstr insallahArabada klima çalışıyordu. Yabancı iki kişi yanyana oturmuyor. Bir şişe dezenfektan alıp koltuğuma sıktım. Maskeyi çıkarmadık. Daha bulaştıysa helal olsun derim virüse.
Ya beni daha çok şaşırtan olay normalde cin gibi olduğunu düşündüğüm bazı üyelerin bile olaya bu denli düz bakıp beni eleştirmesi...Lexacommander pisi pisine gideceksin haa daha yeni gelmiştin
Insan bu kk 'daki konuları okuyunca çocuk yapmaya tirsar ya. Maddi durumu var ev versin, araba alsın, çocuğa baksın. Anne olunca birey kavramını yitirdiğini düşünüyorlar cok korkunc
Şu an sıkıntım yok, ama testi yaptıracağım. İnşallah yoktur. SağolMaske bu poztf diye bahsettgm kisiden arkadaşmı korumustu önlemleri almssnz sizede bulasmamstr insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?