- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.156
- 698
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #5.221
ooo milli olmamış. En sevdiğimdenBen okuyorum ya yorum yapmayıp kendi kendime sayıyorum ya da en usturuplu şekilde yorum yapmaya çalışıyorum o yüzden hiç daha ban yemedim, o nedir bilmem
ooo milli olmamış. En sevdiğimden
Ahahajajajja aynen
Sizi not aldımBen de olmadım. Bu gidişle olacağım.
Bizi milli mi edecenSizi not aldım
olabilir kaos kaos kaos kaos istiyorum entrika istiyorumBizi milli mi edecen
Ben okuyorum ya yorum yapmayıp kendi kendime sayıyorum ya da en usturuplu şekilde yorum yapmaya çalışıyorum o yüzden hiç daha ban yemedim, o nedir bilmem
siz ikiniz bana takılın ben size nasıl banlatnılıır göstereyimBen de olmadım. Bu gidişle olacağım.
Nerden buldu acaba?Dun eve bir girdim mutfak caminda bu perde. Gunes geliyor diye kv getirip asmış. Arayip diyecektim "hayirdir, bizim mutfagi kuafor dukkani olarak mi kiraladin?" Diye. Ben bu kafayi çözemedim, ortada bir amac var mi onu da cozemedim
Bdv de dövüşüyorsun banlanıyorsun.siz ikiniz bana takılın ben size nasıl banlatnılıır göstereyim
Hicbir fikrim yok. Sadece esimi arayip mutfağın tülü nerde diye sordum. Ilgilenmeden direk cikarip gonderecegimNerden buldu acaba?
Kuaför arkadaşından getirmiş olabilir.Hicbir fikrim yok. Sadece esimi arayip mutfağın tülü nerde diye sordum. Ilgilenmeden direk cikarip gonderecegim
Ay evet biliyorum o konuyuKuaför arkadaşından getirmiş olabilir.saksidegilim nin konusu geldi aklıma, eski sevgilisi tekrar birleşmek istemiş, kızın doğum gününde şirket eşantiyonlarını paket yapmış ve tek kişilik pasta almıştı.
Kv’deniz istediği gibi girip çıkabiliyor mu siz yokken evinizeDun eve bir girdim mutfak caminda bu perde. Gunes geliyor diye kv getirip asmış. Arayip diyecektim "hayirdir, bizim mutfagi kuafor dukkani olarak mi kiraladin?" Diye. Ben bu kafayi çözemedim, ortada bir amac var mi onu da cozemedim
Oğlunun neler kaçırdığını kendi aklınca göstermeye çalışmış KAYNANATÖRünDun eve bir girdim mutfak caminda bu perde. Gunes geliyor diye kv getirip asmış. Arayip diyecektim "hayirdir, bizim mutfagi kuafor dukkani olarak mi kiraladin?" Diye. Ben bu kafayi çözemedim, ortada bir amac var mi onu da cozemedim
Ben böyle iyiyim sağolsiz ikiniz bana takılın ben size nasıl banlatnılıır göstereyim
Dövüşmen GuzuummmBdv de dövüşüyorsun banlanıyorsun.
Benim kaynana da koltuk kılıfı getirmiş bana. Kendi kullandığı kılıfları.Ay evet biliyorum o konuyuadam yilin olayini patlatmis ya. Akilsiz
Sen dövüşme. Çok dövüşüyonuz.Dövüşmen Guzuummm
O fotoğraftaki kadın da kollarını açmış bekliyordu.Oğlunun neler kaçırdığını kendi aklınca göstermeye çalışmış KAYNANATÖRün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?