- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #5.341
Neresi orasiÇok tehlikeli orası
Çalışan bayanlar maaşlarını eşlerine vermek zorunda mı ?Neresi orasi
Çalışan bayanlar maaşlarını eşlerine vermek zorunda mı ?
Konusu
Kopyala yapıştır yaptım
Nasıl insanlarla muhatap olup evleniyorlar, anlamıyorum gerçekten.Kopyala yapıştır yaptım
Çok arıyorlar, öyle düşünüyorum.Nasıl insanlarla muhatap olup evleniyorlar, anlamıyorum gerçekten.
Bak bak bir de kocaman harflere yazmışÇalışan bayanlar maaşlarını eşlerine vermek zorunda mı ?
Konusu
kocaaaaa kocaaaa yeter ki koca. Taştan topraktan olsun erkek olsun yeter kiÇok arıyorlar, öyle düşünüyorum.
Kopyala yapıştır yaptım başlığı.Bak bak bir de kocaman harflere yazmış
Tesekkürler canımÇalışan bayanlar maaşlarını eşlerine vermek zorunda mı ?
Konusu
Hahaha lexa yokken rahat rahat koca diyeyim diyosunkocaaaaa kocaaaa yeter ki koca. Taştan topraktan olsun erkek olsun yeter ki
Zannetmem, hesap banlanmış ama konu halen açıkTesekkürler canımbu memuriye ile ayni kisimiymis
Gelince seri kızgın yapacak mesajlarımaHahaha lexa yokken rahat rahat koca diyeyim diyosun
Herifle ben balık olmuşuz. Ama o hiç balığa uymuyor.Kızlar nasa burcların degıstıgını aciklamis hadı hayırlı olsun
Herkesi balık yapmislar zatenHerifle ben balık olmuşuz. Ama o hiç balığa uymuyor.
Boğa olmuşum yaKızlar nasa burcların degıstıgını aciklamis hadı hayırlı olsun
Aaa ikizler olmusum yaa en kral burçtur simdi yengeçe çemkireyimKızlar nasa burcların degıstıgını aciklamis hadı hayırlı olsun
Pirana olabilir , yunus olabilir. Sonuçta balık var balık varHerifle ben balık olmuşuz. Ama o hiç balığa uymuyor.
Hahahah ben esime bakmamstm bakaym hemen vallahi unuttum burada takıla takılaPirana olabilir , yunus olabilir. Sonuçta balık var balık var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?