- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.156
- 698
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #5.301
İnsanlar bunu yapmaktan zevk alıyorlar mı gerçekten. Birinin mutsuzluğu üzerine kahkaha atmak acizlik değil mi?Onları Sevmedıgım ıcın yuzum hıc gulmezdı, benı hıc sevdıgım ınsanlarla gormedıler ki keske gorseydıler arkadaslarımla falan otururken
Guleryuz neymıs sohbet neymıs anlarlardı.
Cok haklısın oyle degıldım, bu tip insanların aslında Yuzune gulup arkasından konuscaksın anca oyle seviyorlar♥
Boyle ınsanlar var Calciferr hem acizlik hem saf kotuluk.İnsanlar bunu yapmaktan zevk alıyorlar mı gerçekten. Birinin mutsuzluğu üzerine kahkaha atmak acizlik değil mi?
İnsanı değerler bunlar işte. Bazılarında körelmiş bunlar. Çok şükür bunları yaşamadım ben ama ablamdan biliyorum. Kız neler çekti neler. KV ayrı görümce ayrı. Bir de küçük evlendi çok aşıktı. Eşi ezdirmemesine rağmen yapacaklarını yapıyorlardıBoyle ınsanlar var Calciferr hem acizlik hem saf kotuluk.
Mesela ben allahtan korkarım. Ya sımdı bu beter oldu diye sevıncem ama ya basıma bisey gelirse der vazgecerım yanı. Sevmedıgım insanların bile acılarına sevinemem ya basıma daha kotusu gelirse diye korkarım
Sonra kurtuldu mu mutlu mu simdıİnsanı değerler bunlar işte. Bazılarında körelmiş bunlar. Çok şükür bunları yaşamadım ben ama ablamdan biliyorum. Kız neler çekti neler. KV ayrı görümce ayrı. Bir de küçük evlendi çok aşıktı. Eşi ezdirmemesine rağmen yapacaklarını yapıyorlardı
Bence boşanmadıSonra kurtuldu mu mutlu mu simdı
Yok yav aıleden kurtuldu mu, kocayla bosandı mı dıe sormadım. Adam arkasındaymıs zaten.Bence boşanmadı
Tabi ben Bdv zehirlenmesi yaşadığım için.Yok yav aıleden kurtuldu mu, kocayla bosandı mı dıe sormadım. Adam arkasındaymıs zaten.
Aıleden kurtulmuş olabılır ama seneler gectikce
Hahahahahahahahahaha kurtulmayı Bosanma sabar hale geldik... Sen de haklısınTabi ben Bdv zehirlenmesi yaşadığım için.
Normal kocayı boşatacaklar bana.Hahahahahahahahahaha kurtulmayı Bosanma sabar hale geldik... Sen de haklısın
Kurtulmak ıstedıgın kahvede olabılır ama gıdıp kocayı Bosaman lazımNormal kocayı boşatacaklar bana.
Kahve?Kurtulmak ıstedıgın kahvede olabılır ama gıdıp kocayı Bosaman lazım
Ay iyi ki kurtulmuşsun canım.O soylemedı o kasını gozunu oynattı susun der gıbı ama tedavimi bılen ve anlatan ta kendisiydi
Hallettin mıOffff kacirdim konusmalari. Nelerle ugrastigimi gordunuz
Kv ile henuz karsilasmadim. Eşim buyuk oglani aldi, annesine gitti. Ben de annemle, ufaklikla evdeyim, temizlik yapiyorum. Yan yana gelince hayirdir, bana saka mi yapmak istedin diye soracağımHallettin mı
Ben amacını çok merak ediyorum, lütfen.Kv ile henuz karsilasmadim. Eşim buyuk oglani aldi, annesine gitti. Ben de annemle, ufaklikla evdeyim, temizlik yapiyorum. Yan yana gelince hayirdir, bana saka mi yapmak istedin diye soracağım
Amacsiz oldugunu dusunuyorum. Bunu kesin bir yerde buldu, aldi eve getirdi, aklinca da bu şekilde degerlendirdi. Isin kotu tarafi, aksam icerde isik yaninca disaridan resim belli oluyor. Yan tarafta komşunun balkonu cok yakin. Insanlar kafayi kaldirip baksa, sapik mi bu adam,niye ciplak kadin fotografi asmis cama demislerdir. Karisinin yokluğunda sapitti demişlerdirBen amacını çok merak ediyorum, lütfen.
Sonra insan olmaya karar verdiler. Şimdi KV arası çok iyi.Sonra kurtuldu mu mutlu mu simdı
Perdenin fotosunu çek KV gönder. Anneciğim seçtiğin perde ne kadar zevkli biri olduğunu gösteriyor. hayran kaldım yazKv ile henuz karsilasmadim. Eşim buyuk oglani aldi, annesine gitti. Ben de annemle, ufaklikla evdeyim, temizlik yapiyorum. Yan yana gelince hayirdir, bana saka mi yapmak istedin diye soracağım
Cunku bu tip durumlarda bir kırılma noktası oluyor ya tamamen bitiyor ya insan olunuyorSonra insan olmaya karar verdiler. Şimdi KV arası çok iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?