- 19 Mayıs 2020
- 48.090
- 216.455
- 598
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #5.361
O piranaPirana olabilir , yunus olabilir. Sonuçta balık var balık var
Akrep nasil 23-29 Kasimmis yaa ayricaliklilari aliyoruz der gibiKızlar nasa burcların degıstıgını aciklamis hadı hayırlı olsun
KV ile fazla mı takıldı bu aralarEşimm yılan olmuşadamn huyu suyu degismisti son zamanlar demek ki sinsi bir yilana dönüşmüş
Balık sgsgshahahaAaa ikizler olmusum yaa en kral burçtur simdi yengeçe çemkireyimsen ne oldun
HahahHHHhahahahahahhahahaEşimm yılan olmuşadamn huyu suyu degismisti son zamanlar demek ki sinsi bir yilana dönüşmüş
Yok ya 1 senedir görmüyor valla havadan sudan mı diyodum burcu degismissKV ile fazla mı takıldı bu aralar
Ahahhaha var mı sulu gözluluk bu aralarBalık sgsgshahaha
Yay gibi gerginim yay olsam sasırmazdım sulugozluluk yokAhahhaha var mı sulu gözluluk bu aralar
Bana da Başak demiş ama alakam yokKızlar nasa burcların degıstıgını aciklamis hadı hayırlı olsun
Yok canım haberlere bak ilk sırada cikıcak. Zaten astrolojıde varmıs tartısma uzun zamandır burc değişikliğiyle ilgili .Bana da Başak demiş ama alakam yokTam bir Teraziyim. Bunlar acaba belli bir tarihten sonra doğan kişiler için mi geçerlidir?
Temizlik yapmam gerekiyor ama yatıyorumKızlar canım ne istiyor biliyor musunuz,
Yok canım haberlere bak ilk sırada cikıcak. Zaten astrolojıde varmıs tartısma uzun zamandır burc değişikliğiyle ilgili .
Sonuc buymus.
Ha ben 36 yıldır koc um su saatten sonra baligım demem zaten de
Ya yılan olsaydık?
"Yılandan korkmam yalandan korktuğum kadar" yazardım bio yaKızlar canım ne istiyor biliyor musunuz,
Yok canım haberlere bak ilk sırada cikıcak. Zaten astrolojıde varmıs tartısma uzun zamandır burc değişikliğiyle ilgili .
Sonuc buymus.
Ya yılan olsaydık?
“Canım ne istiyor biliyor musunuz” demişsin kalmış oKızlar canım ne istiyor biliyor musunuz,
Sonuc buymus.
Ya yılan olsaydık?
He tam yazarken bıraktım telı ıcerı gıttım sonra da unuttum ahahahaha suan istemiyor zaten insanda heves bırakmıyorlar“Canım ne istiyor biliyor musunuz” demişsin kalmış oYanlış yazmadıysan ne istiyor?
He tam yazarken bıraktım telı ıcerı gıttım sonra da unuttum ahahahaha suan istemiyor zaten insanda heves bırakmıyorlar
Ayy benim ablam da çok sever . Hatta "Sevmek kim ,sen kimsin" şarkısını evde sürekli söylerdi. Şarkıdan nefret etmiştim. Zorla bana ezberletti söyleye söyleyeHahahahaha ablam cok sever cengizi
Benim kı senın dostluğunu kabul edememi cok severdıAyy benim ablam da çok sever . Hatta "Sevmek kim ,sen kimsin" şarkısını evde sürekli söylerdi. Şarkıdan nefret etmiştim. Zorla bana ezberletti söyleye söyleye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?