Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Ben hıc yuzgoz samimi olmadım Calciferr buyuzden benim için soguk dıyıp sevmezdiler. Ve bu benim zerre umrumda olmazdı.

Hal boyle olunca normal bısey anlatır gıbı davranıp aslında uzecek bisey derdıler bana.

Tek unutmadığım, bebek tedavisi goruyordum ben ve bir oturmada bana gulerek goya komik bir saka yapılıyormuş gıbı 'senı de yakında pazara cikarıcaz' dediler. Kaynanam boyle agzını yuzunu sus der gibi yamultunca bunun aslında komik bısey olmadıgını anladım ama ne anlama geldıgınıde bılmıyorum.
Anneme anlattım, eskıden kısır hayvanları koy pazarına cıkarıp satarmıslar.
Bana denilende buymuş.
Benim mesela son noktam burasıydı.

okuyorum yazışmalarıniz

Gercekten böyle bir söz mü söyledi o kadın terbiyesz sey bide bunlar bizim hemcinsimiz kadn demeye utandim suan

O soylemedı o kasını gozunu oynattı susun der gıbı ama tedavimi bılen ve anlatan ta kendisiydi
En iyisi anlatmamak bilmeseydide millete yaymasaydı benimde esim soyledi surekli var mı gelisme diyorlar tabi arkadan ne dediklerini yanlarına gidince anlarım çok sükür uzaktalar bzden

Dokunamaz esyana less
Saygisiz ınsanlar azalarak bitseler
Keske
Esin sen napıyosun anne dememıs mı
Ben de ona kiziyorum zaten. Gunes geliyo diye asti diyo, orasi gunes almiyor. Ayrica bazanin altinda guneslik var, ben istemedigim icin asmiyorum. Istesem kendim perde alamiyorum sanki. Vallahi cok sinir bozucu

Ben de ona kiziyorum zaten. Gunes geliyo diye asti diyo, orasi gunes almiyor. Ayrica bazanin altinda guneslik var, ben istemedigim icin asmiyorum. Istesem kendim perde alamiyorum sanki. Vallahi cok sinir bozucu
Sen evde yokken sana geleceğine oglunu cagırsaymıs ya yemege ıcmeye? Pasif agresif davranan bu tip insanları sevmiyorum.
Sen evde olsan o sacma seyı pencereye asamazdı asalım bıle diyemezdi.
Hal boyle olunca ıyı niyetli ve mantikli degıl yaptıgı. Senın yerinde olsam uyarırım.

Soylerim zaten yan yana gelince. Benim evimdeki gunesligi alip taksa yine neyse, gitmis evden bunu getirip asmis, inanabiliyor musun? Gorunce sok oldum

Soylerim zaten yan yana gelince. Benim evimdeki gunesligi alip taksa yine neyse, gitmis evden bunu getirip asmis, inanabiliyor musun? Gorunce sok oldum
Inanabılıyorum cahıl insanların yaptıgı herseye o an inanırım tereddüt yasamam

Valla şok olunmayacak gibi degil ki kocaman bi kadn resmi var ya bunda cok mu aramış bu perdeyi

Nasıl bir saygısızlıktır bu ya. İnsanın hassas olduğu noktadan dalga geçmek hangi vicdana sığıyor acaba

Dun eve bir girdim mutfak caminda bu perde. Gunes geliyor diye kv getirip asmış. Arayip diyecektim "hayirdir, bizim mutfagi kuafor dukkani olarak mi kiraladin?" Diye. Ben bu kafayi çözemedim, ortada bir amac var mi onu da cozemedim

AHAHAHHAFGDSHSHUSHSDHDJSJ ya bu ne
Bu ablanın burada ne işi var tövbe estagfdhdjajahsbsh
Ben olsam gördükçe gülme krizine girerim ya

Şu cümleyi bu niyetle kurabilen icin en büyük ceza zaten kendisiyle yaşamaktır. Insan musveddesi

Şu cümleyi bu niyetle kurabilen icin en büyük ceza zaten kendisiyle yaşamaktır. Insan musveddesi
Aa oyle deme.sorsan onlar sayılı zengin saygı deger aile hepsi harika yardımsever ınsanlar shsjsjsjsjssj

Aa oyle deme.sorsan onlar sayılı zengin saygı deger aile hepsi harika yardımsever ınsanlar shsjsjsjsjssj

Sayılı zengin saygı değer aile olmaları sevgiyle saygıyla büyüdüklerini göstermiyor hiç ki bu cümleyi kuran insan sevgi açlığı içinde büyümüştür başta kendisine saygısı yoktur. Ha sevgi açlığı içinde büyüyen herkes böyle değil ama bazıları böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…