- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #5.281
Bana da kendilerine boyle dedikleri ıcın hep ezik geldiler hıc saygı duyamadımSayılı zengin saygı değer aile olmaları sevgiyle saygıyla büyüdüklerini göstermiyor hiç ki bu cümleyi kuran insan sevgi açlığı içinde büyümüştür başta kendisine saygısı yoktur. Ha sevgi açlığı içinde büyüyen herkes böyle değil ama bazıları böyle
Kardeş nasıl bir tarikate düştün sen?Bana da kendilerine boyle dedikleri ıcın hep ezik geldiler hıc saygı duyamadım
Sorsan ben mendeburum ama
Kurtuldum sımdı mutlu mesut Yasasınlar vıtamınsızlersevgı aclıgı da degıl bunlardaki bana hep asagılık kompleksi gibi geliyordu
Asagılik kompleksi tarikatıKardeş nasıl bir tarikate düştün sen?
Kendilerini dev aynasında görüyorlarmış ya, kimmiş bunlar, kimlerdenmiş? Ne iş yaparlar?Asagılik kompleksi tarikatı
Bana da kendilerine boyle dedikleri ıcın hep ezik geldiler hıc saygı duyamadım
Kurtuldum sımdı mutlu mesut Yasasınlar vıtamınsızlersevgı aclıgı da degıl bunlardaki bana hep asagılık kompleksi gibi geliyordu
Hangi şehir o?Olabilir bu şehirdeki zenginlerin çoğu sonradan gorme oldukları için biraz garipler
Mendebur değilsindir. Samimisindir. İnsanların yüzüne gülüp arkasından dedikodu etmediğin, iş çevirmediğin için işlerine gelmemiştir. Öyle olsan nasıl severlerdi.Bana da kendilerine boyle dedikleri ıcın hep ezik geldiler hıc saygı duyamadım
Hayatimda ilk kez boyle bir perde goruyorum.Dun eve bir girdim mutfak caminda bu perde. Gunes geliyor diye kv getirip asmış. Arayip diyecektim "hayirdir, bizim mutfagi kuafor dukkani olarak mi kiraladin?" Diye. Ben bu kafayi çözemedim, ortada bir amac var mi onu da cozemedim
Kaynana subliminal mesaj vermiyordur inş.Hayatimda ilk kez boyle bir perde goruyorum.
Aafahaha gozum kanadi.
Surekli mutfakta oturan bir kadin
Kahve de ister bu senden
Kaynanasını tanımak istiyorum
Onları Sevmedıgım ıcın yuzum hıc gulmezdı, benı hıc sevdıgım ınsanlarla gormedıler ki keske gorseydıler arkadaslarımla falan otururkenMendebur değilsindir. Samimisindir. İnsanların yüzüne gülüp arkasından dedikodu etmediğin, iş çevirmediğin için işlerine gelmemiştir. Öyle olsan nasıl severlerdi.
Karpuz bostanları bugday ve aycıcek tarlaları meyve bahcelerı vardı agagagagagagagaKendilerini dev aynasında görüyorlarmış ya, kimmiş bunlar, kimlerdenmiş? Ne iş yaparlar?
Bak işte şunu k.çımı yırtsam yapamıyorum, bi gülme geliyorCok haklısın oyle degıldım, bu tip insanların aslında Yuzune gulup arkasından konuscaksın anca oyle seviyorlar♥
Trakyalı mı?Karpuz bostanları bugday ve aycıcek tarlaları meyve bahcelerı vardı agagagagagagaga
Yok degıllerTrakyalı mı?
Sen istanbullu gelin mi oldun yoksam bunlaraKarpuz bostanları bugday ve aycıcek tarlaları meyve bahcelerı vardı agagagagagagaga
Aşiretlerine girdim sıla gibiSen istanbullu gelin mi oldun yoksam bunlara
Tam asiretli türk dizisi tadında diyosunAşiretlerine girdim sıla gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?