Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Dun eve bir girdim mutfak caminda bu perde. Gunes geliyor diye kv getirip asmış. Arayip diyecektim "hayirdir, bizim mutfagi kuafor dukkani olarak mi kiraladin?" Diye. Ben bu kafayi çözemedim, ortada bir amac var mi onu da cozemedim
Bu resmi nerde olsa tanırım bunun yanında bir de gelinbaşı fotoğrafı olur . Eski model simli simli. kvniz bunu nerden bulmuş ve neden asmış ki ? Biraz şey galiba kvniz tuhaf

Hicbir fikrim yok. Sadece esimi arayip mutfağın tülü nerde diye sordum. Ilgilenmeden direk cikarip gonderecegim
En Sevmedıgım seylerden bırı
Bana sormadan ızın almadan esyamı nasıl degıstırırsın.
Bence tulunu taktıktan sonra sen evde yokken evıne gırmemesınıde soyle. Haddını bilsin

Dokunamaz esyana less
Saygisiz ınsanlar azalarak bitseler
Keske
Esin sen napıyosun anne dememıs mı
Annesinin kötü bir niyeti yoktur kesin yangın. Erkekler söz konusu annesi olunca eşe karşı panter kesiliyor

Annesinin kötü bir niyeti yoktur kesin yangın. Erkekler söz konusu annesi olunca eşe karşı panter kesiliyor
Bana ıyılık ıcın o an istemiyorsam su bile vermesinler.

Boyle bir talebi oldugunu sanmiyorum lesin ve suan kızgın. Ozaman bu ıyılık olmaktan cikiyor Calciferrcıgım

Bir de şey huyları var çoğunun. İşte gelin beceremez,düşünemez,bilemez diye kendi fikirleri en doğruymuş gibi davranıp akıl vermeleri bir konu hakkında

Bana ıyılık ıcın o an istemiyorsam su bile vermesinler.

Boyle bir talebi oldugunu sanmiyorum lesin ve suan kızgın. Ozaman bu ıyılık olmaktan cikiyor Calciferrcıgım
Ay yanlış anlaşıldım. Eşin dur dememiş mi dedin ya ona ona karşılık eş "annemin kötü niyeti yok ki " moduna giriyor manasında söyledim.

Bir de şey huyları var çoğunun. İşte gelin beceremez,düşünemez,bilemez diye kendi fikirleri en doğruymuş gibi davranıp akıl vermeleri bir konu hakkında
Benim annem kesin öyle olacak. Ben bile neler çekiyom mükemmeliyetçiliklerinden

Ay yanlış anlaşıldım. Eşin dur dememiş mi dedin ya ona ona karşılık eş "annemin kötü niyeti yok ki " moduna giriyor manasında söyledim.
Valla yanlıs anladım kaynana ıcın ıyı niyetlidir erkek annesi diye onyargılıyız dıyosun sandım

Koca perdeyi ne hakla degıstırır ınsan dıgerı de ortada yok.
Hadsizlikten baska bisey degıl ya ben cok kızıyorum boyle seylere
İşte anne olunca bir sey diyorsun sen suçlu oluyorsun. Erkeklerin bu kafadan çıkması lazım. İlk önce eşin ve çocukların sonra anne ve baba. Annene saygısızlık yap demiyoruz ki durması gerektiği yeri, çizgisini bilsin diyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…