- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.156
- 698
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #5.321
Evet o noktada insanlığı seçtiler. Benim yanımda görümcesi ablamın üzerine yürüdüCunku bu tip durumlarda bir kırılma noktası oluyor ya tamamen bitiyor ya insan olunuyor
Sevındım
Senın o gorumce yı pısman ettıgıne yemın edebilirim ama?Evet o noktada insanlığı seçtiler. Benim yanımda görümcesi ablamın üzerine yürüdüo kadar arsız dı.
O zaman 19 yaşındaydım. Düğün vardı ve damat evliydi. Kadın zaten rezil ben konuşsam o döner dolaşır ablama patlardı. O yüzden sadece bu evden çık git deyip suratına kapıyı kapatmıştım.Senın o gorumce yı pısman ettıgıne yemın edebilirim ama?
Bende de yas ilerledikce sey oldu, anlatsam anlamayacak nasılsa dıyıp kim neyi nasıl anladıysa 'aynen' dıyıp gecmem.benneyanginlargordum yaşım ilerledikçe az konuşmayı tercih etmeye başladım. Hele ki karşımdaki beni anlamayacaksa hiç cevap vermem. Nefesime yazık Burada yazdığıma bakma.
Tam olarak bu moda geçiş yaptım. Yeni güncellemem buBende de yas ilerledikce sey oldu, anlatsam anlamayacak nasılsa dıyıp kim neyi nasıl anladıysa 'aynen' dıyıp gecmem.
Eskıden anlatana kadar ugrasır anladı mı dıye teyit eder oyle rahatlardım uykum falan kacardı.
Sımdı aynen dıyıp bırakıyorum
Anlatmaya CALISMAKtan yorulmuşum
Sonunda halletmıste olmuyorsun meseleyi. Halletsen okey de. Beyhude ugras dur.Tam olarak bu moda geçiş yaptım. Yeni güncellemem bu
Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana. Ya da yazık oIur adabına. -
Bir de seni ikna etmeye çalışan modelleri var bunların. Ay yakandan atamıyorsun onları. Ben böyle düşünüyorum diyorum yok yanlış düşünüyorsun diyor illa onun deği doğru. Pööfff yoruyorlarSonunda halletmıste olmuyorsun meseleyi. Halletsen okey de. Beyhude ugras dur.
Noldu?
Şu an konu dışı yorum yapmadık neyse, sağol.Çok tehlikeli orası
Yapmamak için zor tutuyorum kendimiŞu an konu dışı yorum yapmadık neyse, sağol.
Cok guzel noktaya degındın.Bir de seni ikna etmeye çalışan modelleri var bunların. Ay yakandan atamıyorsun onları. Ben böyle düşünüyorum diyorum yok yanlış düşünüyorsun diyor illa onun deği doğru. Pööfff yoruyorlar
Ya dinle ya sus. Valla insanlar yoruyor beni. Taş ilerledikçe insan sevmeme hızım artıyorCok guzel noktaya degındın.
Sana neyin var diye soran o...
Sende anlatıyorsun, Yoo oyle degıl diyor..
Tamam sana gore degıl. Bana gore oyle.
Bana neyin var dedın mı? Dedın.
Bende anlatıyorum, neyine karsı cikiyorsun.
Sormasaydın ozaman?
Bu pandemıde cok kopek besledim, inan beni tanıyorlar artık. Sabah beni gorunce yuruyorsam yola kadar iniyorlar benimle.Ya dinle ya sus. Valla insanlar yoruyor beni. Taş ilerledikçe insan sevmeme hızım artıyor
Bak beni çağıran sensin ama +18ci diye benim adım çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?