- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
Sus sus, az once agzından kacırdın............Aaa hiç olur mu bdv' yi bile unuttum artik bura daha eğlenceli orda sinirlerim bozuluyor
Var yuz adım otelerınde takıl en azİlginç geldi ya. Var mı başka böyle şeyler öğreneceksem de sizden öğreneyim bari
Özellikle krolar yapıyor kuz tavlamada zaten bunu yapanlar direk belli ediyor kendilerini hep kızları keserlerŞaşırdım. Ben nedensiz sanıyordum. Daha doğrusu hiç dikkatimi çekmemişti. Tıpkı bizim çantamızı yanımıza koymamız gibi düşünüyordum.
Ne yapiyorlarmis merak ettimSus sus, az once agzından kacırdın............
Ellerine saglık, cok severım benim ıcınde yeHatunlar bir triliçe yapmışım. Kaynana çatlatır öyle lezzetli
Çok masumsun yavrum çok yaşamazsın seni ham yaparlarİlginç geldi ya. Var mı başka böyle şeyler öğreneceksem de sizden öğreneyim bari
Ne konuda meydan okumak mesela ornek verNe yapiyorlarmis merak ettimMeydan okumali topic yapmislar. Sporlu, kitap okumali, yemek yapmali Biz de burda toto buyutup evrenden yakisikli umalim
Olmayan kaynanayı mı çatlatır, o derece yani? Ellerine sağlık :)Hatunlar bir triliçe yapmışım. Kaynana çatlatır öyle lezzetli
Valla triliçe yaparken ki marifetlerimi gördükçe kaynana edinmeye bir adım daha yaklaşmış hissettim kendimi ahajaja dün sana önerdiğim kırmızı dantelli geceliği de temin ettim mi "Anason kokarken sofralar, yaşlandırıyor beni aynalar... Her geçen gün birer birer masadan eksiliyor dostlar." dizelerinde dediği gibi şehit olucam aranızdanOlmayan kaynanayı mı çatlatır, o derece yani? Ellerine ağlık :)
Ama mantıken ben de telefonumu masaya koyuyorum, çantamı yana bırakıyorum rahat etmek için diye düşünmüştüm. Bir de gözüm açık diye geçiniyorum..Çok masumsun yavrum çok yaşamazsın seni ham yaparlar
Ben uyumak konusunda çok guzel meydan okurum kesintisiz 12 saat asfahajjaNe konuda meydan okumak mesela ornek ver
Bende sıgara kahve ıcme konusundaBen uyumak konusunda çok guzel meydan okurum kesintisiz 12 saat asfahajja
Ben bosanmaya karar verdıgımde sana rahat batıyor dedıler, rahatlıktan kasıtları maddı olarak herseyın harıka olması.
İnsanlara bu yeterli.
Herseyın var paran var, Bosanmak ne demek?
Ne munasebet, bekarken aclıktan ölmüyordum.
Cadır da yasamiyordum.
Dovmuyor sovmuyor, ne demek Bosanmak..
Dovup sovemez zaten, herkese kaldıramazsın elını bileğinden kırarlar.
Bilmiyorum ya, ınsan mutsuz oldugu yerde bir dk bile durmamalı.
Dunyaya bırkere geldik. Ne kadar yasayacagım belli degıl, belki yarın olecegım
Neden mutsuz gideyim bu dunyadan, mutlu olmayı sececek bir beyne ve akla sahipken?
Abim bekar olaydi alirdim seni beee trilice yapan gelin kaçar miValla triliçe yaparken ki marifetlerimi gördükçe kaynana edinmeye bir adım daha yaklaşmış hissettim kendimi ahajaja dün sana önerdiğim kırmızı dantelli geceliği de temin ettim mi "Anason kokarken sofralar, yaşlandırıyor beni aynalar... Her geçen gün birer birer masadan eksiliyor dostlar." dizelerinde dediği gibi şehit olucam aranızdan
Sen bizle takıl 2 gün... Mahallenin korkulan hatununa evrilirsinAma mantıken ben de telefonumu masaya koyuyorum, çantamı yana bırakıyorum rahat etmek için diye düşünmüştüm. Bir de gözüm açık diye geçiniyorum..
Sahı Bı de o var, isine gider sokaklarda gezmez...aynısı görücü usulü devreye girmeye çalışan tatlış teyzelerde de mevcut.
evden işe, işten eve, para kazanan adam, kaçmaz.
bir kere bir tanesi, annemlerin yanında "istirham ederim teyzeceğim, ben alemlere akıp alkolle yıkanmayacağım kocayı almam" demiştim.
bi de ben böyle şeyleri hiç gülmeden, trt spikeri gibi söyleme huyum vardır.
ancak tanıyan bilir başak geçtiğimi.
annem bile yarılmıştı gülmekten :)
Ooo en sevdiğim çekirgemmEvli ama yapayalnızım
Bende sayılır mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?