Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Bana da kendilerine boyle dedikleri ıcın hep ezik geldiler hıc saygı duyamadım
Sorsan ben mendeburum ama
Kurtuldum sımdı mutlu mesut Yasasınlar vıtamınsızler sevgı aclıgı da degıl bunlardaki bana hep asagılık kompleksi gibi geliyordu

Kardeş nasıl bir tarikate düştün sen?

Olabilir bu şehirdeki zenginlerin çoğu sonradan gorme oldukları için biraz garipler

Mendebur değilsindir. Samimisindir. İnsanların yüzüne gülüp arkasından dedikodu etmediğin, iş çevirmediğin için işlerine gelmemiştir. Öyle olsan nasıl severlerdi.

Dun eve bir girdim mutfak caminda bu perde. Gunes geliyor diye kv getirip asmış. Arayip diyecektim "hayirdir, bizim mutfagi kuafor dukkani olarak mi kiraladin?" Diye. Ben bu kafayi çözemedim, ortada bir amac var mi onu da cozemedim
Hayatimda ilk kez boyle bir perde goruyorum.
Aafahaha gozum kanadi.
Surekli mutfakta oturan bir kadin
Kahve de ister bu senden

Mendebur değilsindir. Samimisindir. İnsanların yüzüne gülüp arkasından dedikodu etmediğin, iş çevirmediğin için işlerine gelmemiştir. Öyle olsan nasıl severlerdi.
Onları Sevmedıgım ıcın yuzum hıc gulmezdı, benı hıc sevdıgım ınsanlarla gormedıler ki keske gorseydıler arkadaslarımla falan otururken
Guleryuz neymıs sohbet neymıs anlarlardı.

Cok haklısın oyle degıldım, bu tip insanların aslında Yuzune gulup arkasından konuscaksın anca oyle seviyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…