Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Cunku bu tip durumlarda bir kırılma noktası oluyor ya tamamen bitiyor ya insan olunuyor
Sevındım
Evet o noktada insanlığı seçtiler. Benim yanımda görümcesi ablamın üzerine yürüdü o kadar arsız dı.

Senın o gorumce yı pısman ettıgıne yemın edebilirim ama?
O zaman 19 yaşındaydım. Düğün vardı ve damat evliydi. Kadın zaten rezil ben konuşsam o döner dolaşır ablama patlardı. O yüzden sadece bu evden çık git deyip suratına kapıyı kapatmıştım.
Onları tanıdıkça iyiki de öyle yapmışım dedim. Yoksa kıza yapmadığını bırakmazdı

benneyanginlargordum yaşım ilerledikçe az konuşmayı tercih etmeye başladım. Hele ki karşımdaki beni anlamayacaksa hiç cevap vermem. Nefesime yazık Burada yazdığıma bakma.
Bende de yas ilerledikce sey oldu, anlatsam anlamayacak nasılsa dıyıp kim neyi nasıl anladıysa 'aynen' dıyıp gecmem.
Eskıden anlatana kadar ugrasır anladı mı dıye teyit eder oyle rahatlardım uykum falan kacardı.
Sımdı aynen dıyıp bırakıyorum
Anlatmaya CALISMAKtan yorulmuşum

Tam olarak bu moda geçiş yaptım. Yeni güncellemem bu
Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana. Ya da yazık oIur adabına. -

Sonunda halletmıste olmuyorsun meseleyi. Halletsen okey de. Beyhude ugras dur.
Bir de seni ikna etmeye çalışan modelleri var bunların. Ay yakandan atamıyorsun onları. Ben böyle düşünüyorum diyorum yok yanlış düşünüyorsun diyor illa onun deği doğru. Pööfff yoruyorlar

Bir de seni ikna etmeye çalışan modelleri var bunların. Ay yakandan atamıyorsun onları. Ben böyle düşünüyorum diyorum yok yanlış düşünüyorsun diyor illa onun deği doğru. Pööfff yoruyorlar
Cok guzel noktaya degındın.
Sana neyin var diye soran o...
Sende anlatıyorsun, Yoo oyle degıl diyor..
Tamam sana gore degıl. Bana gore oyle.
Bana neyin var dedın mı? Dedın.
Bende anlatıyorum, neyine karsı cikiyorsun.
Sormasaydın ozaman?

Ya dinle ya sus. Valla insanlar yoruyor beni. Taş ilerledikçe insan sevmeme hızım artıyor

Ya dinle ya sus. Valla insanlar yoruyor beni. Taş ilerledikçe insan sevmeme hızım artıyor
Bu pandemıde cok kopek besledim, inan beni tanıyorlar artık. Sabah beni gorunce yuruyorsam yola kadar iniyorlar benimle.
Benı unutmadılar, vefa duyguları var.
Saklamaktan geri durmuyorlar.
İnsandan daha vefalı ve sevgi dolular desem haksızlık etmıs olmam bence.
Onları sevmeye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…