- 31 Ocak 2020
- 2.538
- 9.867
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #5.181
Ya beni daha çok şaşırtan olay normalde cin gibi olduğunu düşündüğüm bazı üyelerin bile olaya bu denli düz bakıp beni eleştirmesi...
"Maddi durumu çok iyi olan ailene" Gariban ablan kira vericek ona sesin çıkmıcak hatta gidip belki o verilen kiradan harçlık alacaksın buraya kadar herşey mükemmel, yolunda ama kendin kira vermeye gelince yok canım Anne-Baba çocuktan kira ister mi bla blaaa
Evlenmiş, çalışan insanlar halen başkalarına el açıyorsa üstelik ihtiyaçtan değil Bencillikten ve açgözlülükten ötürü yapıyorsa ben buna karşı sakin kalamıyorum. Neyse banlanırsam yine denize giderimbanlıyken denize gitmek iyi geliyor. Antalyanın suyunu sıkayım biraz
Yavrum neyin kavgasını veriyorsunuz? Fikir belirtip çekilin, kimse fikrini değiştirmeyecek, yok yere ban yiyonuz.Ya beni daha çok şaşırtan olay normalde cin gibi olduğunu düşündüğüm bazı üyelerin bile olaya bu denli düz bakıp beni eleştirmesi...
"Maddi durumu çok iyi olan ailene" Gariban ablan kira vericek ona sesin çıkmıcak hatta gidip belki o verilen kiradan harçlık alacaksın buraya kadar herşey mükemmel, yolunda ama kendin kira vermeye gelince yok canım Anne-Baba çocuktan kira ister mi bla blaaa
Evlenmiş, çalışan insanlar halen başkalarına el açıyorsa üstelik ihtiyaçtan değil Bencillikten ve açgözlülükten ötürü yapıyorsa ben buna karşı sakin kalamıyorum. Neyse banlanırsam yine denize giderimbanlıyken denize gitmek iyi geliyor. Antalyanın suyunu sıkayım biraz
Dedin veYavrum neyin kavgasını veriyorsunuz? Fikir belirtip çekilin, kimse fikrini değiştirmeyecek, yok yere ban yiyonuz.
Ban yemekten forumu kullanamıyor.
Aynen daha yeni gelmistiBan yemekten forumu kullanamıyor.
Günaydın
Çok soğuk bir günaydın oldu buGünaydın
Daha ne olacakÇok soğuk bir günaydın oldu bu
Şaşırt beniDaha ne olacak
Şaşırt beni
sıkıntı yok sevgilinle uzaksınız zatenTünaydınlarDün iki damla regl oldum, bugün bişi yok ama ağrım var. 1 saat oldu uyanalı daha
Pazartesi günü geliceksıkıntı yok sevgilinle uzaksınız zaten
Doğum kontrol hapı kullanıyorum da. Ara vermiştim bırakmıştım 2-3 ay. Yeni bir markaya geçtim. O da böyle oldu
Bitmez o böyle günlerde selamın aleyküm demeyi çok severPazartesi günü gelicekO gelmeden bitsiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?