Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Hahahahahahahahaha kahkaha attım

Zaten kırmızı dantelli gecelik önerisinden anladım daha ilk günden fena olunduğunu Kaç dersimiz kaldı takriben?

2 kez görücü usulü görüşme yaptım.
biri en ayar olduğum şeyi yaptı, hesabı öderken cüzdanı masanın üzerinde açtı, sandı ki o en yüksek tutardaki banknot renkleri gözlerimde kalpler yaratacak.
tabi ki elendi.

Sankı bogazıma kaz tuyu sokmusum gıbı mıdem bulandı suan adamdan agagahaha

Benide staj yaptığım dönem öğrencimin teyzesi instagramdan görmüş eşiyle beğenmişler oğlu için neyse bir kaç gün sonra yabancı bir numara bende açmadım peşine mesaj ben şu kişinin annesi havva müsait olduğun bir gün dışarda kahve içelim neyse ki yırttım ordan yaşıda büyük bir şey diyemiyorsun ayıp olur diye anneme anlatıyorum gülerek anne mühendis villada oturuyor şu arabası varmış övüyorlar vs diye dalgaya alıp annem direk arabası varsa ne olmuş bende sana alırım evde bir kel var ikinciye gerek yok ( kel dediği babam)

Teyzelerdekı de delı cesareti tam

Boşarız anam sen rahat ol... Dün gece mum ritüeli vermişti bi hatun.. Onu deneme fırsatı geldi işte
Yalnız ben fena yenge olurum sana çok çekersin benden hahaah
Benim de gorumceliğim az değildir ama trileçe için bir muddet cici kizi oynarim ahahahhaha

Sankı bogazıma kaz tuyu sokmusum gıbı mıdem bulandı suan adamdan agagahaha
Kaz tuyu yazamda Elit olduğum anlaşılsın instaya kahve fincanını atarken, tek taşlı yüzüğünü kadraja sokan Hatunlar gibi Babanın evinde de kaz tüyü vardı hahaha

Kaz tuyu yazamda Elit olduğum anlaşılsın instaya kahve fincanını atarken, tek taşlı yüzüğünü kadraja sokan Hatunlar gibi Babanın evinde de kaz tüyü vardı hahaha
Aksine kaz tuyunu Gorgusuz zenginler bogazına sokar kusar sonra gene yemek yerlermıs mevzu gorgusuzluk oldugu ıcın kaz tuyune bagladım pompeii bu yuzden telef oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…