Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

İnsanlar bunu yapmaktan zevk alıyorlar mı gerçekten. Birinin mutsuzluğu üzerine kahkaha atmak acizlik değil mi?

İnsanlar bunu yapmaktan zevk alıyorlar mı gerçekten. Birinin mutsuzluğu üzerine kahkaha atmak acizlik değil mi?
Boyle ınsanlar var Calciferr hem acizlik hem saf kotuluk.
Mesela ben allahtan korkarım. Ya sımdı bu beter oldu diye sevıncem ama ya basıma bisey gelirse der vazgecerım yanı. Sevmedıgım insanların bile acılarına sevinemem ya basıma daha kotusu gelirse diye korkarım

İnsanı değerler bunlar işte. Bazılarında körelmiş bunlar. Çok şükür bunları yaşamadım ben ama ablamdan biliyorum. Kız neler çekti neler. KV ayrı görümce ayrı. Bir de küçük evlendi çok aşıktı. Eşi ezdirmemesine rağmen yapacaklarını yapıyorlardı

Sonra kurtuldu mu mutlu mu simdı

Kv ile henuz karsilasmadim. Eşim buyuk oglani aldi, annesine gitti. Ben de annemle, ufaklikla evdeyim, temizlik yapiyorum. Yan yana gelince hayirdir, bana saka mi yapmak istedin diye soracağım
Ben amacını çok merak ediyorum, lütfen.

Ben amacını çok merak ediyorum, lütfen.
Amacsiz oldugunu dusunuyorum. Bunu kesin bir yerde buldu, aldi eve getirdi, aklinca da bu şekilde degerlendirdi. Isin kotu tarafi, aksam icerde isik yaninca disaridan resim belli oluyor. Yan tarafta komşunun balkonu cok yakin. Insanlar kafayi kaldirip baksa, sapik mi bu adam,niye ciplak kadin fotografi asmis cama demislerdir. Karisinin yokluğunda sapitti demişlerdir

Kv ile henuz karsilasmadim. Eşim buyuk oglani aldi, annesine gitti. Ben de annemle, ufaklikla evdeyim, temizlik yapiyorum. Yan yana gelince hayirdir, bana saka mi yapmak istedin diye soracağım
Perdenin fotosunu çek KV gönder. Anneciğim seçtiğin perde ne kadar zevkli biri olduğunu gösteriyor. hayran kaldım yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…