- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #5.261
Kötü bir insan değil de. Evliliği yürütemedik diyelim öyle büyük kavgalar, aşılamayan büyük problemler yoktu. İlişkinin ruhu gitti, monotonlaştı, heyecan gitti, bağımsızlık duyguları da vardı öyle işteeş kişisi mi başlı başına sorundu
Ben hıc yuzgoz samimi olmadım Calciferr buyuzden benim için soguk dıyıp sevmezdiler. Ve bu benim zerre umrumda olmazdı.İşte anne olunca bir sey diyorsun sen suçlu oluyorsun. Erkeklerin bu kafadan çıkması lazım. İlk önce eşin ve çocukların sonra anne ve baba. Annene saygısızlık yap demiyoruz ki durması gerektiği yeri, çizgisini bilsin diyoruz.
Katipyarısı otobüsünde coronalı çıkmış
Mrsdelfino sevgilis gelecekmiş ammaaaaa REGL olmuş
Lexa her zamanki gib BANlı
Yangın Hala vitaminleri almamış
E ebrydlts biraz bunalmış bu ara
Regen evli ama bekar gibi sinsi geziyor aramızda
Worship sınava hazırlanmaya devam
@Feminas gelmiş
Benim bildiklerim bu kadar
Gercekten böyle bir söz mü söyledi o kadın terbiyesz sey bide bunlar bizim hemcinsimiz kadn demeye utandim suanBen hıc yuzgoz samimi olmadım Calciferr buyuzden benim için soguk dıyıp sevmezdiler. Ve bu benim zerre umrumda olmazdı.
Hal boyle olunca normal bısey anlatır gıbı davranıp aslında uzecek bisey derdıler bana.
Tek unutmadığım, bebek tedavisi goruyordum ben ve bir oturmada bana gulerek goya komik bir saka yapılıyormuş gıbı 'senı de yakında pazara cikarıcaz' dediler. Kaynanam boyle agzını yuzunu sus der gibi yamultunca bunun aslında komik bısey olmadıgını anladım ama ne anlama geldıgınıde bılmıyorum.
Anneme anlattım, eskıden kısır hayvanları koy pazarına cıkarıp satarmıslar.
Bana denilende buymuş.
Benim mesela son noktam burasıydı.
O soylemedı o kasını gozunu oynattı susun der gıbı ama tedavimi bılen ve anlatan ta kendisiydiGercekten böyle bir söz mü söyledi o kadın terbiyesz sey bide bunlar bizim hemcinsimiz kadn demeye utandim suan
En iyisi anlatmamak bilmeseydide millete yaymasaydıO soylemedı o kasını gozunu oynattı susun der gıbı ama tedavimi bılen ve anlatan ta kendisiydi
Nerdeler?En iyisi anlatmamak bilmeseydide millete yaymasaydıbenimde esim soyledi surekli var mı gelisme diyorlar tabi arkadan ne dediklerini yanlarına gidince anlarım çok sükür uzaktalar bzden
Nerden bulduğunu bilmiyorum. Evet tuhafliklari cokturBu resmi nerde olsa tanırım bunun yanında bir de gelinbaşı fotoğrafı olur . Eski model simli simli.kvniz bunu nerden bulmuş ve neden asmış ki ? Biraz şey galiba kvniz tuhaf
Ben de ona kiziyorum zaten. Gunes geliyo diye asti diyo, orasi gunes almiyor. Ayrica bazanin altinda guneslik var, ben istemedigim icin asmiyorum. Istesem kendim perde alamiyorum sanki. Vallahi cok sinir bozucuDokunamaz esyana less
Saygisiz ınsanlar azalarak bitseler
Keske
Esin sen napıyosun anne dememıs mı
Sen evde yokken sana geleceğine oglunu cagırsaymıs ya yemege ıcmeye? Pasif agresif davranan bu tip insanları sevmiyorum.Ben de ona kiziyorum zaten. Gunes geliyo diye asti diyo, orasi gunes almiyor. Ayrica bazanin altinda guneslik var, ben istemedigim icin asmiyorum. Istesem kendim perde alamiyorum sanki. Vallahi cok sinir bozucu
Benimkiler yanmda esimin aileside köyde uzaktalarNerdeler?
Senin ailen nerde?
Soylerim zaten yan yana gelince. Benim evimdeki gunesligi alip taksa yine neyse, gitmis evden bunu getirip asmis, inanabiliyor musun? Gorunce sok oldumSen evde yokken sana geleceğine oglunu cagırsaymıs ya yemege ıcmeye? Pasif agresif davranan bu tip insanları sevmiyorum.
Sen evde olsan o sacma seyı pencereye asamazdı asalım bıle diyemezdi.
Hal boyle olunca ıyı niyetli ve mantikli degıl yaptıgı. Senın yerinde olsam uyarırım.
Inanabılıyorum cahıl insanların yaptıgı herseye o an inanırım tereddüt yasamamSoylerim zaten yan yana gelince. Benim evimdeki gunesligi alip taksa yine neyse, gitmis evden bunu getirip asmis, inanabiliyor musun? Gorunce sok oldum
Valla şok olunmayacak gibi degil ki kocaman bi kadn resmi var ya bunda cok mu aramış bu perdeyiSoylerim zaten yan yana gelince. Benim evimdeki gunesligi alip taksa yine neyse, gitmis evden bunu getirip asmis, inanabiliyor musun? Gorunce sok oldum
Nasıl bir saygısızlıktır bu ya. İnsanın hassas olduğu noktadan dalga geçmek hangi vicdana sığıyor acabaBen hıc yuzgoz samimi olmadım Calciferr buyuzden benim için soguk dıyıp sevmezdiler. Ve bu benim zerre umrumda olmazdı.
Hal boyle olunca normal bısey anlatır gıbı davranıp aslında uzecek bisey derdıler bana.
Tek unutmadığım, bebek tedavisi goruyordum ben ve bir oturmada bana gulerek goya komik bir saka yapılıyormuş gıbı 'senı de yakında pazara cikarıcaz' dediler. Kaynanam boyle agzını yuzunu sus der gibi yamultunca bunun aslında komik bısey olmadıgını anladım ama ne anlama geldıgınıde bılmıyorum.
Bana denilende buymuş.
Dun eve bir girdim mutfak caminda bu perde. Gunes geliyor diye kv getirip asmış. Arayip diyecektim "hayirdir, bizim mutfagi kuafor dukkani olarak mi kiraladin?" Diye. Ben bu kafayi çözemedim, ortada bir amac var mi onu da cozemedim
Bı de o cahıl kafalarıyla anlamadigim sekilde konusmaları?Nasıl bir saygısızlıktır bu ya. İnsanın hassas olduğu noktadan dalga geçmek hangi vicdana sığıyor acaba
Ben hıc yuzgoz samimi olmadım Calciferr buyuzden benim için soguk dıyıp sevmezdiler. Ve bu benim zerre umrumda olmazdı.
Bana denilende buymuş.
Aa oyle deme.sorsan onlar sayılı zengin saygı deger aile hepsi harika yardımsever ınsanlar shsjsjsjsjssjŞu cümleyi bu niyetle kurabilen icin en büyük ceza zaten kendisiyle yaşamaktır. Insan musveddesi
Aa oyle deme.sorsan onlar sayılı zengin saygı deger aile hepsi harika yardımsever ınsanlar shsjsjsjsjssj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?