- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
Tabiki de. HosgeldinEvli ama yapayalnızım
Bende sayılır mıyım?
Hahahahahahahahaha kahkaha attımSen bizle takıl 2 gün... Mahallenin korkulan hatununa evrilirsinbu başlıkta gördüğün hatunlar çok fenadır..
Yetişkin bir Benneyangınlar gördüm günde 300 defa boşan yazabilir.
Diğerlerimizi de hesap et işte çok sert bir ekip bura
Zaten kırmızı dantelli gecelik önerisinden anladım daha ilk günden fena olunduğunuSen bizle takıl 2 gün... Mahallenin korkulan hatununa evrilirsinbu başlıkta gördüğün hatunlar çok fenadır..
Yetişkin bir Benneyangınlar gördüm günde 300 defa boşan yazabilir.
Diğerlerimizi de hesap et işte çok sert bir ekip bura
Sahı Bı de o var, isine gider sokaklarda gezmez...
Ay ne buyuk lutuf. Milletin kocası hep sokaklarda kose baslarında.
Kadına kiza bakmaz gitmez var Bı de.
Ay canım nası buyuk fedakarlık yapıyor kıyamam dur hemen evlenelim falan demen lazım, cunku lutfedıyor
Benı boyle hatırlamayın ama afagajajaja
Neee dedin sen bakimm? Beni başka ustalarla mo aldatıyorsun? Beni beni bihteriniiiEn sevdiğim ustam
Sankı bogazıma kaz tuyu sokmusum gıbı mıdem bulandı suan adamdan agagahaha2 kez görücü usulü görüşme yaptım.
biri en ayar olduğum şeyi yaptı, hesabı öderken cüzdanı masanın üzerinde açtı, sandı ki o en yüksek tutardaki banknot renkleri gözlerimde kalpler yaratacak.
tabi ki elendi.
Benide staj yaptığım dönem öğrencimin teyzesi instagramdan görmüş eşiyle beğenmişler oğlu için neyse bir kaç gün sonra yabancı bir numara bende açmadım peşine mesaj ben şu kişinin annesi havva müsait olduğun bir gün dışarda kahve içelimaynısı görücü usulü devreye girmeye çalışan tatlış teyzelerde de mevcut.
evden işe, işten eve, para kazanan adam, kaçmaz.
bir kere bir tanesi, annemlerin yanında "istirham ederim teyzeceğim, ben alemlere akıp alkolle yıkanmayacağım kocayı almam" demiştim.
bi de ben böyle şeyleri hiç gülmeden, trt spikeri gibi söyleme huyum vardır.
ancak tanıyan bilir başak geçtiğimi.
annem bile yarılmıştı gülmekten :)
Yok valla tek ustam sensin ağzımdan kaçtı. Hayatımdaki tek usta sensin. Öncekiler hep dalgasınaydı sen ömürlüqsünnnNeee dedin sen bakimm? Beni başka ustalarla mo aldatıyorsun? Beni beni bihteriniii((
Boşarız anam sen rahat ol... Dün gece mum ritüeli vermişti bi hatun.. Onu deneme fırsatı geldi işteAbim bekar olaydi alirdim seni beee trilice yapan gelin kaçar miTühhhhh
Teyzelerdekı de delı cesareti tamBenide staj yaptığım dönem öğrencimin teyzesi instagramdan görmüş eşiyle beğenmişler oğlu için neyse bir kaç gün sonra yabancı bir numara bende açmadım peşine mesaj ben şu kişinin annesi havva müsait olduğun bir gün dışarda kahve içelimneyse ki yırttım ordan yaşıda büyük bir şey diyemiyorsun ayıp olur diye anneme anlatıyorum gülerek anne mühendis villada oturuyor şu arabası varmış övüyorlar vs diye dalgaya alıp annem direk arabası varsa ne olmuş bende sana alırım evde bir kel var ikinciye gerek yok ( kel dediği babam)
Benim de gorumceliğim az değildir ama trileçe için bir muddet cici kizi oynarim ahahahhahaBoşarız anam sen rahat ol... Dün gece mum ritüeli vermişti bi hatun.. Onu deneme fırsatı geldi işte
Yalnız ben fena yenge olurum sana çok çekersin benden hahaah
Görgüsüz hanzo2 kez görücü usulü görüşme yaptım.
biri en ayar olduğum şeyi yaptı, hesabı öderken cüzdanı masanın üzerinde açtı, sandı ki o en yüksek tutardaki banknot renkleri gözlerimde kalpler yaratacak.
tabi ki elendi.
Gorumce olamıycam ben yaradır İcimdeBenim de gorumceliğim az değildir ama trileçe için bir muddet cici kizi oynarim ahahahhaha
Kaz tuyu yazamda Elit olduğum anlaşılsınSankı bogazıma kaz tuyu sokmusum gıbı mıdem bulandı suan adamdan agagahaha
Burda yapiyon bosverGorumce olamıycam ben yaradır İcimde
Uslu bir görümce olursan şirinleri ayy triliçemi görebilirsinBenim de gorumceliğim az değildir ama trileçe için bir muddet cici kizi oynarim ahahahhaha
Aksine kaz tuyunu Gorgusuz zenginler bogazına sokar kusar sonra gene yemek yerlermısKaz tuyu yazamda Elit olduğum anlaşılsıninstaya kahve fincanını atarken, tek taşlı yüzüğünü kadraja sokan Hatunlar gibi Babanın evinde de kaz tüyü vardı hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?