Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Şaşırdım. Ben nedensiz sanıyordum. Daha doğrusu hiç dikkatimi çekmemişti. Tıpkı bizim çantamızı yanımıza koymamız gibi düşünüyordum.
Özellikle krolar yapıyor kuz tavlamada zaten bunu yapanlar direk belli ediyor kendilerini hep kızları keserler

Olmayan kaynanayı mı çatlatır, o derece yani? Ellerine ağlık :)
Valla triliçe yaparken ki marifetlerimi gördükçe kaynana edinmeye bir adım daha yaklaşmış hissettim kendimi ahajaja dün sana önerdiğim kırmızı dantelli geceliği de temin ettim mi "Anason kokarken sofralar, yaşlandırıyor beni aynalar... Her geçen gün birer birer masadan eksiliyor dostlar." dizelerinde dediği gibi şehit olucam aranızdan

aynısı görücü usulü devreye girmeye çalışan tatlış teyzelerde de mevcut.
evden işe, işten eve, para kazanan adam, kaçmaz.
bir kere bir tanesi, annemlerin yanında "istirham ederim teyzeceğim, ben alemlere akıp alkolle yıkanmayacağım kocayı almam" demiştim.
bi de ben böyle şeyleri hiç gülmeden, trt spikeri gibi söyleme huyum vardır.
ancak tanıyan bilir başak geçtiğimi.
annem bile yarılmıştı gülmekten :)

Abim bekar olaydi alirdim seni beee trilice yapan gelin kaçar miTühhhhh

Ama mantıken ben de telefonumu masaya koyuyorum, çantamı yana bırakıyorum rahat etmek için diye düşünmüştüm. Bir de gözüm açık diye geçiniyorum..
Sen bizle takıl 2 gün... Mahallenin korkulan hatununa evrilirsin bu başlıkta gördüğün hatunlar çok fenadır..
Yetişkin bir Benneyangınlar gördüm günde 300 defa boşan yazabilir.
Diğerlerimizi de hesap et işte çok sert bir ekip bura

Sahı Bı de o var, isine gider sokaklarda gezmez...
Ay ne buyuk lutuf. Milletin kocası hep sokaklarda kose baslarında.
Kadına kiza bakmaz gitmez var Bı de.
Ay canım nası buyuk fedakarlık yapıyor kıyamam dur hemen evlenelim falan demen lazım, cunku lutfedıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…