- 19 Mayıs 2020
- 48.090
- 216.464
- 598
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #5.201
E gün bitti.TünaydınlarDün iki damla regl oldum, bugün bişi yok ama ağrım var. 1 saat oldu uyanalı daha
Benim için daha yeni başlıyorE gün bitti.
Bir de gecikme sürpriz olmasın diye hapa başladımBitmez o böyle günlerde selamın aleyküm demeyi çok severGerdek gecemde 4 gün birleşemedik 4. Gün zar zor olmuştu. Ertesi gün regl olmuştum tadı damağımda kalmıştı
Üzülme annem pazartesiye kadar biterBir de gecikme sürpriz olmasın diye hapa başladım
Biter be, daha 5 gün var. Fil misin bitmeyecek?Pazartesi günü gelicekO gelmeden bitsiin
Üzülme annem pazartesiye kadar biter
Dün iki damla geldi ya ondan tırstımBiter be, daha 5 gün var. Fil misin bitmeyecek?
Yola çıkmadan birkaç gün önce bi kıstırdım. Ertesi gün regl geldi.Bitmez o böyle günlerde selamın aleyküm demeyi çok severGerdek gecemde 4 gün birleşemedik 4. Gün zar zor olmuştu. Ertesi gün regl olmuştum tadı damağımda kalmıştı
Henüz tık yoksa o zaman daya hapları daya dayaDün iki damla geldi ya ondan tırstımİki üç gün sonra tam olarak başlarsa kötü olur 4 gün sürüyor normalde. Daha bugün tık yok
Yola çıkmadan birkaç gün önce bi kıstırdım. Ertesi gün regl geldi.Kıstıramasaydım 1 ay daha bekleyecektim.
Şehir dışındayım canım çıkardı 1 ayKöfteeee sende fena değilsin
Çift koruma olacak artık mecbur napcannDoğum kontrol hapı kullanıyorum da. Ara vermiştim bırakmıştım 2-3 ay. Yeni bir markaya geçtim. O da böyle oldu2. kutuya başladım. Tırsıyorum azıcık
Katipyarısı otobüsünde coronalı çıkmışhi girls
lexacan gene mi gitmiş yaaa
çok yazmışsınız özet geçin bana nolur :)
Dün açıldı banKatipyarısı otobüsünde coronalı çıkmış
Mrsdelfino sevgilis gelecekmiş ammaaaaa REGL olmuş
Lexa her zamanki gib BANlı
Yangın Hala vitaminleri almamış
E ebrydlts biraz bunalmış bu ara
Regen evli ama bekar gibi sinsi geziyor aramızda
Worship sınava hazırlanmaya devam
Feminas gelmiş
Benim bildiklerim bu kadar
Her şeyi demişsin daha bir şey kalmamışKatipyarısı otobüsünde coronalı çıkmış
Mrsdelfino sevgilis gelecekmiş ammaaaaa REGL olmuş
Lexa her zamanki gib BANlı
Yangın Hala vitaminleri almamış
E ebrydlts biraz bunalmış bu ara
Regen evli ama bekar gibi sinsi geziyor aramızda
Worship sınava hazırlanmaya devam
Feminas gelmiş
Benim bildiklerim bu kadar
Her şeyi demişsin daha bir şey kalmamışlexa niye ban yemiş
Hmm bakayım, bdvye bakamıyorum buaralar fırsatım olmuyorSanırım aileye kira verilmeli mi diye bir konu vardı ordan ötürü.
Aynen ya canımız çekiyo hayret bi şeyBekarlar için açılmış bir topic burası. Lütfen özel şeylerinizi paylaşmayın. Olan var olmayan var,yapan var yapamayan var ayıptır.
BDV burnunu uzattığın an BANlanıyorsunHmm bakayım, bdvye bakamıyorum buaralar fırsatım olmuyor
Ben okuyorum ya yorum yapmayıp kendi kendime sayıyorum ya da en usturuplu şekilde yorum yapmaya çalışıyorum o yüzden hiç daha ban yemedim, o nedir bilmemBDV burnunu uzattığın an BANlanıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?