- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #5.541
Keske yakın mesafelerde yasasakAnkara’da yaşayan var mı?
Kimlerle aynı şehirdeyim, merak ettim
Bir gece ansızın gelebilirim
Iste bu beeeeDısarıdaydım Calciferrcıgım, malum bekarım.... Sımdı geldım eve
Salına salına gezdim........
Bammm nokta atışıHah zaten herifler de böyle düşündükleri için karılarının parasına piyangodan gelmiş muamelesi yapıyorlar.
Büyüyünce çok güzel sohbetler edersinizOğlum terazi benim de
Rubato solisti de dovmus sevgılısını galiba.. En sevdıgım grup en sevdıgım sestı adamOzan güven
Ohhh sefan olsunDısarıdaydım Calciferrcıgım, malum bekarım.... Sımdı geldım eve
Millet karantinada kafayı yedi galiba.Rubato solisti de dovmus sevgılısını galiba.. En sevdıgım grup en sevdıgım sestı adam
Aynen bir de videoya çekmiş kızRubato solisti de dovmus sevgılısını galiba.. En sevdıgım grup en sevdıgım sestı adam
Canım midye istedi burda bıryer var Canakkaleden arada midye geliyor, gelmıs.Ohhh sefan olsun
Tüm sosyallik ihtiyacımı erkek arkadaşımla dolduruyordum benabi ayda iki kez arkadaşlarla alkol almaz, üç tane dedikodulu kız grubu görüşmesi yapmazsam gözüm seyiriyor :)
sen nasıl terazisin asjdksl
Cokta severdim okadar uzuldum ki, hayal kırıklığı yasadım hıc beklemezdım ondan.Aynen bir de videoya çekmiş kız
Şimdiden konuşuyoruz. Eve geliyorum kapıyı oğlum açıyor " canım annem çok özledim seni, sonunda kavuştuk birbirimize" diye sarılarak karşılıyor beniBüyüyünce çok güzel sohbetler edersinizBenim de annem ikizlerdi. Annem ben bir de kova burcu olan dayım oturup sabahlara kadar konuşurduk. İkizler-terazi-kova arasındaki iletişim entelektüel açıdan çok tatmin edici oluyor
Uzun zaman oldu midye yemeyeli canım çektiCanım midye istedi burda bıryer var Canakkaleden arada midye geliyor, gelmıs.
Gıttım midye yemek ıcın
Rubato yu tanımıyorum fazla. Ozan güven de o potansiyel var zatenCokta severdim okadar uzuldum ki, hayal kırıklığı yasadım hıc beklemezdım ondan.
Ozan guvene sasırmadım buna sasırdım
YaaaŞimdiden konuşuyoruz. Eve geliyorum kapıyı oğlum açıyor " canım annem çok özledim seni, sonunda kavuştuk birbirimize" diye sarılarak karşılıyor beni.
Valla benimde cekıyordu cok ıyı geldı tazeciktı yeni yapmislar ılıktı bi de, en kısa zamanda sende yersin ıns.Uzun zaman oldu midye yemeyeli canım çekti
Var var ozan guven hep gergin bir adamdıRubato yu tanımıyorum fazla. Ozan güven de o potansiyel var zaten
Alkol problemi var sanki. Pek takip etmiyorum ama.Var var ozan guven hep gergin bir adamdı
Muhtemelen vardır ya da hep bar cıkısı cektıklerı ıcın unlulerı biz hep ıcıyorlar sanıyoruzAlkol problemi var sanki. Pek takip etmiyorum ama.
Ohhh iyi yapmıssın kuzumDısarıdaydım Calciferrcıgım, malum bekarım.... Sımdı geldım eve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?