- 21 Nisan 2018
- 8.263
- 30.337
- 548
- 36
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #5.241
Hayir biz yokken gelmez. Esim evdeydi. Ben cocuklarla annemlerdeyimKv’deniz istediği gibi girip çıkabiliyor mu siz yokken evinize
Bu resmi nerde olsa tanırım bunun yanında bir de gelinbaşı fotoğrafı olur . Eski model simli simli.Dun eve bir girdim mutfak caminda bu perde. Gunes geliyor diye kv getirip asmış. Arayip diyecektim "hayirdir, bizim mutfagi kuafor dukkani olarak mi kiraladin?" Diye. Ben bu kafayi çözemedim, ortada bir amac var mi onu da cozemedim
En Sevmedıgım seylerden bırıHicbir fikrim yok. Sadece esimi arayip mutfağın tülü nerde diye sordum. Ilgilenmeden direk cikarip gonderecegim
Dokunamaz esyana lessHayir biz yokken gelmez. Esim evdeydi. Ben cocuklarla annemlerdeyim
Sümüklü oğlulları Adria Lima ya layık biz kimiz ki gibi davranıyorlar işteO fotoğraftaki kadın da kollarını açmış bekliyordu.
Annesinin kötü bir niyeti yoktur kesin yangın. Erkekler söz konusu annesi olunca eşe karşı panter kesiliyorDokunamaz esyana less
Saygisiz ınsanlar azalarak bitseler
Keske
Esin sen napıyosun anne dememıs mı
Ha iyi bari. Ama yinede kafasına göre iş yapması hoş değil sanki bana göre.Sonuçta orası sizin eviniz.Hayir biz yokken gelmez. Esim evdeydi. Ben cocuklarla annemlerdeyim
Bana ıyılık ıcın o an istemiyorsam su bile vermesinler.Annesinin kötü bir niyeti yoktur kesin yangın. Erkekler söz konusu annesi olunca eşe karşı panter kesiliyor
Benim deli kaynanamın bile öyle fikirleri yok. Benimkine para ver, senden iyisi yok.Sümüklü oğlulları Adria Lima ya layık biz kimiz ki gibi davranıyorlar işte
Bir de şey huyları var çoğunun. İşte gelin beceremez,düşünemez,bilemez diye kendi fikirleri en doğruymuş gibi davranıp akıl vermeleri bir konu hakkındaAnnesinin kötü bir niyeti yoktur kesin yangın. Erkekler söz konusu annesi olunca eşe karşı panter kesiliyor
Ay yanlış anlaşıldım. Eşin dur dememiş mi dedin ya ona ona karşılık eş "annemin kötü niyeti yok ki " moduna giriyor manasında söyledim.Bana ıyılık ıcın o an istemiyorsam su bile vermesinler.
Boyle bir talebi oldugunu sanmiyorum lesin ve suan kızgın. Ozaman bu ıyılık olmaktan cikiyor Calciferrcıgım
Benim annem kesin öyle olacak.Bir de şey huyları var çoğunun. İşte gelin beceremez,düşünemez,bilemez diye kendi fikirleri en doğruymuş gibi davranıp akıl vermeleri bir konu hakkında
Gelin adayı var mı şuanBenim annem kesin öyle olacak.Ben bile neler çekiyom mükemmeliyetçiliklerinden
Valla yanlıs anladım kaynanaAy yanlış anlaşıldım. Eşin dur dememiş mi dedin ya ona ona karşılık eş "annemin kötü niyeti yok ki " moduna giriyor manasında söyledim.
Var. Şu an ellemiyor. Ya da ben uzaktayım öyle biliyorum.Gelin adayı var mı şuan
BÖyle konularda en güzeli uzak olmak. Ben herkesten uzaktım o konularda hiç sorun yaşamadımVar. Şu an ellemiyor. Ya da ben uzaktayım öyle biliyorum.
NooooooooooooooooooooValla yanlıs anladım kaynanaıcın ıyı niyetlidir erkek annesi diye onyargılıyız dıyosun sandım
Koca perdeyi ne hakla degıstırır ınsan dıgerı de ortada yok.Noooooooooooooooooooo
eş kişisi mi başlı başına sorunduBÖyle konularda en güzeli uzak olmak. Ben herkesten uzaktım o konularda hiç sorun yaşamadım
İşte anne olunca bir sey diyorsun sen suçlu oluyorsun. Erkeklerin bu kafadan çıkması lazım. İlk önce eşin ve çocukların sonra anne ve baba. Annene saygısızlık yap demiyoruz ki durması gerektiği yeri, çizgisini bilsin diyoruz.Koca perdeyi ne hakla degıstırır ınsan dıgerı de ortada yok.
Hadsizlikten baska bisey degıl ya ben cok kızıyorum boyle seylere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?